Μην εγκαταλείπετε τις γάτες σας όταν γεράσουν

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
επειδη μια γατα στειρωμενη που ζει σε κλειστο χωρο με καλη φροντιδα μπορει να ζησει 20 χρονια και καποιοι απο εμας αλλαζουμε τροπο ζωης,κανουμε οικογενεια η αναγκαζομαστε λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων να λειπουμε απο το σπιτι,φτανουμε να ψαχνουμε τροπο να αποδεσμευτουμε απο τη γατα που υιοθετησαμε οταν η ζωη μας ηταν διαφορετικη.
ειναι πολυ δυσκολο για μια ηλικιωμενη γατα να αλλαξει περιβαλλον.το χειροτερο που μπορουμε να της κανουμε ειναι να την εγκαταλειψουμε στο δρομο.
κανεις δεν γνωριζει τους κινδυνους της γειτονιας μου καλυτερα απο μενα,και οποιος εγκαταλειπει τη γατα του,επειδη βλεπει τις χαρουμενες αδεσποτες που ταιζω καθε μερα,ας με ρωτησει για τις φολλες που ριχνει γειτονας μου,για τα αυτοκινητα που θα πατησουν τη γατα του που δεν εχει μαθει να τα φοβαται επειδη μεγαλωσε σε διαμερισμα,αλλα και για τα αδεσποτα σκυλια που κανουν αγελες και εχουν σκοτωσει μια γατα.
οτι κινδυνοι υπαρχουν στη δικη μου γειτονια υπαρχουν σε ολη τη θεσσαλονικη.
με υπομονετικη ερευνα ο καθε ιδιοκτητης που θελει να αποδεσμευτει απο τη γατα του,θα βρει τροπους.μπορει να βαλει αγγελιες στο διαδικτυο και στα πετσοπ,να περιορισει τη γατα του σε ενα δωματιο οταν λειπει πολλες ωρες αν δεν θελει να αναστατωθει το υπολοιπο σπιτι,να αναθεσει τη φυλαξη του ζωου του σε επαγγελματιες και οχι να αγγαρεψει εναν απροθυμο συγγενη η φιλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC04598-2-1.jpg
    DSC04598-2-1.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 39

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back