Με τη γλώσσα έξω

niaourini2_2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα γατόνια μας κάθονται με τη γλώσσα έξω??:hmm:Προχτές που πήγα στο χωριό έβλεπα τις δικές μου να είναι με τη γλώσσα έξω πολύ ώρα και μου φάνηκε αστείο αλλά και περίεργο..εσείς τι λέτε?το κάνουν σκόπιμα ή τυχαία?
(αν έχει ξανασυζητηθεί να με παραπέμψουν οι moderators παρακαλώ..thanks)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O μυρτος το παθαίνει όποτε πάμε Κεφαλονιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι γιατί ζεσταίνεται. :) Ε βαλε και λίγο το ανχος τους για το ταξίδι;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τη γλώσσα έξω και ναοιχτό το στόμα σαν να λαχανιάζουν; Ή με την κορυφή της γλώσσας να περισεύει από κλειστό στοματάκι;

Αυτό το κάνουν όταν ζεσταίνονται. Καμιά φορά και όταν πονάνε (το έχω δει και σε γατούλες την ώρα του τοκετού).

με τη γλώσσα έξω και ναοιχτό το στόμα σαν να λαχανιάζουν; Ή με την κορυφή της γλώσσας να περισεύει από κλειστό στοματάκι;
με την κορυφη της γλώσσας να περισσεύει drusilia..αλλά κάποιες φορές το κάνουν τόσο έντονα που είναι σχεδόν όλη η γλώσσα απέξω!φαίνονται όμως τελείως αδιάφορες..σα να το κάνουν τυχαία..

Πράγματι, αυτό συμβαίνει καμιά φορά όταν ζεσταίνονται. Άλλες φορές, μου δίνουν την εντύπωση ότι πήγαν να γλειφτούν και μετά ξεχάστηκαν.:P

χμ..:hmm:μπορεί..βέβαια δεν είχε και την τρελή ζέστη κάτω ειδικά αυτές τις μέρες..αλλά με τέτοια γούνα..:P:Pthanks για απαντήσεις!!

Σήμερα το πρωί πάντως, ο Πορδολέων κοιμόταν με λίγη γλωσσίτσα να περισσεύει...:inlove: Νομίζω πως όταν κοιμούνται είναι από τη χαλάρωση.

μπήκα στον πειρασμό να την πειράξω όταν ήταν έτσι :Pη ηλέκτρα και έμεινε πλήρως αδιάφορη με απαθές βλέμμα!μάλλον χαλάρωνε..:cool::cool:

Αυτό το κάνουν όταν ζεσταίνονται. Καμιά φορά και όταν πονάνε (το έχω δει και σε γατούλες την ώρα του τοκετού).

γι αυτο διαβασα οτι:
Αν μένει αρκετή ώρα με ανοιχτό το στοματάκι της σημαίνει ότι νοιώθει άγχος την συγκεκριμένη στιγμή.
Οι γάτες δεν αναπνέουν με το στόμα. Το ανοίγουν και βγάζουν τη γλωσσίτσα τους έξω όταν είναι στρεσαρισμένες-αγχωμένες (ούτε καν όταν έχει ζέστη όπως τα σκυλάκια)

Εμενα,παντως,ο Robertουλης καθεται με τη γλωσσιτσα εξω απο κλειστο στοματακι:P οταν φτερνιζεται η' οταν πλενεται.Ξεχναει,βασικα,να την ''μαζεψει'':lol: και,οταν την ακουμπαω(ειναι γλυκα!!!),την βαζει μεσα στο στοματακι του..Μ'αρεσει τοσο οταν το κανει αυτο,αλλα δεν εχω βρει τροπο για να το κανει συχνοτερα(μαλλον δεν υπαρχει τροπος,ε;;..:blink:).

Η Candy πάντως είναι μόνιμα με την γλώσσα έξω. Πάντως αυτό για τη ζέστη το έχω ακούσει κ εγώ βγάζοντας εξω τη γλώσσα τους κα λαχανιάζοντας προσπαθούν να "ρίξουν" την θερμοκρασία του σώματος

Και εγω αυτο ξερω επειδι δεν υδρωνουν δεν μπορουν αλλιως να ριξουν την θερμοκρασια τους...Δεν εχουν πορους στο δερμα τους και μαλλον κατι παιζεται με την γλωσσιτσα..:hmm:

Ο Φάτσας μας ήταν μονίμως με τη γλώσσα εξώ και κλειστό το στόμα.
Την ξεχνούσε, ειδικά μετά από γλείψιμο, πολλές φορές κοιμόταν με τη γλωσσίτσα όλη έξω.
Γελάγαμε πολύ και συνεχώς έμπαινα στον πειρασμό και του τη χάϊδευα :cool:
Δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε το στόμα ανοιχτό. Απλά την ξεχνούσε έξω.:P

Ο Φριξάκος, μια φορά στο αυτοκίνητο, είχε το στόμα ορθάνοιχτο και τη γλώσσα έξω. Τον πηγαίναμε στον κο Πάνο. Όταν τον ρώτησα είπε πως αυτή η αντίδραση δεν είναι από ζέστη (όπως νόμιζα) αλλά το κάνουν όταν στρεσάρονται πολύ. :(

Βρηκα μια γατα εδω κατω και φαινεται άρρωστη ειναι μονίμως με τη γλωσσα εξω. Υπαρχει περάτωση να ειναι λογω αφυδάτωσης? θα της βαλω νερο να δω αν πιει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ..μπορει νικολ μου να ειναι και κρυωμα.Δηλαδη ειναι βουλωμενη η μυτη της και αναπνεει με το στομα.Αυτο το ειχα δει πολλες φορες στο παρελθον,οταν ημουν ζακυνθο και φροντιζα τα αδεσποτακια στο κτημα που εμενα,και ολα ηταν αρρωστα απο κρυολογιμα,ρονοτραχειιτιδα κατι τετοιο τελοσπαντων.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back