Μεταφορά εικόνων απο κινητό σε pc

kitsoyla

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Michelle, να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο μάλλον, πως μπορω να βαλω στο pc μου , φωτογραφιες από το κινητο μου???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν το κινητό σου και ο υπολογιστής διαθέτουν bluetooth/υπέρυθρες τις στέλνεις μέσω αυτού. Αλλιώς πρέπει να έχεις ένα καλώδιο usb (το οποίο είτε συμπεριλαμβάνεται στο κουτί του κινητού είτε το αγοράζεις από μαγαζί με κινητά) και συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και περνάς τις φωτογραφίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν το κινητό σου και ο υπολογιστής διαθέτουν bluetooth/υπέρυθρες τις στέλνεις μέσω αυτού. Αλλιώς πρέπει να έχεις ένα καλώδιο usb (το οποίο είτε συμπεριλαμβάνεται στο κουτί του κινητού είτε το αγοράζεις από μαγαζί με κινητά) και συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και περνάς τις φωτογραφίες.

έχω usb, οπότε θα κάνω μια προσπαθεία και θα ενημερώσω αν πετυχε.
ευχαριστώ anabou

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back