Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ρεγγίνα έχει κλείσει τους 2 μήνες, τρεφόταν με ξηρά τροφή πριν την πάρουμε εμείς και από ότι ξέρω είχε απογαλακτιστεί. Είναι μαζί μας 1 βδομάδα και προσαρμόστηκε εύκολα και γρήγορα από την πρώτη στιγμή. Δεν έδειξε σημάδια άγχους αποχωρισμού από τη μητέρα της (ήταν και το τελευταίο γατάκι που έφυγε) και από το πρώτο βράδυ κοιμάται ήσυχα μαζί μας.
Όταν την χαϊδεύω (ειδικά ΕΓΩ) με το που χαλαρώσει και αρχίσει να γουργουρίζει κάνει σαν τρελλή για να θηλάσει τα ρούχα μου, και αν την αφήσω μπορεί να τα γλύφει, να γουργουρίζει και να κάνει πατουσάκια για μισάωρα ολόκληρα... Όταν δε προσπαθώ να την απομακρύνω κάνει σαν λυσσασμένο, νιαουρίζει και χώνεται με μανία στη μασχάλη, στα πόδια, όπου βρει τρύπα τελος πάντων για να "θηλάσει". Τα τελευταία βράδια όταν κοιμόμαστε έρχεται και ψάχνει τις πυτζάμες μου για να "θηλάσει" και με το που την αγγίζω δώστου το βιολί της πάλι. Μας ξυπνάει, την παίρνω αγκαλιά και μετά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί αρχίζει η μάχη αποτροπής της από το να "θηλάζει", και αν την αφήσω να περάσει το δικό της, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε απ'το δυνατό γουργουρητό της

Έχω αρχίσει να ανησυχώ, θα της περάσει?
Κάνω κάτι λάθος εγώ?
Γιατί το κάνει αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
αν της δωσεις χρονο για να ενηλικιωθει απο μονη της?(δεν ξερω ιδεα λεω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρηκε μανουλααν της δωσεις χρονο για να ενηλικιωθει απο μονη της?(δεν ξερω ιδεα λεω
)

Τιμή μου αν με έχει για μανούλα... 

Αυτό μου λέει και ο φίλος μου, ότι είναι μωρό και είναι φυσιολογικό...
Εμένα δεν με χαλάει (εκτός από τις μεταμεσονύκτιες κρίσεις), αν είναι φυσιολογικό ευχαρίστως να το ανεχθώ το μαρτύριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια κούκλα είναι,να σου ζήσει!
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την ιστορία του Μέλα την έχω παρακολουθήσει πρόσφατα.Τη Ρεγγίνα πότε πρόλαβες και την πήρες;;;!!!Μια κούκλα είναι,να σου ζήσει!
![]()
καλε αποκτησατε κι αλλο μελος???????πως?που ?ποτε? αμ γι'αυτο το κοριτσι σου κανει ζουζουνιες δεν του εχεις ανοιξει ακομη θεμα..να μας την συστησεις εστω.........![]()
καλε εψαχνα και γω ρεγγινα κα ρεγγινα...
Μας ήρθε ουρανοκατέβατη
Εκεί που συζητούσαμε να πάμε να δούμε πώς είναι τα Σιάμ γατάκια, σε 3 ώρες βρεθήκαμε με τη Ρεγγίνα στο σπίτι 

Της ανοίξαμε θέμα, εδώ όπως είπε και Aretha και την ευχαρισστώ πολύ, απλά όταν το άνοιξα δεν ξέραμε ακόμα το όνομα της

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Παιδιά καλησπέρα

Έλειπα 8 μέρες για διακοπές και η γατούλα μου ( 3,5 μηνών τώρα) από την στιγμή που έχω γυρίσει, μόλις βρει ευκαιρία κάνει ένα: ''νιάου'' τρέχει, πηδάει πάνω μου, ταιριάζεται και ενώ γουργουρίζει και με ζημώνει για τα καλά επι ώρες μου γλύφει- θηλάζει την μπλούζα μου. Δεν μου το έκανε πριν τις διακοπές ποτέ...
Κάπου είδα πως ίσως το κάνει γιατί πιθανώς έχει κάποιο ερεθισμό κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά καλησπέρα
Έλειπα 8 μέρες για διακοπές και η γατούλα μου ( 3,5 μηνών τώρα) από την στιγμή που έχω γυρίσει, μόλις βρει ευκαιρία κάνει ένα: ''νιάου'' τρέχει, πηδάει πάνω μου, ταιριάζεται και ενώ γουργουρίζει και με ζημώνει για τα καλά επι ώρες μου γλύφει- θηλάζει την μπλούζα μου. Δεν μου το έκανε πριν τις διακοπές ποτέ...
Κάπου είδα πως ίσως το κάνει γιατί πιθανώς έχει κάποιο ερεθισμό κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Δεν ειναι τιποτα κακο αυτο ,μην ανησυχεις,που και που το κανουν αυτο,το εκαναν και μενα οταν ηταν πολυ μικρα,τα κοριτσακια μου ,απλως κανουν οτι θα εκαναν με τη μαμα τους,θα ζuμωναν και θα θηλαζαν,ειναι καταλοιπο της βρεφικης τους ηλικιας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι τιποτα κακο αυτο ,μην ανησυχεις,που και που το κανουν αυτο,το εκαναν και μενα οταν ηταν πολυ μικρα,τα κοριτσακια μου ,απλως κανουν οτι θα εκαναν με τη μαμα τους,θα ζημωναν και θα θηλαζαν,ειναι καταλοιπο της βρεφικης τους ηλικιας.![]()
Ευχαριστώ Φλώρα μου!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αχ μωρέ το γλυκό μου...Έλειπα 8 μέρες για διακοπές και η γατούλα μου ( 3,5 μηνών τώρα) από την στιγμή που έχω γυρίσει, μόλις βρει ευκαιρία κάνει ένα: ''νιάου'' τρέχει, πηδάει πάνω μου, ταιριάζεται και ενώ γουργουρίζει και με ζημώνει για τα καλά επι ώρες μου γλύφει- θηλάζει την μπλούζα μου. Δεν μου το έκανε πριν τις διακοπές ποτέ...
Του έλειψες του γατουνιού και χαίρεται που ήρθες πάλι.
Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι ..οργανικό. Σε θεωρεί μαμά του , είναι το μωράκι σου.

Θυμάμαι τη δική μου που θήλαζε τα μαλλιά μου(!) και μάλιστα αποκλειστικά στην περιοχή πίσω από το δεξί μου αυτί.
Μέχρι που στειρώθηκε, σε ηλικία 6 μηνών και έκοψε αυτή την τρυφερή συνήθεια την οποία πολύ νοσταλγώ, η αλήθεια είναι

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αχ μωρέ το γλυκό μου...Του έλειψες του γατουνιού και χαίρεται που ήρθες πάλι.
Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι ..οργανικό. Σε θεωρεί μαμά του , είναι το μωράκι σου.
Θυμάμαι τη δική μου που θήλαζε τα μαλλιά μου(!) και μάλιστα αποκλειστικά στην περιοχή πίσω από το δεξί μου αυτί.![]()
Μέχρι που στειρώθηκε, σε ηλικία 6 μηνών και έκοψε αυτή την τρυφερή συνήθεια την οποία πολύ νοσταλγώ, η αλήθεια είναι![]()
Το καμάρι μου
τόσες φορές που ακούει την λέξη μαμά μέσα στην μέρα ήθελε δεν ήθελε με έκανε μαμά

Το έκοψε;
από την στείρωση λες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις δίκιο Φλώρα μου, έτσι είναι τα φυσιολογικά γατιά. Η δική μου όμως θήλαζε χωρίς να ζυμώνει, γενικά δεν ζύμωνε, τελευταία όμως άρχισε και το ζύμωμα..(χωρίς να θηλάζει βέβαια). Περίεργη γάτα

Άμα το κάνει η Μίνι σου, θα αρχίσουν αντιγράφοντάς την (και θα συνεχίσουν )το ζύμωμα και ο Γκέραλτ με τον Μίκυ.
Ποιός τη χάρη σου με τέτοια ζυμώματα...
Αρτοποιείο θα ανοίξετε!
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πάντως αυτό το ζήμωμα είναι άκρως απολαυστικό και χαλαρωτικό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool