Μην αγοράζετε κουνελάκια για πασχαλινά δώρα!!!

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
promo_pasxa.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι, το Πάσχα χαρίζουν και κουνελάκια;
Τώρα που το βλέπω, θυμάμαι όταν ήμουν μικρή που πουλούσαν το Πάσχα κοτοπουλάκια στη λαϊκή... :( ήταν τόσο γλυκούλια και τα λυπόμουν που τα είχαν στον πάγκο σαν πραμάτεια... εγώ δεν είχα πάρει ποτέ αλλά όσες συμμαθήτριες έπαιρναν, τα έχαναν μετά από λίγες μέρες. Πουλάνε ακόμα ζωντανά κοτόπουλα στη λαϊκή; Εχω χρόνια να πάω. Εδώ μου λέτε και για κουνέλια :(:(
Παιδιά, είναι πολύ σημαντικό αυτό! Είναι κρίμα να δωρίσετε ένα ζωάκι που θέλει τόση προσοχή και φροντίδα μόνο και μόνο επειδή είναι Πάσχα... προτιμήστε τα σοκολατένια, σίγουρα τα παιδιά θα τα εκτιμήσουν περισσότερο :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω. Μόνο κοτοπουλάκια θυμάμαι απ' τα παιδικά μου χρόνια, άντε και κανένα παπάκι στο τσακίρ κέφι, αλλά φαίνεται προόδευσε ο κόσμος από τότε...:|

Οχι πουλανε και κουνελακια,εμεις ειχαμε παρει ενα οταν ημουν μικρη γιατι εκλαιγα γοερα μπροστα στην καλαμωτη που τα ειχαν.Μου ειπαν οτι τα παιρνουν για να τα σφαξουν μετα το Πασχα και δε σταματουσα το κλαμα μεχρι να σωσουμε τουλαχιστον ενα.Και γυρισαμε σπιτι με τη Μπεμπα.Ακομα το θυμαμαι,σε πλαστικη σακουλα μας το ειχαν βαλει το καημενο...

Οχι πουλανε και κουνελακια,εμεις ειχαμε παρει ενα οταν ημουν μικρη γιατι εκλαιγα γοερα μπροστα στην καλαμωτη που τα ειχαν.Μου ειπαν οτι τα παιρνουν για να τα σφαξουν μετα το Πασχα και δε σταματουσα το κλαμα μεχρι να σωσουμε τουλαχιστον ενα.Και γυρισαμε σπιτι με τη Μπεμπα.Ακομα το θυμαμαι,σε πλαστικη σακουλα μας το ειχαν βαλει το καημενο...

:( Τελικά επέζησε το καημένο;

Ναι κι εγινε μια τεραστια κουνελα.Δυστυχως οταν γεννηθηκε ο αδερφος μου το βασανιζε πολυ,και το δωσαμε σε εναν φιλο του πατερα μου που ειχε κηπο και αλλα δυο κουνελακια.

Ναι κι εγινε μια τεραστια κουνελα.Δυστυχως οταν γεννηθηκε ο αδερφος μου το βασανιζε πολυ,και το δωσαμε σε εναν φιλο του πατερα μου που ειχε κηπο και αλλα δυο κουνελακια.

Μπράβο Δώρα! Εσύ τουλάχιστον ήσουν υπεύθυνη απέναντι σε αυτά τα ζωάκια:up:

Υπενθυμίζω!!! ΜΟΝΟ Σοκολατένια ζωάκια το Πάσχα!!! Αντε και κανένα λούτρινο...

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία, μα την αλήθεια!!!:mad::mad:Τόοοοσα αγαθά έχει να χαρίσουμε, κοτοπουλάκια και κουνελάκια πρέπει να είναι το δώρο μας ;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!:mad:

Αχ και εγώ κοτοπουλάκια και παπάκια θυμάμαι. Κι εγώ το ίδιο όταν ήμουν παιδάκι τα λυπόμουν τόσο πολύ και μου αγοράζαν οι γονείς. Έτσι είχα βρεθεί μικρή με ΄2 κοτούλες και 1 κοκορίκο:).

Μα τα ζωάκια δεν είναι δώρο!:down: Μπράβο κ.Δώρα!:up:

Ακομα πουλανε:(προπερσυ ειχανε αγορασει καποιοι στη γειτονια και οταν μεγαλωσαν τα εσφαξαν:cry:και φετος ηθελαν να παρουν αλλα ευτηχως δεν ειχε.Δεν πουλανε μονο κοτοπουλακια,παπακια και κουνελακι αλλα την προηγουμενη φορα που ειχαν παει οι γονεις μου στην λαικη ειχαν δει εναν να πουλαει κατι κουταβακια:down::mad:

Μπράβο Κ.Δώρα.:up:Από μικρή δείχνατε ενδιαφέρον.Μα καλά σε πλαστική σακούλα σας το δωσαν;Αχ, τα καημένα!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:
Τι, το Πάσχα χαρίζουν και κουνελάκια;
Τώρα που το βλέπω, θυμάμαι όταν ήμουν μικρή που πουλούσαν το Πάσχα κοτοπουλάκια στη λαϊκή... :( ήταν τόσο γλυκούλια και τα λυπόμουν που τα είχαν στον πάγκο σαν πραμάτεια... εγώ δεν είχα πάρει ποτέ αλλά όσες συμμαθήτριες έπαιρναν, τα έχαναν μετά από λίγες μέρες. Πουλάνε ακόμα ζωντανά κοτόπουλα στη λαϊκή; Εχω χρόνια να πάω. Εδώ μου λέτε και για κουνέλια :(:(
Παιδιά, είναι πολύ σημαντικό αυτό! Είναι κρίμα να δωρίσετε ένα ζωάκι που θέλει τόση προσοχή και φροντίδα μόνο και μόνο επειδή είναι Πάσχα... προτιμήστε τα σοκολατένια, σίγουρα τα παιδιά θα τα εκτιμήσουν περισσότερο :up:
Πράγματι θα τα εκτιμίσουμε περισσότερο:up:!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back