Μεγάλα και καλά petshops;

christianapulp

Νεοφερμένο μέλος

Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Θα ήθελα αν μπορείτε να γράψετe διευθύνσεις petshops που εχουν ποικιλία σε γατοέπιπλα (κρεβατάκια , σπιτάκια κτλ) και κυρίως σε γατοτροφές.Σε λιγο στειρώνω τον Johnny μου και αυτά που έχω βρει είναι πολύ μικρα και δεν μου γεμίζουν το μάτι, γενικά και για ειδικη διατροφή για στειρωμένα γατουλίνια... Επίσης θα ήθελα να του πάρω κάτι ζεστό για να χουζουρεύει ή και για να κοιμάται τώρα το χειμώνα και δεν έχουν σχεδόν τίποτα.
Θα με βόλευε αν ξέρετε κάτι κέντρο , Κουκάκι, Καλλιθέα αλλά γενικά ότι ξέτετε γράψτε το:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου άρεσε το Cats&Dogs στην Μουστοξύδη. Εχει μεγάλη ποικιλια σε τροφές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και σε αυτό το παλιότερο thread.
Στα περισσότερα pet shop πάντως, υπάρχουν κατάλογοι με τέτοιου είδους πράγματα και μπορείς να παραγγείλεις. Σίγουρα θα είναι καλό να προτιμήσεις κάποιο pet shop που δεν εμπορεύεται ζώα (όπως π.χ. αυτό στη Μουστοξύδη που σου είπε η drusilia, έχει όντως ποικιλία).

Το συγκεκριμένο στη Μουστοξύδη, αν και μου το έχετε προτείνει, δεν κατάφερα να το επισκεφτώ ακόμα. Ξέρετε αν έχει και τροφές Hills?

Πάρ' τους τηλέφωνο να ρωτήσεις ό,τι θέλεις: 210 6438661

Ok, ευχαριστώ:)

pet shop - περιοχή Γουδή

Γεια σας,
μήπως έχει κάποιος υπόψη του κάποιο pet shop στις περιοχές (κατά σειρά προτίμησης) Γουδή, Αμπελοκήπων, Ζωγράφου? Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, βρήκα τελικά, αν ενδιαφέρεται κανείς είναι στην Γ.Παπανδρέου, pet shop + κτηνίατρος μαζί :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back