Μετά την Φιφίκα και την Τιτίκα....

τζενη μ.

Νεοφερμένο μέλος

Η τζενη μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
....σειρά πήρε η Σκατούλα(Ονομα και πραγμα...).Την Κυριακή καθώς κατεβαινα στο αλσος απέναντι απο την πολυκατοικία μου να ταισω τις δυο υιοθετημενες μου (φιφικα και τιτικα),παρατήρησα πως κατω απο τα πευκα υπήρχε εγκαταλειμενο ενα ψαθινο καλαθακι.Πλησιασα και με οχι και ιδιαιτερα μεγαλη εκπληξη,είδα μέσα ένα τοσο δα μικρο γατακι να κοιμαται διπλα σε ενα λουτρινο κουκλακι.(το καλαθάκι μου το αφησε η γειτόνισσα,προφανώς όλοι στην γειτονιά με έχουν πάρει πρέφα...)Την ονομασα Σκατουλα γιατι ειναι μικρη μια σταλιτσα και γιατι με εχει χεσει ουκ ολιγες φορες.Θελοντας και μη την πηρα στο σπιτι γιατι για να την αφησω εκτεθειμενη αναμεσα στις αλλες μου γατεσ και στουσ σκυλους της γειτονιας,ουτε κουβεντα.Τα βρηκα λιγο σκουρα στην αρχη διοτι εμπειρια με τοσο μικρα γατακια δεν εχω και δεν ηξερα τι ακριβως χρειαζεται να κανω.Τις δυο πρώτες μέρες την ταισα Νουνου με συριγγα όμως αποτι διαβασα στο Site δεν ειναι οτι καλυτερο και ετσι χτεσ της αγορασα Λακτολ(γαλα σε σκονη ) και της πηρα και μπιμπερο για μεγαλυτερη ευκολια.Τις πρωτες μερες ήταν ανυσηχη και κλαψιαρα όταν ξυπναγε.Σημερα ομως με κατατρόμαξε γιατι ξαφνικά είχε πέσει στη μουγγα και δεν ελεγε να ξυπνησει.Το μυαλο μου πηγε αμεσως στο κακο και το μεσημερι πλανταξα στο κλάμα πιστευοντας πως ήταν θεμα ωρων να την χασω .Φοβόμουν μήπως κρύωσε ή είχε μπει γάλα στους πνεύμονες απο τη σύριγγα .Τελοσπαντων,για καλο και για κακο την πηγα στον κτηνίατρο και την βρήκε μια χαρα.Ασ ελπισουμε ότι θα τα καταφέρει και θα έχει την ίδια καλή τύχη με την ΦΙΦΙΚΑ και την ΤΙΤΙΚΑ μου.Ευχηθείτε μου καλή τύχη,την χρειάζομαι και εγώ και η Σκατούλα μου

(Θα σας βάλω και φωτογραφιες καποια στιγμη,οταν θα μαστε στα καλά μας και θα χουμε κανει και το μπανακι μας....Μη μας δουν και οι υποψηφιοι γαμπροί σε αυτο το χάλι και μας σνομπαρουν,ετσι?)

Να μαστε καλα όλοι μας και τα ζωακια μας που τοσο αγαπαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι τυχερη που εισαι Σκατούλα μου...Κοιτα να καρδαμώσεις, να το πίνεις όλο το γάλα και να μην χ..εις τη μαμά σου τόσο συχνά!
Περιμένουμε φωτό για να σε καμαρωσουμε!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ζήσετε..να μεγαλώσετε και να γίνεται μια σκατούλα..να.. με το συμπάθιο.;)Μήπως έφταιγε το νουνού για την "ενεργητικότητα" της μικρής?Σα τα μωρά ένα πράμα..μια σταλιά που το βρίσκουν τόσο ##$#%^:lol:

Φυσικά και θα είναι καλά η Σκατούλα! Εμείς τώρα εδώ έχουμε μιά περιέργια να τη δούμε....Οταν πάρει πόζα φαντάζομαι θα τη δούμε.

Καλως τη δεχτηκες,ελπιζω ολα να πανε καλα!
Περιμενουμε φωτο,η Μόιρα και ο Σειριος σας καλωσοριζουν!

Να ζήσετε..να μεγαλώσετε και να γίνεται μια σκατούλα..να.. με το συμπάθιο.;)
:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλωσορίσατε! Να χαίρεσαι τα γατιά σου!
Προβλέπω ότι η Σκατούλα :lol: θα γίνει κούκλα γραμμένη, γι' αυτό έχε στην άκρη και ένα εναλλακτικό όνομα για αργότερα... :)

Αχ....να στε καλα βρε παιδια...σαν να πηρα καπως τα πανω μου με τα οσα ενθαρυντικα μου γραψετε.Θα ενημερώσω και τη Σκατουλα βεβαιως για τα σχόλιά σας αλλα οχι τώρα,κοιμαται η μικρη μου και εχω βρει λιγακι την ησυχία μου.ΩΧ...Τι το θελα και το μελεταγα?Νιαρ Νιαρ ακουω παλι....:(
Τρέχωωωωωωωω!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back