mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω έναν γάτο και οι αδερφή μου δύο γάτες. Μένουμε σε ξεχωριστά διαμερίσματα η καθεμία με το/τα γατι/ά της. Κάθε καλοκαίρι πάμε στο εξοχικό μας που έχει και κήπο και τα αμολάμε εκεί. Περνάνε υπέροχα. Όλα καλά θα μου πείτε, το θέμα όμως είναι το πως πάμε εκεί. Κάθε φορά που πρέπει να μετακινηθούμε είναι σκέτο μαρτύριο. Δεν έχουμε αυτοκίνητο. Το να πάρουμε τον ηλεκτρικό να πάμε στο λιμάνι δεν είναι απλή υπόθεση με βαλίτσες και 3 γάτες ούτε μπορούμε να βγούμε στο δρόμο και να σταματήσουμε ταξί. Οι περισσότεροι, για να μη πω σχεδόν όλοι οι ταξιτζίδες, ούτε καν μας κοιτάνε. Ευτυχώς βρήκαμε έναν καλό ταξιτζή ο οποίος κάθε φορά περνάει παίρνει την αδερφή μου, στη συνέχεια εμένα και μας πάει στο λιμάνι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον έχουμε ήδη κλείσει μία εβδομάδα πριν. Με άλλα λόγια πρώτα κλείνουμε τον ταξιτζή και μετά τα εισιτήρια! Όσο για το ταξίδι, τουλάχιστον ο Μάγκας μου κοιμάται εκτός από το ταξί που ουρλιάζει, τον ακούνε κι οι άλλες και αρχίζει η συναυλία. Κατά κάποιο τρόπο το πλοίο τον ηρεμεί, πάλι καλά. Το πρόβλημα είναι με τις δύο θηλυκές, οι οποίες ναι μεν τα πάνε καλά στο σπίτι αλλά και οι δύο στο ίδιο κλουβί γίνεται μάχη. Το κλουβί πάει πέρα δώθε, πετάνε τρύχες, νύχια, κλπ. Έχω ψάξει για κλουβί με 2 πόρτες (μία μπρος & μία πίσω) και με διαχωριστικό στη μέση αλλά τζίφος. Περιμένω τις προτάσεις σας γενικότερα για την μετακίνηση & μεταφορά των μικρών μας φίλων.:greycat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Τώρα για τα ουρλιαχτά του γάτου σου δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Εύχεσαι να πέσεις σε καλόβολο ταξιτζή...

drusilia
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με τις 2 γατοφόρους, αμα δεν τα βρίσκουν δεν γίνεται διαφορετικά.
Και ο δικός μου ουρλίαζει, ακόμα και στα 15 λεπτά διαδρομή με τα πόδια (που να τον βάλω στο τραμ...) μέχρι τον κτηνίατρο.
Αν πηγαίνατε με αμάξι θα σου έλεγα να τον μάθεις σταδιακά ώστε να μην φοβάται. Αλλά αυτό το 1 φορά το χρόνο μάλλον δεν το γλυτώνεις...
aretha
Περιβόητο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Αν δεν ειναι τραγικά ακριβό θα το σκεφτόμουν ίσως για μεταφορά στη Λευκάδα που πάμε καλοκαίρι... Βέβαια θα αντέξει το γατί μου τόσες ώρες ή θα πάθει τίποτα απο το στρες;
ruko
Διάσημο μέλος

Ουρλιάζει και στο αυτοκίνητο; Γιατί αν είσαι με τα πόδια μπορεί να φωνάζει επειδή φοβάται το θόρυβο της κίνησης. Το έχω παρατηρήσει στον Φένστερ, όταν τον πήγαινα με τα πόδια στο γιατρό: αν περνούσαμε από στενάκια καθόταν ήσυχος, αλλά μόλις βγαίναμε σε κεντρικό δρόμο πατούσε κάτι κραυγές, άλλο πράμα.

drusilia
Διάσημο μέλος

Και φοβάμαι γιατι απο τη φρίκη του λαχανιάζει και βγάζει σάλια.... Τι να πω, μικρός ήταν μια χαρά με τις μετακινήσεις. έχω την αίσθηση οτι το έπαθε μετά τη στείρωση. Το πήγαινε-έλα στο γιατρο του στοίχισε προφανώς. Μπορεί και όχι ομως.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά συχνά ειναι απαραίτητο, τι να τους κάνουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool