Με τον Braveheart στο σπίτι...

--->Liakos.

Νεοφερμένο μέλος

Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Είμαι καινούριος σε αυτή τη ''ζεστή'' παρέα...
Κι έτσι για πρώτο μύνημα αποφάσισα να μιλήσω για τον πρώτο γάτο που είχα ποτέ. (ναι, ναι, πρωτάρης με τις γάτες)

Μετά τα δυο μου σκυλιά τα οποία δεν είναι πλέον μαζί μου, αποφάσισα να αποκτήσω ένα γατάκι... Και είχα ιδιαίτερο πάθος με τα Μέην Κουν από την αρχή...

Ευτυχώς λοιπόν οι δρόμοι του διαδυκτίου με οδήγησαν στο εκτροφείο της γλυκήτατης Νεκταρίας... (Το οποίο είμαι σίγουρος πως ξέρετε όλοι πως είναι εξαιρετικό)

Μετά από συζήτηση λοιπόν με την ίδια και την επίσκεψη στο εκτροφείο αποφάσισα να μην πάρω μικρό γατάκι, αλλά τον 5χρονο κούκλο τον Braveheart... (ο οποίος ήταν προς πώληση..)

Με το που ήρθε σπίτι ήταν τρομαγμένος, γεγονός πολύ λογικό για μια 5χρονη γάτα που αλλάζει περιβάλλον έτσι απότομα...

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, και ο Braveheart προσαρμόζεται με ταχείς ρυθμούς στο καινούριο σπίτι με την καινούρια του οικογένεια! Συνέχεια μες τα χάδια! Έχει γίνει ο βασιλιάς του κρεβατιού μου! Μιλάμε για έναν πολύ αρχοντικό γάταρο... με διαγωνισμούς στην πλάτη του.

Ξέρω πως είναι πολύτιμος γάτος και θέλω να ξέρει η αγαπημένη Νεκταρία πως θα της τον φροντίζω και θα τον αγαπάω με όλη μου τη ψυχή!:)

(ελπίζω η φωτογραφίες του Braveheart στο καινούριο του σπίτι να ανέβηκαν σωστά...) :/:

Σε ευχαριστώ Νεκταρία που μου έδωσες έναν απίθανο γάτο. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0028.jpg
    IMG_0028.jpg
    231 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_0011.jpg
    IMG_0011.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_0009.jpg
    IMG_0009.jpg
    185,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 49
μιλάμε για κουκλο γάτο. πολύ αριστοκρατικό :) μπράβο σου :)

Καλός ήρθες στην παρέα μας. :) Ο Prince μου και η Reina μου (τα δικά μου μαλλιαρόγατα) σας καλωσορίζουν.

Να μας βάλεις πολλές πολλές φωτό του κυρλιου και να μας λές για τις περιπέτειές σας :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως μας ήρθατε!Α ωστε εσυ εισαι ο τυχερος που πηρε το λιονταρακι ε;Να ζησετε μαζι πολλα πολλα χρονια,ο Σειριος και η Μόιρα σας καλωσορίζουν!

Αχ, τι όμορφα νέα πρωί πρωί!!!:)
Μπράβο σου Λιάκο, έκανες την καλύτερη επιλογή. Είναι ένας κούκλος ο Braveheart, ένας γλυκός γίγαντας!!!:up:
Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια!:)

Καλός ορίσατε . Ο γάτος σου είναι απίστευτος .Ένα μεγάλο μπράβο σε εσένα που δεν κώλυσες στο να πάρεις μια 5 χρονη γάτα και προσέφερες σε αυτή την αρχοντιά ένα καλό ξεστό σπίτι με την αποκλειστικότητα που του αξίζει.

Να σου ζήσει ο Braveheart, να τον χαίρεσαι! Είναι ένας θεός!

Να σου ζήσει κι από εμάς ο υπέροχός σου αγαθός γίγαντας και να μας γράφεις τις ιστορίες του για πολλά πολλά χρόνια! :)

μπράβο που του βρηκες ενα σπιτι ειναι πολύ αρχοντικος αν και δεν συμφωνω με τις πωλήσεις ζωων, προσπαθησα να τον προωθησω γιατι χρειαζονταν ενα σπιτακι χαιρομαι που το βρηκε με σενα

Bravehart και Liako, καλώς ορίσατε στην παρέα! Μπράβο σας που αλληλο-υιοθετηθήκατε και αγαπιέστε πολύ. Να βλέπουμε συχνά φωτογραφίες του κούκλου, έτσι;:)

είστε πολύ τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλον. Καλως μας ήρθατε! Αλλωστε οπως εχουμε πει πολλες φορές η ηλικία δεν παιζει κανενα ρόλο...αρκεί το "κλικ":D

Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα...
Και βέβαια θα στέλνω φωτογραφίες....

Να στε καλά! :)

ειναι κουκλος !!!! νομιζω ταιριαξαται!!! να τον χαιρεσαι κ να μας γραφεις νεα του !

συγχαρητηρια για τον κουκλο!:)
και κυριως για την εξυπνη επιλογη να πάρεις ενήλικο ψιψι

Καλωσήρθες Λιάκο και να τον χαίρεσαι τον κούκλο! Γάτος για χόρταση, πραγματικά!! :)

Καλωσήλθατε! Να χαίρεσαι τον ευγενικό σου γίγαντα και όλα να είναι πάντα καλά!

Αυτός δεν είναι γάτος, είναι το μικρό μου πόνι! :lol::lol::lol:

Κούκλος! Να τον χαίρεσαι! :)

BRAVEHEART

Μετα απο αρκετο καιρο νομιζω εκανα την καλυτερη επιλογη για τον Braveheart :)Ο Ηλιας θα τον προσεχει και θα τον φροντιζει οπως πρεπει.Του αξιζει αλλωστε.Τον ευχαριστω ακομα μια φορα για τα καλα του λογια.Του ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη του.
Οποιος στο μελλον θελησει να υιοθετησει ενα ενηλικο Μειν Κουν ας απευθυνθει σε μενα.
καλημερα σε ολους

Πολύ όμορφος!
:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back