RedCat
Διάσημο μέλος
Καθημερινά στις 16.00

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σε βάλω να μου γράφεις τα επεισόδια και να μου τα φέρνεις να τα βλέπω με τη Σίντυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Θα σε βάλω να μου γράφεις τα επεισόδια και να μου τα φέρνεις να τα βλέπω με τη Σίντυ![]()

το καλύτερο ειναι ότι θα στα μεταγλωττίζει και σε απταιστα γατικά κατευθείαν..(τετοια πολυλογου γατα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Ούτε εγώ θα μπορώ να το βλέπω, λόγω δουλειάς. Αν δείτε και ακούσετε κάτι ενδιαφέρον, μεταφέρετέ το και σ' εμάς!!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Θα σ' το γράφω, μην ανησυχείςΖηλεύω...
Ούτε εγώ θα μπορώ να το βλέπω, λόγω δουλειάς. Αν δείτε και ακούσετε κάτι ενδιαφέρον, μεταφέρετέ το και σ' εμάς!!

Θα αποτελέσει μέρος της εμμμ... εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας στο λεκανοπέδιο.
RedCat
Διάσημο μέλος
Μη στεναχωριέσαι πλησιαζει ο καιρος που θα προλαβαίνεις και εσύ

aretha
Περιβόητο μέλος
Μαμά μου... Η κάθοδος των ΔωριέωνΘα αποτελέσει μέρος της εμμμ... εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας στο λεκανοπέδιο.

Wishful thinkingΜη στεναχωριέσαι πλησιαζει ο καιρος που θα προλαβαίνεις και εσύ![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όταν τα μεταγλωττίσει θέλουμε κ εμείς μία κόπιατο καλύτερο ειναι ότι θα στα μεταγλωττίζει και σε απταιστα γατικά κατευθείαν..(τετοια πολυλογου γατα)

rose94
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool