strayshelp
Δραστήριο μέλος
Αλλοδαποί δεν έχουν να φάνε και τρώνε σκυλιά !!! .
Συντάχθηκε απο τον/την Adespoto.Gr
Πέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2009
ΕΛΛΑΔΑ 2009 π.χ
Παραλάβαμε mail και αναφέρει :
Στην περιοχή μας ( ΛΑΚΩΝΙΑ ) υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι από άλλες χώρες που ψάχνουν την τύχη τους αλλά και καλύτερες συνθήκες ζωής..
Έχει πλέον ξεκινήσει το εμπόριο των πορτοκαλιών και εκατοντάδες απασχολούνται στο μάζεμα..
Αλλά αυτό που μάθαμε ήταν σοκαριστικο και ανατριχιαστικό..
Η αστυνομία έκανε ντου σε σπίτια όπου διαμένουν αλλοδαποί . Ο λόγος?
Είναι πραγματικά σοκαριστικο.. αλλά ο άνθρωπος για να επιβιώσει φτάνει και σε αυτό το σημείο.. Να ο λόγος που δεν βλέπουμε πλέον κανένα αδέσποτο σκύλο στην περιοχή..
Το Βασίλειο των γατιών είναι αυτό.. Αλλά μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ.. Έρχεται η σειρά τους .
Μπορεί στην χώρα τους να είναι νόμιμο αλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΗΓΗ https://www.adespoto.gr/index.php?op...3:2009-02-05-06-54-25&catid=35:news&Itemid=67
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αν είναι δυνατόν. Δε φταίνε οι φόλες που εξαφανίζονται τα αδέσποτα, φταίνε οι μετανάστες που τα... τρώνε.
Το πραγματικά ανατριαχιαστικό είναι τα ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στα μέρη όπου αναδημοσιεύτηκε η "είδηση".
Ιδίως απ' τη στιγμή που οι περισσότεροι μετανάστες έχουν γίνει στην ουσία δουλοπάροικοι των ντόπιων για να στηρίζουν την παραγωγή. Αίσχος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω γιατί μου κάνει εντύπωση που κάποιος δέχτηκε ό,τι διάβασε και το μετέδωσε και σε άλλους... Τόσες φορές διαβάζουμε παρόμοια... Ωστόσο ήλπιζα ότι ΙΣΩΣ κάποιος, κάπου, κάποτε, κάτσει και σκεφτεί "ώπα ρε, τί γράφω/αναμεταδίδω;".
Αλλά πού...
Το ότι τα σκυλιά και τα γατιά που μας σοκάρουν έχουν ψυχούλες όπως και οι αγελάδες, τα κοτόπουλα και τα γουρούνια (τα οποία τρώμε χωρίς πολλά-πολλά), το αφήνω στην άκρη. Έχω καταλάβει πόσο υποκριτές είμαστε και πόσο πολύ μας αρέσουν οι ταμπέλες.
Αλλά ρε παιδιά... Αν οι μετανάστες πεινούσαν τόσο ώστε να φάνε αδέσποτα... θα έφταιγαν εκείνοι; Έλεος... Πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει; Θυμήθηκα ένα διήγημα που μιλούσε για πόλεμο και πείνα, και εξιστορούσε πώς μια κοπέλα βρήκε έναν ψόφιο πελαργό και τον πήγε σπίτι να ταϊσει την οικογένειά της....
Λες και δεν έχουμε γεμίσει ρατσιστές και εθνοπατέρες, χρειαζόμαστε και... κοροϊδία τέτοιου τύπου, χειραγώγηση των φιλοζωικών μας αισθημάτων ώστε να αντιπαθήσουμε τις διάφορες μειονότητες!!!
ΔΕΝ πιστεύω λέξη απ' όσα γράφτηκαν, και ΑΚΟΜΑ και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ΔΕΝ θα ήταν η αστυνομία που θα έπρεπε να "μπουκάρει" στα σπίτια των μεταναστών, αλλά οι συνΆνθρωποί τους, για να τους ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον το έγραψε και... τί να πώ για όσους το αναμεταδίδουν τόσο άκριτα.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
ποσο δικιο εχεις....εγω ανατριχισα στην ιδεαΤο άκρον άωτον της ηλιθιότητας που ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.
Δεν ξέρω γιατί μου κάνει εντύπωση που κάποιος δέχτηκε ό,τι διάβασε και το μετέδωσε και σε άλλους... Τόσες φορές διαβάζουμε παρόμοια... Ωστόσο ήλπιζα ότι ΙΣΩΣ κάποιος, κάπου, κάποτε, κάτσει και σκεφτεί "ώπα ρε, τί γράφω/αναμεταδίδω;".
Αλλά πού...
Το ότι τα σκυλιά και τα γατιά που μας σοκάρουν έχουν ψυχούλες όπως και οι αγελάδες, τα κοτόπουλα και τα γουρούνια (τα οποία τρώμε χωρίς πολλά-πολλά), το αφήνω στην άκρη. Έχω καταλάβει πόσο υποκριτές είμαστε και πόσο πολύ μας αρέσουν οι ταμπέλες.
Αλλά ρε παιδιά... Αν οι μετανάστες πεινούσαν τόσο ώστε να φάνε αδέσποτα... θα έφταιγαν εκείνοι; Έλεος... Πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει; Θυμήθηκα ένα διήγημα που μιλούσε για πόλεμο και πείνα, και εξιστορούσε πώς μια κοπέλα βρήκε έναν ψόφιο πελαργό και τον πήγε σπίτι να ταϊσει την οικογένειά της....
Λες και δεν έχουμε γεμίσει ρατσιστές και εθνοπατέρες, χρειαζόμαστε και... κοροϊδία τέτοιου τύπου, χειραγώγηση των φιλοζωικών μας αισθημάτων ώστε να αντιπαθήσουμε τις διάφορες μειονότητες!!!
ΔΕΝ πιστεύω λέξη απ' όσα γράφτηκαν, και ΑΚΟΜΑ και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ΔΕΝ θα ήταν η αστυνομία που θα έπρεπε να "μπουκάρει" στα σπίτια των μεταναστών, αλλά οι συνΆνθρωποί τους, για να τους ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον το έγραψε και... τί να πώ για όσους το αναμεταδίδουν τόσο άκριτα.
vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν μπορω να σκεφτω φιλοζωο που να μην ειναι φιλανθρωπος

αν κανουμε ενα για τα αδεσποτα θα επρεπε να κανουμε δεκα για τους ανθρωπους. αν αυτο το μαιλ ειναι αληθεια λυπαμαι που δεν καναμε τιποτα για αυτους τους ανθρωπους.ανθρωποι ειναι οχι απλα μεταναστες
strayshelp
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν λέω πως αποκλείεται να συνέβη (αν και μου φαίνεται μάλλον απίθανο), αλλά έτσι όπως αναμεταδίδεται αυτή η είδηση, για μένα έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα chain mail για τα γατάκια μπονσάι και τις ενέσεις που σου χώνουν στα κλαμπ για να σε κολλήσουν έιτζ.
Αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση by the way, είναι σχόλιο για τις απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε απ' αυτούς που (υποτίθεται) μας ενημερώνουν.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
... της γάτας από του κουνελιού;Και ποιός έκατσε και έψαξε τον σκουπιδοτενεκέ;;; ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ πώς στο καλό κατάλαβε από ποιό σπίτι 'αλλοδαπών' προέρχονταν τα απομεινάρια 'γατιών και σκυλιών';
Ρε δεν πάμε καλά...
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
"Μπορεί στην χώρα τους να είναι νόμιμο αλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"
Τί είδους άμεση παρέμβαση ζητάμε, δηλαδή;Ναι, εδώ είναι Ελλάδα, και δεν περνάνε προβοκάτσιες τέτοιου τύπου, ελπίζω.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Ευρωπαϊκή χώρα μας ούτε τα ζωάκια προστατεύουν και ανεξέλεκτη προσέλευση λαθρομεταναστών έχουμε και δεν τους προστατεύει και αυτούς και τους ίδιους μας τους εαυτούς

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο όλος τόνος του μηνύματος προδίδει ότι οι μετανάστες, κατά την άποψη του συγγραφέως, αξίζουν λιγότερο από ό,τι τα αδέσποτα. Και η απαίτηση για 'άμεση δράση', το μόνο συναίσθημα που μου προκαλεί, είναι τον τρόμο, σκεπτόμενη τί ακριβώς μπορεί να εννοεί ο ποιητής...
Σίγουρα το πρόβλημα που περιγράφει η Ουρανία είναι υπαρκτό. Οι τρόποι επίλυσης που μπορούν να προταθούν όμως είναι πολλοί. Αλλά το να καθόμαστε να γράφουμε ανυπόστατα emails -ή έστω, χωρίς επαρκή στοιχεία- για θέματα τόσο λεπτά (λεπτά γιατί μιλάμε για ανθρώπους, και μάλιστα ανθρώπους σε αδυναμία), είναι επιεικώς απαράδεκτο και προσβλητικό για τη νοημοσύνη όσων τα διαβάζουν.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Δεν θα επεκταθώ, τα είπαν άλλοι καλύτερα πριν από μένα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ποσωπικά πιστεύω πως όχι.Δεν είναι αυτό όμως το θέμα.Το ότι κάποιοι εξαθλιωμένοι άνθρωποι φτάνουν σε ακραίες λύσεις, είναι ένα μικρό κομμάτι του συνολικού προβλήματος του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.Που ξεκινά από την απόλυτη φωχεία που τους οδηγεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, τους δουλέμπορους που τους στοιβάζουν σαν εμπορεύματα για να τους μεταφέρουν και φτάνει σ'αυτούς που τους προσφέρουν "δουλειά" για ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία.
Και η πολιτεία φυσικά χαίρεται οτι έχει φτηνά χέρια για να πάει μπροστά η ανάπτυξη της χώρας.

Παντός πριν κατηγορήσεται το όποιο γεγονός θυμηθείτε ότι αντίστοιχα κρούσματα υπήρχαν στην Ελλάδα (από έλληνες) στην κατοχή ή ακόμη παλαιότερα στην πολιορκία του Μεσσολογγίου (θυμηθείτε τον Δ.Σολωμό από το σχολείο).
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πώς βρέθηκαν αποφάγια 'γατιών και σκύλων' σε σκουπιδοτενεκέ ρε παιδιά; Και πώς δηλαδή καταλαβαίνεις τη διαφορά των ...εντόσθιων... της γάτας από του κουνελιού;
Και ποιός έκατσε και έψαξε τον σκουπιδοτενεκέ;;; ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ πώς στο καλό κατάλαβε από ποιό σπίτι 'αλλοδαπών' προέρχονταν τα απομεινάρια 'γατιών και σκυλιών';
Ρε δεν πάμε καλά...
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ:
"Μπορεί στην χώρα τους να είναι νόμιμο αλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"
Τί είδους άμεση παρέμβαση ζητάμε, δηλαδή;Ναι, εδώ είναι Ελλάδα, και δεν περνάνε προβοκάτσιες τέτοιου τύπου, ελπίζω.
ειναι πολυ ευκολο να ξεχωρισεις τα εντοσθια της γατα και του σκυλου απο του λαγου, του γουρουνιου ή του αρνιου. Οπως επισης ειναι παρα που ευκολο να δεις συγκεκριμενα σημεια στο κρανιο ή στην σπονδυλικη στηλη ή σε αλλα οστα που ειναι χαρακτηριστικα σε συγκεριμενα ζωα. Αυτο δεν ειναι το προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Εγω παντως πιστευω πως ολα ειναι πιθανα με τους λαθρομεταναστες. Αυτοι σκοτωνουν τον συνανθρωπο τους και θα διστασουν να σκοτωσουν ενα σκυλο ή μια γατα; Θα μου πειτε ειμαι ρατσιστρια, αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει. Καλυτερα να ειμαι ρατσιστρια παρα να υποκρινομαι οτι δεν εχω προβλημα μαζι τους. Αν πεινανε στην χωρα μας, να πανε πισω στην πατριδα τους και να αφησουν τα αδεσποτα στην ησυχια τους.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ειναι πολυ ευκολο να ξεχωρισεις τα εντοσθια της γατα και του σκυλου απο του λαγου, του γουρουνιου ή του αρνιου.
[...]
Καλυτερα να ειμαι ρατσιστρια παρα να υποκρινομαι οτι δεν εχω προβλημα μαζι τους. Αν πεινανε στην χωρα μας, να πανε πισω στην πατριδα τους και να αφησουν τα αδεσποτα στην ησυχια τους.
Για το πρώτο, ο μέσος Έλληνας θα δυσκολευόταν πάρα πολύ να τα ξεχωρίσει. Αλλά, τι λέω η χαζή, η λύση είναι πανεύκολη! Ρώτα τους παππούδες σου. Πολύ πιθανόν να έφαγαν γατιά και σκυλιά στην κατοχή και να είδαν πώς είναι από μέσα, ειδικά αν είσαι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή άλλη αρκετά μεγάλη πόλη.
Ότι υποκρίνεσαι είναι το μόνο βέβαιο, αφού δεν αναφέρεις κανένα πρόβλημα με τις φόλες που έβαζαν και βάζουν οι ίδιοι οι δήμοι. Επίσης, το δεύτερο βέβαιο (και πολύ ανησυχητικό) είναι πως δεν σε ενοχλεί να σε λένε ρατσίστρια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool