maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάνε και χώνονται σε σημεία που δεν φτάνω να καθαρίσω..
και αναρωτιέμαι αν είναι βρωμιτσα η κάτι σοβαρό… !!
καμία ιδέα;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανακι και νερακι;;;
ευχαριστωωωωωωωωωωω
aretha
Περιβόητο μέλος
Κάτι σαν κρύωμα είναι, λέγεται ρινοτραχείτιδα και το έχουν πάρα πολλά γατάκια, κυρίως αυτά που έχουν ζήσει έξω. Τα εμβόλιά τους τα έχουν κάνει;
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα εμβολια δεν τα εχουμε κανει ακομα γιατι ειχανε μια ευκοιλιοτητα και θα πανε στον κτηνιατρο ξανα τωρα που συνηλθανε!!!
ζουνε μεσα στο σπιτι απο την ωρα που γεννηθηκαν!!
α και δεν εχουν τπτ απο αυτα!! (ανορεξία, κατάπτωση, πυρετό, ρινικό και οφθαλμικό έκκριμα)
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
και 2η γνώμη γιατί ο κτηνίατρος μου, μου έλεγε ότι είναι υγιέστατα………….
Ο άλλος κτηνίατρος μου είπε κατευθείαν ατό που μου είπες κι εσύ!!!
Ρινοτραχειτιδα στο ένα έκανε αντιβίωση με ενεσούλες
και επειδή είχε και λίγο πυρετό και αντιπυρετικό..
επίσης μου είπε να τούς δίνω bisolvon και tobradex πρωί βράδυ
και να τούς Βάζω και φυσικό ορό σε μυτούλα και ματάκια όλα αυτά μέχρι την Κυριακή..
εύχομαι να συνέρθουν!!
Σε υπεεεεεεεεεεεερεθχαριστωωωωωωωωωωωω

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος

Το tobradex πάντως εγώ το φοβάμαι πάρα πολύ, είναι κορτιζονούχο και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στα μάτια τους (την έχω κάνει τη βλακεία στο παρελθόν, γι' αυτό στο λέω... Δυστυχώς είναι ένα λάθος που το κάνουν πολλοί κτηνίατροι). Στη θέση σου, θα τους έδινα tobrex που είναι πολύ πιο ασφαλές.
Περαστικά τους!!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχες κάνει μεγάλη θεραπεία με αυτό;;;
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Ρινοτραχείτιδα-Και-μετά.222693/
aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν τελικά μου έκοψε και τον πήγα το γάτο μου στην οφθαλμίατρο, μου είπε τα περί κορτιζόνης. Ξεκίνησέ του το tobrex καλύτερα, έχει την ίδια αντιβιωτική ουσία με το tobradex, αλλά χωρίς την κορτιζόνη 
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι μαύρες μυτούλες και συνεχίζω να τους Βάζω tobrex μέρα παρά μέρα στα ματάκια και την μυτούλα…
γενικά κάνει καιρό να φύγει ο ιός;
Και αν έχω καταλάβει καλά δεν φεύγει ποτέ τελείως απλά κάνει εξάρσεις;
Και κάτι ακόμα αν δεν φεύγει τελείως πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για την ρινοτραχειτιδα παρόλο που έχον την ίωση;;

aretha
Περιβόητο μέλος
(Ο δικός μου είχε 2-3 επεισόδια, όλα μέσα στον πρώτο ενάμιση χρόνο της ζωής του. Από τότε μέχρι σήμερα, που κλείνει τα 3, είναι μια χαρά, εκτός από κάτι λίγες τσιμπλίτσες πότε-πότε).

Το εμβόλιο είναι απαραίτητο γιατί καλύπτει και άλλες ασθένειες. Τα γατάκια που είναι φορείς έχουν ένα λόγο παραπάνω να εμβολιάζονται γιατί, αν τυχόν αρρωστήσουν από κάτι άλλο, οι άμυνα του οργανισμού τους θα πέσει και τότε θα βρει ευκαιρία κι αυτός ο ιός να εκδηλωθεί.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

επρεπε να της το ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα αλλα καθηστερησαμε

αυτην την εβδομαδα θα παμε σιγουρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool