Μαλώνουν μεταξύ τους και παίζουν μέσα στην τουαλέτα

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Καλησπέρα, ίσως και καλημέρα...:happy:

Λοπόν, δύο θέματα με απασχολούν...

1.Ο Μάπας και η Ήλια πλακώνονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Και έχουν πλάκα, αλλά καμιά φορά βρίσκω πληγές πάνω στο σώμα τους..Τώρα αυτό είναι καλό?????:(

2.Ο Μάπας και η Ήλια επίσης, παίζουν μέσα στην τουαλέτα τους..συνήθως όταν είναι πεντακάθαρη γίνεται το σώσε.Αν δεν είναι πολύ καθαρή, τότε απλά παίζουν για λίγο...αλλά ακόμα και το πορτάκι που τους έβαλα δεν τους σταματα...και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα υγειινό το παιγνίδι στα κακά τους......:redface:

Τι έχετε να προτείνετε???:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαντηση : Τα εχεις κακομαθει λιγο και δευτερον ποσω μηνων ειναι ειναι αστειρωτα? Αντιμετωπισε τα σαν παιδια που παιουν με τη λασπη.. θα τα αφηνες?Θα τα αφηνες να τσακωνονται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ακόμα πολύ μικρούλια μωλεεεεεε.:baby:....όλα τα μικρά έτσι παίζουν....και μένα θυμάμαι έτσι έκαναν...όλη την ώρα κυνηγητό και μάχες....ώσπου έπεφταν για ύπνο απ΄την πολύ τρεχάλα.:lol::lol:
Όταν πάνε στην άμμο μάλωνε τα ...εκτός πια αν μπορείς να την έχεις ανά πάσα στιγμή καθαρή!:cool:

Δεν νομίζω πως για τα πλακώματα πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα. Και ο Τούλης με την Πούπσυ πλακώνονται και μάλιστα σήμερα το πρωΐ αναρωτιόμουν :hmm:αν θα τα δώ ποτέ το ένα να γλύφει το άλλο:bleh: όπως της Stellak στην φωτό της. Το μόνο που κάνω για να μην έχουμε τραυματισμούς και απώλειες είναι να τους κόβω τα νυχάκια πολύ συχνά, πράγμα που τους την σπάει απίστευτα :mpliaks::mpliaks:και μετά ξεσπάνε τα νεύρα τους το ένα στο άλλο.. :sick::sick:
Όσο για τα παιχνίδια στην άμμο μάλλον όπως λένε τα κορίτσια πρέπει να τα απομακρύνεις μόλις τα παίρνεις είδηση και ίσως να τα φυσάς λίγο στα μυτάκια για να καταλάβουν πως είναι κακό.

Αχχχχ δεν είναι καθόλου εύκολο!!!Αυτό με την τουαλέτα το τι τους κάνω δεν λέγεται γιατί φοβάμαι κι όλας μην πάθουν τίποτα..Μέχρι που τους κουνούσα την λεκάνη για να βγούν.ΚΑλέ καθόντουσαν και τα δύο μέσα ξαπλωμένα!!!ΙΟΥ!!!!!!!!!!!!

Αυτό μεττα πλακώματα...ναι ..η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αλλά μην γίνουν και καινούρια γεμάτα με γρατζουνιές και πληγές...Ελεος!!!Αλλά τα νύχια τους φοβάμαι να τα κόβω..Όταν πάω στην γιατρό τους τα κόβουμε μόνο..ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!Και νιαουρίζουν και παραπονεμένα!!!!

Γιασμίν...τι εννοείς τα έχω κακομάθει...???????Τι χρειάζεται να κάνω δηλαδή που δεν το κάνω????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back