Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
19-06-11
01:37
Βρήκα και τρίτο γατί αναζητώντας τον Βερονάκο μου! Ήταν πολύ σκοτεινά και δεν μπορούσα να δω καλά, βρήκα μια μαύρη γάτα ή γάτο, πιο πολύ για γάτος μου φάνηκε, με λουράκι, κάτω από ένα αυτοκίνητο. Όταν τον φώναξα ανταποκρίθηκε, μου χαϊδεύτηκε αλλά με μεγάλη επιφύλαξη. Είχε όρεξη για παιχνίδι αλλά δεν με εμπιστευόταν εντελώς, γι' αυτό και δεν του έβγαλα το λουράκι να δω μήπως είχε στοιχεία πάνω, γιατί αν έφευγε μετά χωρίς να το ξαναβάλω θα τον είχα καταδικάσει. Αυτό που με ανησύχησε και με εκνεύρισε είναι ότι το γατί δεν έχει νύχια, που σημαίνει ότι είναι ανυπεράσπιστο στο δρόμο.
Αν το αναζητεί κάποιος ας μου τηλεφωνήσει στο 6947337220. Το γατί βρίσκεται στη Μ.Αλεξάνδρου στην Καλαμαριά, ακριβώς απέναντι από το συντριβάνι και το σχολείο.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το πιάσουμε μαζί να δούμε αν έχει ταυτότητα? Το λυπάμαι πάρα πολύ στο δρόμο χωρίς νυχάκια. Είναι σίγουρα από σπίτι.
Αν το αναζητεί κάποιος ας μου τηλεφωνήσει στο 6947337220. Το γατί βρίσκεται στη Μ.Αλεξάνδρου στην Καλαμαριά, ακριβώς απέναντι από το συντριβάνι και το σχολείο.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το πιάσουμε μαζί να δούμε αν έχει ταυτότητα? Το λυπάμαι πάρα πολύ στο δρόμο χωρίς νυχάκια. Είναι σίγουρα από σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
19-06-11
09:33
Εφόσον δεν έχει νύχια,είναι σίγουρο οτι το είχαν σπίτι(....εγκληματικο το να τους βγάζουν τα ν'υχια..και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο το νόμο)..και είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει.όμως..σε διευκολήνει στο να τον πιάσεις.Προσπάθησε το..,πάρε λίγη κονσέρβα και βάλτη κοντά του.Να έχεις κοντά σου γατοφόρο.Την κατάλληλη στιγμή πιάστον και βάλτον μέσα.Να σε γρατζουνίσει δεν μπορεί ούτως ή άλλως.Και ναι..σίγουρα θα είναι καλύτερα με 2 'ατομα.Αν δεν βρεις απο εδώ..παρε κάποιον φίλο σου.Είνια κρίμα πραγματικά..δεν μπορει να επιβιώσει αυτός ο γάτος έξω.Ούτε θήραμα μπορεί να πιάσει χωρίς νύχια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool