Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πρώτη φορά ακούω να μην έχει μανούλα γάτα γάλα....έστω και λίγο.... τι κρίμα να τύχει κάτι τέτοιο..... Η γιατρός τι σας συμβουλεύει; ίσως αν τη στειρώνατε να έμπαιναν όλα σε μια σειρά σιγά σιγά ...;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Στο θέμα της στείρωσης θα συμφωνήσω με την kat-cats, είμαι σίγουρη πως αν στειρωθεί σιγά σιγά θα το ξεπεράσει. Συμβαίνει καθημερινά και στους δρόμους γατούλες αδέσποτες να χάνουν τα μωρά τους για διάφορους λόγους και να τα ψάχνουν για ένα διάστημα. Μετά όμως το ξεπερνάνε.
Η γατούλα ήταν μικρή και ήταν η πρώτη της γέννα και ήταν φυσικό ακόμα και το να μην έχει γάλα. ΄Εχω μια αδεσποτούλα που δεν πιανόταν για στείρωση και γέννησε πρώτη φορά όταν ήταν 5 μηνών. ΄Εκανε μόνο ένα γατάκι, δεν ήξερε τι να το κάνει, το πήγαινε και το έφερνε και τελικά το μωρό πέθανε. Γέννησε ξανά δεύτερη φορά χωρίς να ξέρω που και τελικά δεν μου έφερε κανένα, μάλλον πέθαναν και τα γατάκια της δεύτερης γέννας. Τελικά γέννησε τρίτη φορά και τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε μου έφερε τα 3 μωρά της που ευτυχώς έχουν μεγαλώσει και είναι μια χαρά. Το κοριτσάκι της το στείρωσα ήδη και σειρά τώρα έχουν τα αγοράκια.
Δεν είναι παράξενο να μείνει έγκυος σε τόσο μικρή ηλικία, δεν είναι βέβαια το πιο συνηθισμένο αλλά συμβαίνει τακτικά. ΄Εχω γατούλα που έμεινε έγκυος όταν ήταν 4,5 μηνών η ίδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευτυχώς έφαγε αλλά συνεχίζει να'ναι ανήσυχη, δεν θέλει να μένει μόνη της και έρχεται όπου κι αν πάω ακόμα και αν προηγουμένως κοιμάται! Το θέμα της στείρωσης συζητήθηκε με την κτηνίατρο και μας είπε να περιμένουμε λίγο καιρό να συνέλθει το ζώο καθώς και να παρακολουθούμε μια πληγή που μάλλον προκλήθηκε από την ταλαιπωρία της γέννας και είναι ανοιχτή με αποτέλεσμα να αιμορραγεί. Λογικά στο τέλος του μήνα θα την πάμε. Απλά έχει σταματήσει να παίζει και να ενθουσιάζεται με τον φαγητό, όπως συνήθιζε . Ξέρω ότι είναι λογικό αλλά την λυπάμαι, το κακό επισης είναι ότι δεν μπορώ να μαι όλη την ώρα μαζί της και έχει αρχίσει και επιτίθεται στις υπόλοιπες γάτες του σπιτιού... :/ Ελπίζω με τον καιρό να ξαναβρεί τον παλιό εαυτό της και να αρχίσει να παίζει σαν μανιακό, όπως πριν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Από μιαν άποψη είναι τυχερή που είναι γάτα, αν ήταν άνθρωπος δεν θα ξεπερνούσε ποτέ κάτι τέτοιο...

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αν και δεν έχω την εμπειρία ανάλογου γεγονότος, στη θέση σου θα απομάκρυνα ό,τι θα μπορούσε να κρατήσει τη μυρωδιά των μωρών που της λείπουν και θα άφηνα το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Α, ναι, και πολλά επιπλέον χαδάκια
Η γατούλα σίγα σίγα συνέρχεται, άρχισε να τρώει κανονικά (πολύ δηλαδή), ενώ χθες το βράδυ παίζαμε και σήμερα το πρωί με ξύπνησε χουρχουρίζοντας, ζητώντας χάδια!
Το μόνο που συνεχίζει όσον αναφορά τα μωράκια της είναι όποτε βρίσκει ευκαιρία να βγαίνει στο κλιμακοστάσιο νιαουρίζοντας και αυτό γιατί από κει την κατεβάσαμε με το γατάκι της για να την πάμε στην γιατρό. Μέσα στο σπίτι πλέον δεν υπάρχει κάτι που να θυμίζει τα γατάκια, καθώς πέταξα την κούτα και έβαλα την κουβερτούλα και το καλαθάκι της για πλύσιμο. Ίσως είναι νωρίς να πω τέλος καλό όλα καλά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα πηγαίνει όλο και καλύτερα!Να έχετε ένα όμορφο βράδυ και πάλι σας ευχαριστώ

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Καλό βράδυ να έχετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum