Με λένε Spades και χαρίζομαι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

xr1st1na

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΟΝΟΜΑ :spades (καταρχην το ονοματακι μου το βρηκα πανω μου.. γιατι αν προσεξετε καλα θα δειτε ενα μικρο μπαστουνακι στη μυτουλα μου..παρολα αυτα απεχω απο το τζογο οσο μπορω..)

ΗΛΙΚΙΑ : ειμαι μικρουλι-πολυ μικρουλι..

ΦΥΛΟ : το κραταω για εκπληξη! (δεν μπορουν οι ανθρωποι να καταλαβουν τι ειμαι και γω δεν τους λεω αχαχχαχαχαχαχαχ)

ΕΜΦΑΝΙΣΗ : μα κουκλος φυσικα(δεν το λεω εγω αλλα οι αλλοι γυρω μου)ειμαι κυριως μαυρο,μαλλον ημιμακρυτριχο.φοραω ασπρα γαντακια,εχω ασπρα μαγουλακια,ασπρη κοιλιτσα και κατασπρα μακρουλα μουστακια

ΣΠΟΥΔΕΣ : αριστος αποφοιτος της ανωτατης σχολης SAVOIR VIVRE των γατιων(ειμαι πολυ καλοβουλο γατακι.εκει που με βαλεις εκει θα καθισω..) , MASTER DIPLOMA στο γουργουριτο και τα πατουσακια(ετσι και με παρεις αγκαλιτσα γουργουριζω ακομα και οταν με παρει ο υπνος..:confused:κακο ειναι????) , ερασιτεχνικο πτυχιο στην εργολαβια(χρησιμοποιω την αμμο απο μικρουλι και προσεχω πολυ)

ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ : τρωω γαλατακι κυριως αλλα χθες δοκιμασα πρωτη φορα κονσερβουλα για μωρακια και μπορω να πω οτι μου αρεσε.ψαχνω ενα σπιτακι για να δωσω και να παρω αγαπη.και τωρα εξασκουμε στην καθαριοτητα..προσπαθω να γλυφομαι για να ειμαι καθαρο αλλα ολο χανω την ισορροπια μου και κυλαω :P φταιει και η κοιλιτσα μου αλλα ειναι μποι και δεν αγχωνομαι.και τελος τα παω καλα με ολα τα γατακια!

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

και βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=0ylLYmuOiRg (βρε μηπως ειμαι ζεβρα???? )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01241.JPG
    DSC01241.JPG
    425 KB · Εμφανίσεις: 56
  • DSC01242.JPG
    DSC01242.JPG
    404,1 KB · Εμφανίσεις: 57
Απάντηση: με λενε spades και χαριζομαι!!!

καλη σας τυχη..............τυχερος οποιος θα σε παρει κουκλακι μου...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νεες φωτογραφεις..δειτε με... τηλ.επικοινωνιας 6942903953 - 6977690801

Συνημμένα

• 100_2884.jpg
    100_2884.jpg
    810,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 100_2882.jpg
    100_2882.jpg
    470,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 100_2881.JPG
    100_2881.JPG
    301,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 100_2878.jpg
    100_2878.jpg
    581,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 100_2877.jpg
    100_2877.jpg
    727,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 100_2876.jpg
    100_2876.jpg
    509,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 100_2874.jpg
    100_2874.jpg
    661,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 100_2872.JPG
    100_2872.JPG
    273,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 100_2885.jpg
    100_2885.jpg
    528,7 KB · Εμφανίσεις: 42
χθες πηγαμε και μεις στο γιατρο να μας δει.μας εξετασε καλα καλα και μας βρηκε υγιεστατους...χαιρουμε ακρας υγειας..ειμαστε αποπαρασιτωμενοι εσωτερικα και εξωτερικα και ειμαστε ΑΓΟΡΑΚΙ.τι αγορακι δηλαδη αγοραρος 250 gr
:yahoo::yahoo::yahoo:
το μονο που εμεινε ειναι να βρουμε και δικο μας σπιτακι:)

χθες πηγαμε και μεις στο γιατρο να μας δει.μας εξετασε καλα καλα και μας βρηκε υγιεστατους...χαιρουμε ακρας υγειας..ειμαστε αποπαρασιτωμενοι εσωτερικα και εξωτερικα και ειμαστε ΑΓΟΡΑΚΙ.τι αγορακι δηλαδη αγοραρος 250 gr
:yahoo::yahoo::yahoo:
το μονο που εμεινε ειναι να βρουμε και δικο μας σπιτακι:)
αα μ αρεσει να κοιμαμαι και σε ωμους,για την ακριβεια τρελαινομαι.ηδου και η αποδειξη
https://www.youtube.com/watch?v=A0nSrhXHnpA

με μεγαλη χαρα και ακομα μεγαλητερη συγκινηση σας ανακοινωνω πως ο μικρουλης βρηκε το νεο του σπιτι
θα υιοθετηθει απο μια κοπελα απο δω απο θεσσαλονικη που συμφωνει με στειρωση-μονο για μεσα σε σπιτι και φυσικα μπορω οποτε θελω να παω να τον βλεπω..να κλειδωθει παρακαλω η αγγελια:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back