julia
Διακεκριμένο μέλος

Μήπως υπάρχει "My Goat" να ρωτήσουμε εκει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
λοιπόν πρόταση το επόμενο site να έιναι για τις κατσίκες να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά όλες προς τα εκεί!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ φυσικά θα πάρω Ασπρόμαυρη να ταιριάζει ΣΕΤΑΚΙ με τον Δικό μου!!

Αγελαδί!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
MyGoat με τα χιλια λοιπον!

(Συγγνωμη Αβανιτα μου, αλλά δεν μπορώ! Μου αξίζει να βρω την Πανδώρα στην πιλοτή δεμένη, το ξερω...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα πάντως πάντα μου άρεσαν οι κατσικες! Τις έβγαζα βολτα στο χωριο οταν πηγαιναμε διακοπες!
MyGoat με τα χιλια λοιπον!
(Συγγνωμη Αβανιτα μου, αλλά δεν μπορώ! Μου αξίζει να βρω την Πανδώρα στην πιλοτή δεμένη, το ξερω...)
Και εγω 5 χρονών βοήθαγα έναν βοσκό,
να βοσκήσει τα πρόβατα και τις κατσίκες του..!!!

Μου είχε χαρίσει και μια μαγκούρα για να τις πιάνω απο τα ποδια!!!

Μετά έκανα φυσικα το ίδιο και στις γάτες μου...!!!

ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!

Havana
Διάσημο μέλος
θελω να ευχαριστησω τον δημο μαρκοπουλο, τον δημο λασισθιου κρητης και τον βουλευτη λασιθιου Μιχαλη Καρχιμακη χωρις την αμεση επεμβαση τους η πανδωρα επρεπε να περασει απο γενναιες 14. καναμε και εξετασεις και .... βρεθηκε οτι ειναι εγκυος
θα εχουμε γεννητουρια, μαλλον της την εκανε τη ζημια ο Σιφης το κριαρι (αυτον ευτυχως τον κληρονομησε αλλος ξαδερφος αλλα θα ταξιδεψουν μαζι για την κρητη να συνεχισουν το ειδιλιου τους)
παει κι αυτο, ωστοσο καλο θα ηταν αν καποιος ξερει για μεταφορες αλογων ατομα οι εταιριες που αναλαμβανουν να αφηνει στοιχεια με τηλ εδω..
αχρειαστα να ναι.

havana καλή μου τι διαβάζω και κατσικούλα;
αγάπη μου δεν παίζεσαι

Απορώ πως δεν το είδα τόσες μέρες.Μάλλον δεν θα σηκωθώ αν δεν διαβάσω τα πάντα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum