gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
27-07-10
03:05
Καλημερα
Υπαρχει καποιο απο τα μελη η καποιος φιλος η φιλη που θα ταξιδεψει τις επομενες μερες απο Θεσσαλονικη στην Αθηνα και να μπορει να παρει μαζι του ενα μικρουλι τριων μηνων?
Το μικρουλι θα το παραλαβει ο νεος του γατομπαμπας απο οπου και αν του ζητηθει.
Αν υπαρχει καποιος και μπορει να εξυπηρετησει ας επικοινωνησει μαζι μου εδω η ας στειλει ΠΜ.
Ευχαριστω πολυ.
Υπαρχει καποιο απο τα μελη η καποιος φιλος η φιλη που θα ταξιδεψει τις επομενες μερες απο Θεσσαλονικη στην Αθηνα και να μπορει να παρει μαζι του ενα μικρουλι τριων μηνων?
Το μικρουλι θα το παραλαβει ο νεος του γατομπαμπας απο οπου και αν του ζητηθει.
Αν υπαρχει καποιος και μπορει να εξυπηρετησει ας επικοινωνησει μαζι μου εδω η ας στειλει ΠΜ.
Ευχαριστω πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
06-08-10
21:12
Η μικρουλα ταξιδεψε αεροπορικως στην Αθηνα και βρισκεται ηδη στο καινουριο της σπιτακι. Οποτε το θεμα δεν ισχυει πια και θα παρακαλουσα καποιον να κλειδωσει το θεμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool