Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
07-02-11
14:58
Ετσι ειναι ακριβως...η μερικη στειρωση..που δεν ειναι καν στειρωση στην πραγματικοτητα..βαζει σε τεραστιους κινδυνους τη γατα,εκτος του οτι βασανιζεται λογω οιστρων..ο ιδιος ο γιατρος μου μου εχει πει σε μια συζητηση..οτι δεν θα τις εκανε ποτε ακομα και να του τις ζητουσαν.Αλλα δυστυχως δεν ειναι ολοι οι γιατροι το ιδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
07-02-11
18:46
Ε βεβαια και οσον αφορα τις ενεσεις...σιγα μην χασει ο καθε γιατρος το "ψωμι" καθε 3 μηνες. Η στειρωση δεν τους βολευει φυσικα.Ετσι ειναι ακριβως...η μερικη στειρωση..που δεν ειναι καν στειρωση στην πραγματικοτητα..βαζει σε τεραστιους κινδυνους τη γατα,εκτος του οτι βασανιζεται λογω οιστρων..ο ιδιος ο γιατρος μου μου εχει πει σε μια συζητηση..οτι δεν θα τις εκανε ποτε ακομα και να του τις ζητουσαν.Αλλα δυστυχως δεν ειναι ολοι οι γιατροι το ιδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool