hra
Νεοφερμένο μέλος
Ο hra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
28-04-09
10:06
Μετά από 9 μήνες, την χαίδεψα...
Δεν ξέρω πόσο περίεργο ακούγεται αυτό,
αλλά μιλάμε για μια γάτα πάνω από 5 χρονών
που δεν είχε καμμία επαφή με ανθρώπους.
Ούτε κι εγώ το περίμενα, αλλά η υπομονή κι επιμονή αποδίδει,
τουλάχιστον στις γάτες.
τουλάχιστον στις γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-04-09
14:26
Μου έχει τύχει και μένα.
Καθόλου περίεργο, είναι στην φύση της γάτας, μόλις εμπιστευθεί, μας αφήνει να την πλησιάσουμε.

Καθόλου περίεργο, είναι στην φύση της γάτας, μόλις εμπιστευθεί, μας αφήνει να την πλησιάσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
28-04-09
14:36
Μετά από 9 μήνες, την χαίδεψα...
τουλάχιστον στις γάτες.
Απορια!!!για 9 μηνες την ειχες μεσα στο σπιτι η σε αυλη και την φροντιζες σαν "αδεσποτο".Γιατι στην πρωτη περιπτωση πραγματικα ειναι πολυς ο καιρος να κραταει τετοιες αποστασεις.Στη 2η μμμμ το βρισκω πιο φυσιολογικο.Βεβαια οτι και ναναι το αποτελεσμα μετραει.Καλα χαδακια και γουργουρ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki