Μελάνωμα;; Ή κάτι φυσιολογικό;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειδα ενα μικρο σημαδακι εδω και κανενα διμηνο στη μυτουλα του χιονακιου, δεν μεγαλωνει αλλα επειδη ξερω απο ανθρωπινα δερματολογικα με ανυσηχει λιγουλακι. Ο γιατρος μου ειπε απλα να το παρακολουθω εχει κανεις καποια παρομοια εμπειρια η γνωριζει κατι παραπανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• xio1.jpg
    xio1.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • xio2.jpg
    xio2.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Το χιονακι μονο το εχει δηλαδη? ολα τα δικα σας τιποτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλό θα ήταν να το δείς...εμένα ο Τσε έχει ενα μικρουλι σαν ελιτσα στο μέσο της μύτης (φαίνεται με το ζόρι) αλλα το εχει εκ γενετης. Οτιδηποτε εμφανίζεται έτσι ξαφνικά και μεγαλώνει (δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό με το χιονακι) καλό ειναι να το δει γιατρός. Ετσι αλλωστε ειναι και με τους ανθρωπους σε τετοιες περιπτώσεις...Οι λευκες γατουλες ειναι γενικά ευαίσθητες απ'οτι ξερω σε δερματικες παθήσεις.
Εύχομαι περαστικά..:)

κι εγω τα ιδια ξερω δεν ειμαι σιγουρη αν μεγαλωσε βεβαια ισως χρειαστει να το παω σε καποιον ειδικο στα δερματικα???

Ακριβώς το ίδιο και λίγο μεγαλύτερο έχει κι ο δικός μου (που είναι επίσης λευκός περσικός). Το έχει χρόνια τώρα και δεν τον επηρεάζει σε τίποτα. Αν δεις ότι το ξύνει ή ότι μεγαλώνει, κοίταξέ το.
Για του λόγου το αληθές, ιδού και φωτό (αγνόησε το ύφος του, νευριάζει όταν βλέπει κάμερα:lol:)

αααα λες να ειναι στα ανοιχτα περσικα??? δε το ξυνει δεν ξερω αν μεγαλωνει το παρακολουθω... αλλα ποσο μεγαλος ειναι ο δικος σου? μαλλον ειναι κατι σαν ελιτσα δηλαδη...

Μόλις έκλεισε τα 7, αλλά αυτό το έχει χρόνια (τουλάχιστον 3-4). Το έχει δει και γιατρός και μου είπε αυτο που σου είπε κι ο δικός σου, να το παρακολουθώ και αν μεγαλώσει ή αν το ξύσει και ματώσει, θα το δούμε.

Yasmin, αν αλλάξει σχήμα ή αρχίσει να το ξύνει μάλλον καλύτερα να το δει γιατρός....

Την περίπτωση να είναι βρωμιά, ξεραμένη μυξούλα ή τροφούλα την έχεις αποκλείσει τελείως?;)

παντως γενικά μην το αφήνεις στο μπαλκόνι γενικότερα, εκτεθειμενο σε ήλιο..δεν κανει..

Ειπαμε τα εχω μεσα κι εξω εχει πια τεντα και αφησα χτες κα πετσετακι βρεμενο το βραδυ .. αλλα οσο ζει ακνεις μαθαινει.. οχι δεν ειναι βρωμιτσα αν και μοιαζει ουτε κατι αλλο ειναι μεσα απο το δερμα κατι σαν λεκες εσωτερικος ενα με το δερμα.

Μπορεί να είναι τότε μελάνωμα...
και εμείς οι άνθρωποι βγάζουμε ελιές.. και όσο χειροτερεύει ο ήλιος βγάζουμε και άλλες και κόκκινα σημάδια σαν ελιές....:(

Αν αλλάξει τότε καλύτερα γιατρό....;)

το μελανωμα ειναι μορφή καρκίνου, αυτο το σημαδακι δεν ειναι υποχρεωτικο οτι ειναι κατι τετοιο. Μπορει απλα να ειναι καποια δυσχρωμια του δερματος. Απλα εχε το νου σου για αλλαγές

καλα αυτο ειπε κι ο γιατρος βρε παιδια απλα ρωταω μηπως κανες ξερει κατι παραπανω . ΔΕν ειναι δυσχρωμια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back