Μετάγγιση αίματος!!!

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Ο σκύλος της φωτογραφίας αν και ράτσας βρίσκεται στη κατάσταση αυτή. Βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη από φιλόζωη κυρία που μας ζήτησε να τον αναλάβουμε. Μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης των μελών του Stray.gr, ο σκύλος βρέθηκε την τέταρτη ημέρα. Είναι ένα ροτβάιλερ με ανοιχτές πληγές στη ράχη και ενώ θα έπρεπε κανονικά να ζυγίζει από 43 ως 59 κιλά, αυτός δεν είναι πάνω από 18 κιλά. Στην πρώτη προσέγγιση μας φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας, αλλά μετά από 10 μόλις λεπτά μας συνήθισε και ήρθε κοντά μας. Περπάτησε με τη λιγοστή δύναμη που του έχει απομείνει, παραπατώντας, μέχρι το αυτοκίνητο όπου προσπάθησε να μπει μέσα.
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ & ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ Κ ΥΓΙΕΣ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ,ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 6977260427.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.... γιατί μου θυμίζει κάψιμο με οξύ??....

Έλεος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ψυχούλα μου τι του έχουν κάνει:(

.... γιατί μου θυμίζει κάψιμο με οξύ??....

Έλεος...

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. :mad:

Ο γιατρός τι είπε ακριβώς ? Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση ?

πως γινεται η μεταγγιση αιματος και που ειναι η κλινικη?

Aπ ότι έμαθα βρεθηκαν 5 σκυλια να δώσουν!:D:)
Λεπτομέρεις δε ξερω,τον έχει το stray.gr.
Παντως ηταν οκ,δεν ηταν υπερεπειγον..Αν εχω νεα θα σας τα γραψω.

Τα νέα είναι ότι το σκυλί τελικά πάσχει από σηψαιμία στο αίμα και αυτό οφείλετε σε μικρόβιο.
Οι πιθανότητες να ζήσει είναι ελάχιστες αλλά θα το παλέψουμε γιατί όσοι είδαν το ζώο κατάλαβαν ότι έχει ακόμα αρκετή θέληση και δύναμη .

Εκτός από τη σηψαιμία έχει και αναιμία και ψώρα - εξ'ου και η αλλοίωση του δέρματος- .
Μετάγγιση αίματος δεν θα χρειαστεί προς το παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του,
Stray.gr

Τα νέα είναι ότι το σκυλί τελικά πάσχει από σηψαιμία στο αίμα και αυτό οφείλετε σε μικρόβιο.
Οι πιθανότητες να ζήσει είναι ελάχιστες αλλά θα το παλέψουμε γιατί όσοι είδαν το ζώο κατάλαβαν ότι έχει ακόμα αρκετή θέληση και δύναμη .

Εκτός από τη σηψαιμία έχει και αναιμία και ψώρα - εξ'ου και η αλλοίωση του δέρματος- .
Μετάγγιση αίματος δεν θα χρειαστεί προς το παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του,
Stray.gr

Εύχομαι τα καλύτερα για το σκυλάκι. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει:up:

Περαστικά!!!:)

Εγώ θα πω ένα μεγάλο οοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμ!:)
Να γίνεις γρήγορα καλα σκυλακο!

Αντίο Rotti...

051008-109.jpg

Ο σκύλος της φωτογραφίας αν και ράτσας (Rottweiler) βρέθηκε στην κατάσταση αυτή, στη Βαρυμπόμπη, σε πολυσύχναστο άνοιγμα λίγο μετά τις ταβέρνες από μια κυρία που μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε. Μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης των μελών του Stray.gr, ο σκύλος βρέθηκε την τέταρτη ημέρα, με ανοιχτές πληγές στη ράχη και ενώ θα έπρεπε κανονικά να ζυγίζει από 43 ως 59 κιλά, δεν ήταν πάνω από 18 κιλά. Στην πρώτη προσέγγιση μας φοβήθηκε και έφυγε, αλλά μετά από 10 μόλις λεπτά μας συνήθισε και ήρθε κοντά μας. Περπάτησε με τη λιγοστή δύναμη που του έχει απομείνει, παραπατώντας, μέχρι το αυτοκίνητο όπου προσπάθησε να μπει μέσα. Μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρική κλινική, όπου παρά τις προσπάθειες, μετά από 4 ημέρες πέθανε από σηψαιμία (βακτηριαιμία) που ήταν σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτή είναι η τύχη χιλιάδων αδέσποτων (ράτσας και μη) που πεθαίνουν εγκαταλελειμμένα και αβοήθητα στους δρόμους, αποτέλεσμα του «πρωτοποριακού προγράμματος προστασίας των αδέσποτων που έχει εφαρμόσει από το 2004 η ελληνική πολιτεία», της αδιαφορίας των πολιτών (που σίγουρα τον είχαν δει πολύ πριν την κυρία).
Βοηθήστε μας να κάνουμε περισσότερα για τα αδέσποτα, συμμετέχοντας ως εθελοντές.
Μην γυρίσετε την πλάτη στον επόμενο άρρωστο Rotti του δρόμου που πεθαίνει περιμένοντας κάποιον με αγωνία.

Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων
Stray.gr
ΤΘ: 76325, ΤΚ: 17102, ΑΘΗΝΑ, Email: info@stray.gr
...για τα ζώα

Αντιο..... τελικά είμαστε πολύ μικροί...:(

Έφυγε?:cry::cry::bye:Αντίο μικρέ μου.Ναι είμαστε μικροί μόνο θετική ενέργεια μπορούμε να στέλνουμε.

Τι να πω... Κρίμα... Πραγματικά κρίμα...:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back