Με τη φροντίδα του Χάρι

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Μια νέα εκπομπή ξεκίνησε σήμερα στο ΣΚΑΪ και λέγεται "Με την φροντίδα του Χάρι". Ο Χάρι Κούπερ, είναι κτηνίατρος που δίνει κάποιες συμβουλές για όλα τα κατοικίδια. Εγώ σήμερα την είδα και είχε αρκετές συμβουλές για γατούλες, αλλες γνωστές σε μένα και άλλες όχι.
Καθημερινά στις 16.00:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α! Δε μου αρέσει καθόλου η ώρα γιατί δεν μπορώ να τη δω. Μετά τις 7 είναι καλύτερα.
Θα σε βάλω να μου γράφεις τα επεισόδια και να μου τα φέρνεις να τα βλέπω με τη Σίντυ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε βάλω να μου γράφεις τα επεισόδια και να μου τα φέρνεις να τα βλέπω με τη Σίντυ:lol:

:lol::lol:το καλύτερο ειναι ότι θα στα μεταγλωττίζει και σε απταιστα γατικά κατευθείαν..(τετοια πολυλογου γατα)

:lol::lol:το καλύτερο ειναι ότι θα στα μεταγλωττίζει και σε απταιστα γατικά κατευθείαν..(τετοια πολυλογου γατα)
Καλοοοοοοοοο!!!

Είναι άλλο ένα στο skai < ή εγώ ή ο σκύλος> που απευθύνεται σε προβλήματα συμβίωσης με τα σκυλιά και τονίζει λάθει που κάνουμε.Ωραιες ειναι αυτες οι εκπομπες.Μπραβο Νοτα!! Αυτη που ειπες δεν την ειχα παρει χαμπαρι:)

Ζηλεύω...:(
Ούτε εγώ θα μπορώ να το βλέπω, λόγω δουλειάς. Αν δείτε και ακούσετε κάτι ενδιαφέρον, μεταφέρετέ το και σ' εμάς!!

Ζηλεύω...:(
Ούτε εγώ θα μπορώ να το βλέπω, λόγω δουλειάς. Αν δείτε και ακούσετε κάτι ενδιαφέρον, μεταφέρετέ το και σ' εμάς!!
Θα σ' το γράφω, μην ανησυχείς :lol::lol::lol:
Θα αποτελέσει μέρος της εμμμ... εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας στο λεκανοπέδιο.

α ναι αυτό με την εκπαίδευση σκύλων είναι κάθε Σάββατο μεσημέρι...
Μη στεναχωριέσαι πλησιαζει ο καιρος που θα προλαβαίνεις και εσύ:D

Θα αποτελέσει μέρος της εμμμ... εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας στο λεκανοπέδιο.
Μαμά μου... Η κάθοδος των Δωριέων :confused:
Μη στεναχωριέσαι πλησιαζει ο καιρος που θα προλαβαίνεις και εσύ:D
Wishful thinking :rolleyes:

Όταν τα μεταγλωττίσει θέλουμε κ εμείς μία κόπια:D

Καλά ε....Πριν λίγο τέλειωσε! Το βλέπω κι εγώ! Ήθελα να το βάλω και θέμα εδώ αλλά με προλάβατε! :)

Αν τα γραφει κανεις μας ειναι χρησιμα παιδια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back