Μαύρο σαγονάκι

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Πριν λίγες μέρες το σαγονάκι του ήταν καλυμμένο από άσπρες τρίχες, όλα κανονικά. Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα ότι έχει αλλάξει, οι τριχούλες στο σημείο ακριβώς κάτω από το στοματάκι του έχουν υποχωρήσει και φαίνεται μαύρο το σαγονάκι του.
Πρόκειται για τη λεγόμενη "ακμή"; Είναι περίπου 1,5 μήνα.
Για τους μύκητες που διάβασα σχετικά δεν μπορώ να καταλάβω, δεν υπάρχει ούτε μία photo που να τους δείχνει. Να αρχίσω να ανησυχώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' όσο ξέρω και έχω δει, η "ακμή" μοιάζει με μαύρα μπιμπίκια. Επειδή είναι πολύ μικρό ακόμα, δεν ρωτάς τον γιατρό του αν χρειάζεται να κάνεις τίποτα; :hmm:
Το βέβαιο είναι πως δεν πρέπει να του πειράζεις τα μπιμπίκια του για να μην πάθει καμιά μόλυνση. Ισχύει δηλαδή ακριβώς το ίδιο με τα ανθρώπινα μπιμπίκια! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον δεν πρεπει να ειναι κατι σοβαρο.:)Ο κτηνιατρος σας ομως θα σου εξηγησει ακριβως τι ειναι και τι θεραπεια θελει.:D

Δεν ξέρω τι να σου πω...Πήγαινέ το στον κτηνίατρό του και ρώτα τον και συμβουλέψου τα σχόλια άλλων μελών, γιατί εγώ δυστυχώς δεν ξέρω πως είναι η ''ακμή'' που παρουσίασε το γατάκι σου, γιατί το δικό μου ποτέ δεν παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα.:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back