Μαύρα μπιμπικάκια στο πηγουνάκι

mickey mouse

Διάσημο μέλος

Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
Στο πηγουνάκι της πουπσίκας μου είδα μικρά μαύρα μπιμπικάκια που αφήνουν μαυραδάκια και στα τριχάκια. Η γιατρός μου είπε απο το τηλέφωνο πως είναι μύκητες και να της βάζω Τραβοτζέν. Αυτό το κάνω εδώ και αρκετό καιρό. Την είδε πάλι η γιατρός την Μ. Τρίτη και είπε πως αυτά αργούν να περάσουν όπως όλα τα δερματικά. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Και απ' ότι είπε η γιατρός αυτό μπορεί να μεταδοθεί και στον Τούλη αλλά ευτυχώς ως τώρα δεν του βρήκαμε τίποτα.
Επίσης είδε τα ούλα της λίγο κόκκινα και είπε πως είναι μεν ουλίτιδα αλλά ότι τα δοντάκια της δεν έχουν πέτρα που νατο δικαιολογεί. Μου είπε πως αν δεν της είχα κάνει τις εξετάσεις για aids κλπ μπορεί να ήταν απο αυτό αλλά θεωρεί πως μπορεί να πέρασε καλυκοϊό??? μικρή και να της έχει μείνει.
Εμπιστεύομαι την γιατρό μου απόλυτα αλλά ως ανήσυχη γατομάνα Pls πείτε μου κι εσείς απο την εμπειρία σας τί γνωρίζετε για αυτά τα δύο θεματάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίκυ, ρίξε μια ματιά κι εδώ... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ arethάκι μου,
λοιπόν αυτό με την μελανίνη το έχει ο Τούλης και είχα πάει στη γιατρό που με διαβεβαίωσε πως είναι σαν τις ελίτσες που έχουμε στο δέρμα μας και πως οφείλεται στην μελανίνη και είναι κάτι ακίνδυνο. Άλλωστε το έχω κι εγώ στο κάτω χείλος μου.
Αυτό που έχει η Πούπσυ είναι μάλλον αυτό που αναφέρουν ως παιδική ακμή τα παιδιά. Για το μπεταντίν επειδή έχει ιώδιο λέω να το αποφύγω, μου το σύστησε και η γιατρός αλλά της είπα πως προτιμώ κάτι άλλο και μου έδωσε το Τραβοτζέν.

Αυτό που έχει η Πούπσυ είναι μάλλον αυτό που αναφέρουν ως παιδική ακμή τα παιδιά. Για το μπεταντίν επειδή έχει ιώδιο λέω να το αποφύγω, μου το σύστησε και η γιατρός αλλά της είπα πως προτιμώ κάτι άλλο και μου έδωσε το Τραβοτζέν.

Ακμή είχε και η Ρενάτα! Όταν το είπα στον κτηνίατρό της, μου έδωσε Hibitane και της το έβαζα με ένα μπαμπάκι επί μία εβδομάδα.. Δεν πέρασε τελείως, αλλά ελαττώθηκε σημαντικά. Μετά από την εφαρμογή του Hibitane, τη σκούπιζα με μία υγρή πετσετούλα;)

To ίδιο πρόβλημα είχε ο γάτος μου και ο γιατρός μου έδωσε μια αλοιφή, τη Betnovate και καθάρισε τελείως.
Τα κόκκινα ούλα είναι κάποιες φορές σύμπτωμα του καλυκοϊού.

Ακμή είχε και η Ρενάτα! Όταν το είπα στον κτηνίατρό της, μου έδωσε Hibitane και της το έβαζα με ένα μπαμπάκι επί μία εβδομάδα.. Δεν πέρασε τελείως, αλλά ελαττώθηκε σημαντικά.

Πάντως η γιατρός μου είπε πως θα πάρει αρκετό καιρό και να συνεχίσω να της βάζω την αλοιφή μέχρι να δω ότι φεύγουν εντελώς.
Φαντάζομαι ότι θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσει το σωληνάριο

Περαστικά στο πουπσακι μωρέεεεε:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back