magique
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Valder
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί δεν κανονίζετε να μεταφερθούν σε κάποιο κοντινό και στους 2 σας σιδηροδρομικό σταθμό, πχ στο Λειανοκλάδι;Ψήνομαι για ένα ασπρούλι ειδικά τώρα που μου πήρανε δια της βιας το Βικτωράκι μου, αλλά είμαι Αθήνα. Δεν παίζει Αθήνα;![]()

magique
Νεοφερμένο μέλος

Θα δω μηπως καποιος φιλος κατεβει αυτο τον καιρο Αθηνα...αλλιως αν χρειαστει θα βρουμε μια λυση...
Θελεις αρσενικο ή θηλυκο?
nickyyy16gr@hotmail.com
Νεοφερμένο μέλος
Valder
Επιφανές μέλος

Μ εμένα μπορείς να επικοινωνήσεις είτε με πμ για να σου δώσω τηλέφωνο, είτε με μεηλ που το χω στο προφιλ μου.
Κι αφού και η δεσποινίς από πάνω είναι από Αθήνα, ακόμα βολικότερο ως προς το πως θα μας έρθουν τα μικρά!

magique
Νεοφερμένο μέλος
Τον ασπρουλη τον αρσενικο τον εχω ακομα....
Μακαρι να βρεθει καποιος τροπος να ερθουν τα γατακια εκει κατω!δεν ξερω αν υπαρχει καποια εταιρια που μεταφερει ζωα..Μου ειπαν με κτελ, αλλα το φοβαμαι λιγο..δεν μπορω να βαλω 2 μικρα γατακια στις αποσκευες.. καποιοι γνωστοι μου ειπαν οτι θα κατεβουν Αθηνα μαλλον, αλλα δυστυχως οχι αμεσα...
nickyyy16gr@hotmail.com
Νεοφερμένο μέλος
ουτε εγω συμφωνω για την μεταφορα τους στις αποσκευες...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Valder
Επιφανές μέλος
Καλημερα!!! Το ενα το θηλυκο υιοθετηθηκε...εμεινε η μικρουλα που θα σου στειλω στην φωτογραφια, η οποια ειναι η πιο τρυφερη απ'ολα!!! τρεχει συνεχως απο πισω σου....![]()
![]()
Αχου η φατσούλα μου! Εννοείται μου την κρατάς!! Come to papa!

Ρε δε μου κατεβαίνει καμιά ιδέα, πως να ρθούν Αθήνα. Ακόμα και να τα δίναμε σε κάποιο μέλος του φόρουμ εκεί κοντά πχ. Θεσσαλονίκη που να σκοπεύει να κατέβει Αθήνα σκέφτηκα αλλά είναι πολύ περίεργο σχέδιο.
magique
Νεοφερμένο μέλος
Valder
Επιφανές μέλος

Βρες έναν τρόπο να ρθει η μουσουδίτσα μου και σου πληρώνω τη βενζίνη και το κολατσιό της διαδρομής, τόσο τρέλα κουβαλάω λέμε!

nickyyy16gr@hotmail.com
Νεοφερμένο μέλος
Valder
Επιφανές μέλος
και εγω ανυπομονω!!μακαρι να βρεθει καποιος τροπος συντομα!!!
Στη χειρότερη, φτιάχνουμε έναν τρόπο... Αργία 17ης έρχεται, μπορούμε να κλείσουμε τρένο πρωί για βέροια, να πάμε να τα πάρουμε και να γυρίσουμε την ίδια μέρα.
(η ιδέα δεν ανήκει σε μένα αλλά την υφάρπαξα από άλλο μέλος!
)Εκτός κι αν θες να πληρώσω εγω τα μεταφορικά να ρθει η magique Αθήνα κι εσύ να τη φιλοξενήσεις σπίτι σου μέχρι να φύγει!

Άντε περιμένω να ρθει η μικρή Kara να με συντροφεύει όσο θα αναλύω συντελεστές beta των χαρτοφυλακίων μου στο pc μου!

nickyyy16gr@hotmail.com
Νεοφερμένο μέλος
σωστοτατος για την 17η νοεμβρη...αν δεν βρουμε αλλη λυση ειμαι μεσα!
stv
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φιλικη συμβουλη.Αν ξαναπαρεις γατακι..μην το αφηνεις να κυκλοφορει εξω.Καταρχην κινδυνευει απο πολλα..αλλα ποσο μαλλον εφοσον ηδη εχασες ενα απο φολα.θελω κ εγω ενα κουκλι..το πορτοκαλακι προτιμω...ειμαι αθηνα..γινεται?εχασα τον γατουλι μου απο φολα μου εφυγε μια μερα εξω κη γειτονισσα τον περιμενε

Α σορυ..τωρα προσεξα οτι εγραψες οτι βγηκε καταλαθος.Κριμα ..πολυ κριμα γμτ
stv
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
magique
Νεοφερμένο μέλος

Μακαρι να βρεθει καποιος τροπος να ερθουν εκει...να πω την αληθεια κ εγω ψηνομαι για καμια βολτουλα Αθηνα...

@Valder μ'αρεσει που εχεις βρει ηδη κ το ονομα!!!
@Stv ο πορτοκαλης υιοθετηθηκε....μονο τα 2 λευκα που θελουν τα παιδια εχουν μεινει! Ομως βλεπω στην γειτονια ακομα μια γατουλα που ειναι εγκυος κ ειναι πολυ πιθανο να γεννησει κ αυτη στην αποθηκη μας...τις ταιζει ο μπαμπας μου κ αυτες συνηθως του κανουν τετοια δωρακια! Αν συμβει κατι τετοιο κ μπορεσω να βρω τα γατακια, θα προσπαθησω να τα δωσω κ αυτα..αρα αν θελεις μπορεις να παρεις απο εκεινα...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool