Με κυνηγάνε...

popitsa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.
Δεν ειμαι καλα...Καθολου καλα...Σημερα,ηρθε το αγορι μου να με παρει να παμε στο γυμναστηριο.Ολα καλα μεχρι εδω.Στο δρομο ομως μου λεει,ξεχασα την πετσετα μου,παμε σπιτι μου να την παρουμε.Παμε και την ωρα που βγαινω απο το αμαξι,βλεπω στην εισοδο του σπιτιου του ενα γατακι τοσο μωρο (αντε με το ζορι 1,5 μηνου) και ομορφο,που τρελαθηκα!!Λεω εδω να μεινει το γατι αποκλειεται γιατι πανε ολοι σαν τους τρελους κ θΑ το πατησει κανεις!Ελα ομως που δεν εχει περασει ουτε 2μηνο απο τοτε που κουβαλησα παλι γατακι σπιτι?Δηλαδη μαζι με το σημερινο,3 το συνολο μες το σπιτι!Θα φωναζε η μανα μου κ με το δικιο της!Τι να κανω ομως?Το πηρα..Το φερα σπιτι κ εφαγε σαν τρελο πολυ κονσερβουλα..Τωρα βεβαια καπου ειναι μεσα στην κουζινα αλλα δε τοβλεπω!!μονο χρατς χρατς αλλα οπου ναναι θα βγει..:DΕιμαι ομως πολυ αναστατωμενη,τι θα το κανω??δεν γινεται να το κρατησω...Με το που το ειδαν οι αλλοι 2 εκαναν χου χου!μεχρι και το μικρο!Οι γονεις μοτ δεν ειπαν τπτ αλλα..Αυριο θα το παω στο γιατρο.Απολαυστε την κουκλα κ αυτο που βρηκα πριν 2 μηνες,τον Πάρη,αντιστοιχα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• λ 027.jpg
    λ 027.jpg
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 60
  • λ 016.jpg
    λ 016.jpg
    148,1 KB · Εμφανίσεις: 41
Πολλά μπράβο, για την καλή σου καρδιά να σωσεις το μικρό.
Πηνελόπη μου, σου συστήνω τα εξής:
Αν δεν μπορείς να κρατησεις το μωρό,
1) Ρώτα τον γιατρό σου, αν έχει υποψη του για καποια περιπτωση έστω προσωρινης φιλοξενιας.
2) Κόλλα μια αγγελία στο κτηνιατρείο του με την φωτογραφία του
3) Ρώτα φίλους και γνωστούς. Στείλε mail.Ολο και κατι βρισκεται-τα μικρα δίνονται εύκολα.
4) Κράτα το ως τότε απομονωμένο απο τα αλλα σου γατακια, αν δεν εχουν φυσικα αντιρρηση οι γονεις σου
Αν είναι υπερ-επειγον να το δωσεις αμέσως κάπου, αν υπάρχει κάποιος κηπάκος εκεί κοντα για να του βάζεις λίγο φαγάκι και νεράκι?
Μακάρι να βρεθεί λύση..Να'σαι καλά, και περιμένω νέα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο που το πηρες .βαλε αγγελειες .δεν γινεται να κραταμε οτι μαζευουμε.Το εξηγω και στην μαμα μου.Αν υπαρχει χωρος μπορεις να βοηθας απο το δρομο και να τους βρισκεις σπιτακια.Αν δεν υπαρχει χωρος η βοηθεια τελειωνει σε συγκεκριμενο αριθμο .

Α θελουμε και φωτο απο το σπορακι

καλημερα!σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις συμβουλες!τωρα θα παρω την κτηνιατρο να την ρωτησω σν εχει τπτ υπ'οψην γι καμια υιοθεσια!νιωθω τοσο μονη στην πολη αυτη..ουτε ενας συλλογος να ενδιαφερθει..

Πηνελόπη μου επειδή με καίει το ζήτημα "μη υπαρξης σωματείων" στην Κρήτη, πες μου κατι, η Ζωόφιλη δράση, υφίσταται τελικά? Δρά? Εδρεύει κάπου? Βγήκαμε off topic. Αν θές επικοινωνείς μαζί μου με ΠΜ ή maroulaki.321@gmail.com.
Βάλε και φωτο του μικρου:P

Τουλάχιστον δεν μπορεις να βάλεις καμια αγγελία στις τοπικές εφημερίδες?Αν δεν κάνω λά8ος υπάρχει μια που βγαίνει και καθημερινά...:hmm:Για κοιίταξε το:)

επανερχομαι..πριν λιγο γυρισα απο την κτηνιατρο.του πηρα σπρει για τα παρασιτα,ενα κολληριο για τα ματακια και φυσιολογικο ορο κ κατι σταγονες γιατι εχει ακροαστικα..35 ευρω..κ το προβλημα μου ειναι πως δε δουλευω κ ολο επιβαρυνω τη μαμα μου..τεσπα,μου εδωσε η κτηνιατρος ενα τηλ μιας κυριας η οποια θελει γατακι μωρο αλλα αρσενικο..θα προσπαθησω ομως..

Να σου πω κάτι, απο εμπειρίας προσωπικής. Ο κόσμος προτιμάει αρσενικά ...για να μην "του γεννάνε". Που σημαινει οτι , ναι, ο γάτος δεν θα φέρει τα μωρά στο σπίτι, αλλα καπου υπαρχουν και δεν τα βλέπει ο ιδιοκτήτης..Κι έτσι δεν τα στειρώνουν οι πιο πολλοί, ειδικά αμα τα χουν σε κήπο.
Αν αυτή η κυρία θέλει πραγματικά ένα ζωάκι-σύντροφο τότε, πες της οτι και τα θυληκά καλά είναι, και ειδικά στειρωμένα, ακόμα καλύτερα. (Ευγενικά ξέρεις εσυ;)).
Οσο για την στείρωση, πρέπει να πειστεί οτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Καλή επιτυχία

την πηρα τηλ την κυρια,με ευχαριστησε(ηταν πολυ ευγενικη)αλλα βρηκε ενα στο δρομο ηδη κ το μαζεψε!

Μακάρι να βρεθεί κατι και για το μικρό σου. Να ησυχάσετε και οι 2 ;)

ουφ!!καλημερα παιδια!!με ξυπνησε το κινητο μου που χτυπησε 9 η ωρα!στην αλλη ακρη της γραμμης ηταν μια κυρια!για το γατακι!!:up:παρα πολυ καλη κ ευγενικη.ρωτησε αρχικα αν ειναι ολα ενταξει με την υγεια του κ ποτε θα κανει το πρωτο εμβολιο.κ μετα μου ειπε πως μενει στις Βασιλειες(μια περιοχη εξω απο το κεντρο χωρις αμαξια κ αραιοκατοικιμενη)με 1 στρεμα κηπο κ πως εχει αλλη μια γατα κ στη συζητηση πανω,μου ειπε κ την κτηνιατρο που παει κ ειναι αυτη που παω κ εγω!!θα με παρει τηλ αργοτερα να συναντηθουμε!ελπιζω να με παρει κ να μην χαιρομαι αδικα..

Άντε παιδιά! Κάντε κάνα οοοοοοομμμμμμμμ να πάνε όλα καλά...γιατί αν περιμένουμε από τα ζωοφιλικά σωματεία της Κρήτης...του χρόνου:down:!

Έλα όλοι μαζί... οοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ....:)

ζωοφιλικα σωματεια?που ειναι???τους ειχα παρει μια μερα τηλ επειδη (ξαναλεω) δε δουλευω ετσι ωστε αν εχουν κανενα συνεργαζομενο κτηνιατρο να βοηθησω ενα γατακι που βρηκα στο δρομο(δηλδη να πληρωσω μονο φαρμακα οχι νοσηλεια)κ μου ειπαν ααα δε μπορουμε να βοηθησουμε..κυριως σκυλια αναλαμβανουμε!

Εγώ άνοιξα τον τηλεφωνικό κατάλογο και έπαιρνα τηλέφωνα για να δω τι μπορεί να γίνει με στειρώσεις στη Σητεία αλλά ποτέ κανείς δε σήκωσε κανένα τηλέφωνο..Αλλά θα μου πεις εδώ δεν κάνουν τίποτα στο Ηράκλειο, θα κάνουν κάτι για τη Σητεία?!

Συγγνώμη για το off-topic αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι για τα ζωοφιλικά σωματεία στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου παρακαλώ να ενημερώσει.Αν επίσης υπάρχουν ενέργειες για στειρώσεις σε γάτες και σκύλους να μας το πει για να μη βρίζω αδίκως!

Ευχαριστώ!

σου στελνω πμ

Ζωοφιλικα σωματεία στην Κρήτη ? (Καλό :lol:).
Ευτυχως που υπαρχουν Πηνελοπες και σωνουν λιγο την κατασταση!
Αντε Πηνελοπακι περιμενουμε νεα ! Οι Βασιλιές είναι ΚΟΡΥΦΗ περιοχη και οντως είναι πολυ πιο ησυχα απο οτι στο κεντρο !
Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ακομη να με παρει..αλλα δεν απογοητευομαι,ακνω υπομονη!καλα που εχω κ εσας κ με καταλαβαινεται..:happy:

Μπορεί να σε πάρει και αύριο ! Μην απογοητεύεσαι ! Αργα ή γρήγορα θα πάρει.

γιουπιιιιι!! αλλη μια γατουιοθεσια πραγματοποιηθηκε!:D:D:Dτο πηρε η κυρια το γατακι!!ηρθε με τον αντρα της κ το παιδακι τους,ενα αγορακι.Εχουν αλλα 3 σκυλια,2 μολοσους κ ενα γιορκσαιρ τεριε αλλα απ'οτι μου ειπε το γατακι θα το εχουν μεσα κ αυριο το πρωι θα το παει στην κτηνιατρο(στην ιδια παμε)να το δει κ να της πει ποτε να κανουν το 1ο εμβολιο κ ποτε να το ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ:up::up:μου εδωσε κ το τηλ της κ μου ειπε οποτε θελω να πω στο σπιτι τους να τους δω!χαιρομαι πολυ γιατι ηταν συνειδητοποιημενοι ανθρωποι κ μαθαινουν κ το παιδι τους αναλογα!να αγαπα κ να σεβεται τα ζωα.επισης φανηκε οτι ειχαν οικονομικη ανεση αλλα μου ειπε κ η ιδια οτι προτιμησε να βοηθησει ενα αδεσποτο!Οταν εφυγαν μου ειπαν οτι πανε στο Τζαμπο να του ψωνισουν τα διαφορα που χρειαζεται!!αλλα εμενα,απ'την αλλη,μου λειπει η μικρη...:bye:

Συνημμένα

• DSC00035.jpg
    DSC00035.jpg
    132,3 KB · Εμφανίσεις: 34
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ! ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ !:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back