Με ποιόν χαρακτήρα μοιάζει η γάτα;

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
λοιπον επειδη λεγαμε να ανοιξουμε τετοιο θεμα σας λεω οι δικες μου με ποιον χαρακτηρα μοιαζουν (και οι φωτο απο αυριο)
ο παρασκευας μοιαζει με τον ραν ταν πλαν 100%
η μελινα μοιαζει με τη madonna πολυ ντιβα και αγοραφοβικη:up:
η μαργαριτα μοιαζει με οπωροπωλη σε λαικη:lol: που διαλαλει τη πραματια του
για πειτε μου εσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Kίκης είναι ο Psycho της παρέας, το Δαίμονας της Ταζμανίας.. δεν θέλει πολλά πολλά, ΑΝ θέλει κάτι θα έρθει αυτός, αλλιώς.. πας για ράμματα..

Ο Σμοκυ, είναι ένας Τσάρος, το γατί που δεν υπάρχει, δεν μιλάει δεν λαλαει τρώει και παει και κοιματε, δεν πειράζει κανέναν, μολις σε βλέπει κανει βαρελάκια

Η Μπουμπου, παιδί κουμπί, ο dennis ο τρομερός, το γουργουριτό σε κουφαίνει και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι. Καλή γατούλα, αν δεν την χαιρέψεις όπως θέλει θα το πληρώσεις. Κατεδαφίζει το σπίτι σε χρόνο 0

Ο Ρούλης, το φορτηγό, η γκρίνια του σου σπάει τα νεύρα...

Ο Τίγρης, ο άρχοντας του σπιτιού.

κλπ κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Kίκης είναι ο Psycho της παρέας, το Δαίμονας της Ταζμανίας.. δεν θέλει πολλά πολλά, ΑΝ θέλει κάτι θα έρθει αυτός, αλλιώς.. πας για ράμματα..

Ο Σμοκυ, είναι ένας Τσάρος, το γατί που δεν υπάρχει, δεν μιλάει δεν λαλαει τρώει και παει και κοιματε, δεν πειράζει κανέναν, μολις σε βλέπει κανει βαρελάκια

Η Μπουμπου, παιδί κουμπί, ο dennis ο τρομερός, το γουργουριτό σε κουφαίνει και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι. Καλή γατούλα, αν δεν την χαιρέψεις όπως θέλει θα το πληρώσεις. Κατεδαφίζει το σπίτι σε χρόνο 0

Ο Ρούλης, το φορτηγό, η γκρίνια του σου σπάει τα νεύρα...

Ο Τίγρης, ο άρχοντας του σπιτιού.

κλπ κλπ.
εχεις ποικιλια δε μπορω να πω!!

ααααααα!!!! ωραιο θεμα εμενα η Ηρω οταν θελει να κοιμηθει ειναι σαν τον χουζουρη απο τα στρουφακια!!!! :lol::lol:κοιμαται οπου βρει..και πανω σε οποιον ειναι ευκαιρος!!!! αντιθετα οταν θελει αγκαλια ή παιχνιδι ξεπερναει σε γκρινια τον γκρινιαρη και αν δεν ασχοληθεις μαζι της ανεβαινει στον ωμο σου και νιαουριζει μεχρι αηδιας!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:

απαιτητικη η γατα σου. μπραβο της

εχεις ποικιλια δε μπορω να πω!!

Έχω που να μην είχα.. και αυτά είναι μόνο το πρώτο κεφάλαιο...:redface::rolleyes:

Έχω που να μην είχα.. και αυτά είναι μόνο το πρώτο κεφάλαιο...:redface::rolleyes:
και το βιβλιο εχει πολλα κεφαλαια?? η ειναι εγκυκλοπαιδεια?

Εγώ τα έχω πει και στο θέμα μας..
Η Κύκα είναι η ψηλομύτα-ψιλοστριμμένη-"είμαι μια Μέιν Κουν" Μαντάμ Σουσού (που να ήταν κιόλας δηλαδή!)

και ο Αλαντίν είναι ο "βρίσκω τη χαρά στα απλά πράγματα" Παναγιωτάκης που ολημερίς τραγουδάει "Γιατί δε με θες κυρά μου?επειδή είμαι ψαράαααας...?"

και το βιβλιο εχει πολλα κεφαλαια?? η ειναι εγκυκλοπαιδεια?

Η εγκυκλοπαίδεια βρίσκετε σε επαρχία με σπίτι, αυλή και κήπο..και την υπολογίζω γύρω, στους 20 τόμους.. χωρίς τα guest τεύχη!!!:rolleyes::redface:

Αλλά άλλο είναι το θέμα μας!;)

Κάντυ: είναι η κλασική Bitch!
Μπατμαν: Scooby doo (μεγάλη αγάπη για το φαγητό κ κότα)
Πικατσου: ο εχθρός του Μπατμαν (Joker) (μεγάλη τσαρλατάνα κ διώκτης του Μπατ).
Τζέρυ: Ο Κόναν ο Βαρβαρος

ο Βιβίκος μου μάλλον θα έλεγα ότι είναι ο Μελένιος :D:D (στρουμφ!!) Πολύ ψώνιο το παλικάρι. Μολις τελειώσω από το πρωινό μου μπάνιο πάντα μπαίνει στη μπανιέρα και μπανιάρετε κι αυτός. !! Άσε που κοιτιέται με τις ώρες στην βιτρίνα του σαλονίου :)

Εμένα η Cammy μου θυμίζει -αν και μικρή - την Poison Ivy απο τον Βatman!!:)Koκκινομάλα,ναζιάρα,με απαλή φωνή και bitch!Σαν να λέει Υοu can look but you can't touch!! :lol:

Τέλειο θέμα!!!Τζούλια, τί σταμάτησες, πάρε μια ανάσα και συνέχισε παιδί μου:)
Η Μπασσέτ.....με ποιον μπορεί να μοιάζει ένα πλάσμα διακριτικό, σιωπηλό ,αέρινο , πανέμορφο ,ευγενικό και χωρίς απαιτήσεις; Με μια Γκέϊσα; Ναι...Γκέϊσα! Μόνο, που δεν ξέρει να σερβίρει τσάι:):D

Τέλειο θέμα!!!Τζούλια, τί σταμάτησες, πάρε μια ανάσα και συνέχισε παιδί μου:)
Η Μπασσέτ.....με ποιον μπορεί να μοιάζει ένα πλάσμα διακριτικό, σιωπηλό ,αέρινο , πανέμορφο ,ευγενικό και χωρίς απαιτήσεις; Με μια Γκέϊσα; Ναι...Γκέϊσα! Μόνο, που δεν ξέρει να σερβίρει τσάι:):D
η με μια νεραιδα. την τιγκερ μπελ

Μεταξύ μας η Τίνκερ μπελ ήταν ζηλιάρα και πολύ bitch... :P

Ναι, το μωρό μου είναι πολύ αθώο, η Τινκ όσο της έλειπε σε μπόι το είχε σε δολοπλοκία. Γκέισα, Γκέισα, η Μπάσσυ, χωρίς σκιστά μάτια:cool:

αφου γκεισα κ εγω θα κανω χαρακιρι για παρτη της

τί όμορφο topic αυτό;
η μουσταρδούλα νομίζω ότι μοιάζει με τη hello kitty, διακριτική τις πιο πολλές φορές και ήρεμη... ή έτσι μου φαίνεται εμένα γιατί μπορεί να έχω μικρή μνήμη σε ότι αφορά στις σκανταλιές της..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον...εμενα ο γλυκος Σμοκακος μοιαζει πολυ στο Φαντασμα της οπερας...
1ον Λατρευει τα τριανταφυλλα(οταν βγαινουμε βολτα τα μυριζει με τις ωρες)
2ον Σνομπαρει τα υπολοιπα γατια
3ον ειναι κατιμαυρος
4ον μπορει να γινει πολυ τερας αμα το θελει
και 5ον και κυριοτερον....
ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....
ΟΛΗ μερα νιαρ νιαααααααουυυυυυυυυ μιιιιιιιι μπρουυυυυυυυυυυυυυυ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ναρουτο μοιαζει με τον ναρουτο, απο εκει πηρε αλλωστε και το ονομα του :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back