Μαλλού...ένα μικρό θαύμα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Δεν άντεξα, πρέπει να δημοσιεύσω την αγγελία αυτού του μικρού αγγελουδιού! Την είδα κ ζαλίστηκα...:inlove::baby:

Αυτη η μαλλιαρή κουκλιτσα είναι η Μαλλου, μόλις 2 μηνών, βρέθηκε στον δρόμο χτυπημενη από αυτοκίνητο στα πίσω πόδια. Ο κύριος που την βρήκε την πήγε στον κτηνίατρο και κάλυψε τα έξοδα περίθαλψης. Η μικρή εχει ήδη αρχίσει να στέκεται στα πίσω ποδαράκια, αλλά η ουρά ακρωτηριάστηκε. Είναι απαλή, χαδιάρα και πολύ τρυφερή. Ζητάει παντοτινη οικογενεια. Θα δοθεί εντός Αττικής, μόνο για μεσα στο σπίτι. Ο νέος γονιός θα πρέπει να καλύψει το κόστος του mcrochip και της στείρωσης. Τηλ 6936631269

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

https://www.facebook.com/photo.php?f...2859452151.219380.353427217151&type=3&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mallou_1.jpg
    mallou_1.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 225
Αγάπη μου!!!! Καλή τύχη πριγκίπισσα, σύντομα σ' ένα σπίτι ζεστό, γεμάτο αγάπη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφη η Μαλλού, καλή τύχη να έχει! :D

Καλα εκανες και την εβαλες Λια μου, αυτο το πλασματακι ειναι ακρως ερωτευσιμο!
Ευχομαι να βρει σπιτακι το συντομωτερο δυνατον, τετοια ομορφια και αδεσποτη δεν λεει!

Μα λάμπει! Είναι από τα πιο φωτογενή γατουλίνια που έχω δει. Αν είναι έτσι κ στην πραγματικότητα, απλά δεν υπάρχει! :clapup:

πωπω ψυχή μου!!!!! είναι μία κούκλα!!!! απλά μία κούκλα!!!!!! εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτό το πλάσμα με τη βελούδινη γούνα!!!!

Πλάκα μας κάνεις, έτσι; 2 μηνών; Και τέτοιο τρίχωμα; :worship: Την καλύτερη τύχη να έχει το κορίτσι μας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back