Μεγάλη ανάγκη για αιμοπετάλια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ένα αγοράκι 6 ετών με οξεία λευχαιμία. Ψάχνουμε απεγνωσμένα για δότες αιμοπεταλίων. Η ομάδα αίματος του παιδιού είναι ΑΒ+ (Ρέζους θετικό)
Όποιος θέλει να βοηθήσει το παιδάκι να γίνει καλά μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για να δώσει αίμα για τον Μέτσιο Δημήτριου του Νικολάου - Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)
(2310 993506 & 2310 993944)
Σας παρακαλούμε, προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείτε έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον μικρό Δημήτρη να γνωρίσει το σχολειο του, τη δασκάλα του, τους συμμαθητές του...ας τον βοηθήσουμε έτσι ώστε να μπορέσει να τρέξει στο προαύλιο του σχολείου του γερός και δυνατός....ας τον βοηθήσουμε για να τον χαρούν οι γονείς του όπως εμείς χαιρόμαστε τα δικά μας παιδιά........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ο πατερας μου θα παει να δοσει!:D:D ειναι αιμοδοτης, πηγαινει συχνα και δινει αιμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το εστειλα σε 4 φιλες μου απο θεσσαλονικη η 2 ειχαν ιδια ομαδα αιματος και θα πανε να δωσουν ... δυστυχως εγω δεν εχω αυτη την ομαδα

εδωσε εδωσε:up::up: ο μπαμπας μου εχει 0- μια πολυ δυσκολη ομαδα αιματος δινει σε ολες και περνει μονο απο 0-:/::/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back