Pepi
Νεοφερμένο μέλος
Η Pepi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
08-11-07
10:12
Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζεται για ασφάλειες αυτοκινήτων ή γενικά για ασφαλιστικές…
Είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου πριν 2 ½ μήνες. Ενώ το είχα παρκάρει, δεν έπιασε το χειρόφρενο, κύλησε και πήγε και στούκαρε σε ένα δέντρο. Έκανα δήλωση στην ασφάλεια και επειδή έχω μεικτή ασφάλεια, θα μου πλήρωνε τη ζημιά. Μίλησα μαζί τους 2 φορές αλλά δεν μου ανέφεραν τίποτα. Μόλις χτες μαθαίνω ότι δεν μου καλύπτουν τη ζημιά γιατί ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο, είναι στις εξαιρέσεις του συμβολαίου. Μου το είπαν μετά από 2 1/2 μήνες και αφού έχω πληρώσει 6.000€. Γνωρίζει κανένας κάτι???
Είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου πριν 2 ½ μήνες. Ενώ το είχα παρκάρει, δεν έπιασε το χειρόφρενο, κύλησε και πήγε και στούκαρε σε ένα δέντρο. Έκανα δήλωση στην ασφάλεια και επειδή έχω μεικτή ασφάλεια, θα μου πλήρωνε τη ζημιά. Μίλησα μαζί τους 2 φορές αλλά δεν μου ανέφεραν τίποτα. Μόλις χτες μαθαίνω ότι δεν μου καλύπτουν τη ζημιά γιατί ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο, είναι στις εξαιρέσεις του συμβολαίου. Μου το είπαν μετά από 2 1/2 μήνες και αφού έχω πληρώσει 6.000€. Γνωρίζει κανένας κάτι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
08-11-07
11:39
¨ελα ρε....!!!!! 6000?... Τϊ αμάξι χτύπησες??? Ferrari???
Δεν ξέρω δυστυχώς απο ασφαλιστικές.... Θα ρωτήσω όμως και αν μάθω θα σου πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pepi
Νεοφερμένο μέλος
Η Pepi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
08-11-07
12:29
¨ελα ρε....!!!!! 6000?... Τϊ αμάξι χτύπησες??? Ferrari???
Το δικό μου αυτοκίνητο χτύπησε. Καλά θα ήταν να είχα Ferrari, αν και δεν είμαι φανατική αυτής της μάρκας, όμως δεν θα έλεγα οχι. Το δικό μου είναι ΟPEL αλλά καινούριο, δεν είχε κλείσει καν χρόνο και τα ανταλλακτικά του είναι πανάκριβα... γι'αυτό μου κόστισε τόσο. Άστα να πάνε πιο χάλια δεν γίνεται... έφυγε και η Φελίσια και πράγματι τα έχω βάψει μαύρα... κατάμαυρα...

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
Η jiovi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
08-11-07
20:20
δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο γιατι και εγω εχω μικτη και οταν μου το τρακαραν ενω ημουν παρκαρισμενη και δεν ειδα αυτον που το εκανε , μου το πληρωσε η ασφαλιστικη ... Φυσικα δεν ημουν στο αυτοκινητο ! αρα αν ισχυει προφανως θα ειναι κολπο η θα ειναι στα μικρα γραμματα!!!!!! Κοιταξε το συμβολαιο και θα μιλησω με το θειο μου που εχει ασφαλιστικη εταιρια και θα σου πω αυριο! οκ ???
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
08-11-07
22:43
Αυτό ισχύεi. Aν δεν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, λέμε τώρα, κυλήσει και κοπανήσει άλλο αυτοκίνητο τότε η ασφάλεια δεν σε καλύπτει. Όπως δεν σε καλύπτει αν είσαι σε κατάσταση μέθης και τρακάρεις.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
08-11-07
22:44
Αυτό είναι διαφορετικό γιατί δεν το προκάλεσες εσύ στο αυτοκίνητο σου από αμέλεια.δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο γιατι και εγω εχω μικτη και οταν μου το τρακαραν ενω ημουν παρκαρισμενη και δεν ειδα αυτον που το εκανε , μου το πληρωσε η ασφαλιστικη ... Φυσικα δεν ημουν στο αυτοκινητο ! αρα αν ισχυει προφανως θα ειναι κολπο η θα ειναι στα μικρα γραμματα!!!!!! Κοιταξε το συμβολαιο και θα μιλησω με το θειο μου που εχει ασφαλιστικη εταιρια και θα σου πω αυριο! οκ ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum