Μη μας κάνετε να παρακαλάμε...

stellak

Διάσημο μέλος

Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
cposterjpgsmallya6.jpg

Η ζωή έξω στο δρόμο είναι πολύ δύσκολη... πρέπει να κρύβεσαι συνέχεια, να παραμονεύεις για την τροφή σου, να κοιτάζεις συνεχώς πίσω σου... Κάθε γάτα έχει δικαίωμα σε καθαρό νερό, σε αρκετή τροφή, σε μια τρυφερή αγκαλιά... Κάθε γάτα πρέπει να νιώθει σαν βασιλιάς!:cat::greycat:

Κάθε φορά που ταΐζετε το γουρούνι, βοηθάτε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα της κάθε γάτας!;) Όποιος ενδιαφέρεται να ταΐσει το πράσινο γουρουνάκι μας, ας μου στείλει πμ.
000tn3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκό! Πες μας όμως λίγα λόγια παραπάνω για το πράσινο γουρουνάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταπληκτική ιδέα Στέλλα:up:
Φαντάζομαι Ανιμα, το γουρουνάκι το πρασινωπο, ειναι το ταμείο που δεν τολμάμε να φτιάξουμε...

Βρήκα το ίδιο γουρουνάκι χθες κ στον κτηνίατρο που πήγα. Μου είπε ότι είναι απο φιλοζωικό σωματείο της πόλης. Είναι οργανωμένη η προσπάθεια τελικά;

Μα γι αυτό ρωτάω, κορίτσια, να μας πει κάτι παραπάνω για το γουρουνάκι! Είναι πάντως πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό!

Βρήκα το ίδιο γουρουνάκι χθες κ στον κτηνίατρο που πήγα. Μου είπε ότι είναι απο φιλοζωικό σωματείο της πόλης. Είναι οργανωμένη η προσπάθεια τελικά;

Καμία σχέση:lol: Απλώς η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει... πολλά "πλοκάμια" και μάλλον όλοι προμηθευτήκαμε τον κουμπαρούλη από το ίδιο μαγαζί! Αν είναι για τον ίδιο σκοπό, χίλια μπράβο!

και να "φαίνεται" οργανωμένη η προσπαθεια πάντως (λόγω ίδιου κουμπαρά) καλό είναι!!:D

:lol::lol:
Πολύ ωραίο Στελλάκι, μπράβο!
Πες μας όμως παραπάνω, ναι!

Καμία σχέση:lol: Απλώς η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει... πολλά "πλοκάμια" και μάλλον όλοι προμηθευτήκαμε τον κουμπαρούλη από το ίδιο μαγαζί! Αν είναι για τον ίδιο σκοπό, χίλια μπράβο!
Ναι αυτό το άτιμο το γουρουνάκι με μπέρδεψε. Φυσικά για τον ίδιο σκοπό έχω κρατήσει κ το τηλ. τους να επικοινωνήσω για εθελοντική βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ οταν νόμισα ότι ειναι Πανελλαδική κίνηση σωματείων:|

Το είπατε και το κάνατε Στελλάκι ε???Θα τον ταίσω στην πρώτη μου επίσκεψη!!!!!:)Υπόσχεση!!

που βρισκεται αυτο το γουρανακι?? να το ταισουμε με ολη μας την καρδια:)

πείτε μας και εμάς να ξέρουμε
:up::up::up::up:

θα απαντησω με ερώτηση:
που βρίσκονται όσα αδεσποτάκια μαζεύουμε και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε σπίτι μας μέχρι να υιοθετηθούν; ή να γιατροπορευτούν; :P
Ε εκεί βρίσκεται και το πρασινο γουρουνάκι, το οποιο πρέπει να ταιζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην χασει τη φόρμα του!!
(Οποιος βρει την απαντηση κερδίζει γατάκι της επιλογής του):lol:
Είναι καθαρά πρωτοβουλία της Στέλλας (για να μην υπαρξουν παρεξηγήσεις) την οποια στηρίζω και εγώ απόλυτα..
όσοι πιστοί ταίσετε:P

θα απαντησω με ερώτηση:
που βρίσκονται όσα αδεσποτάκια μαζεύουμε και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε σπίτι μας μέχρι να υιοθετηθούν; ή να γιατροπορευτούν; :P
Ε εκεί βρίσκεται και το πρασινο γουρουνάκι, το οποιο πρέπει να ταιζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην χασει τη φόρμα του!!
(Οποιος βρει την απαντηση κερδίζει γατάκι της επιλογής του):lol:
Είναι καθαρά πρωτοβουλία της Στέλλας (για να μην υπαρξουν παρεξηγήσεις) την οποια στηρίζω και εγώ απόλυτα..
όσοι πιστοί ταίσετε:P

Kαι να προσθέσω στο γρίφο: Που πηγαίνω κάθε βδομάδα (μμμ περίπου???) γιατί δεν αντέχω αλλιώς???

Ααααα το είπα και από κοντά, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!!Ενταξει και της διπλανή!!!:P

Απάντηση: Το γουρουνάκι είναι στο ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΤΑΣ;;;;;;;:D
Κέρδισα γατάκι;;;;;:whistle::whistle:
Αν ναι να μου το πείτε....με τόσα γατάκια θα είναι δύσκολη η επιλογή!!:rolleyes:

Ραϊσα οποτε μπορείς και θελεις θα μπορω να σου κανω παρουσιαση ένα προς ένα με τα υπερ και τα κατά τους...και διαλεγεις:lol: (κάποια ειναι ήδη καπαρωμένα οποτε εχουν λιγοστέψει οι επιλογές, είδες κατερινιω προσεχω τα δικά σου)

Νότα μου...Ξέρω ότι τα πορτοκαλόγατα θα της προωθήσεις σαν τα πιο όμορφα και γλυκά ζώα οπότε γιατί να μην πάρει αδερφάκι του δικού μου???????:up:Το τελευταίο..Να δεις χαρά ο Φιντέλ και η Ραισα μετα...:P

(Ευχαριστώ υπέρμαχε των μωρών μου!!!):)

μονο προσεξτε με τα γουρουνακια να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση με το αλλο σωματειο που εχει το ιδιο.. κανονικα ο καθε φορεας ιδιωτικος η μη πρεπει να λεει το ονομα του πανω στο γουρουνακι του.

Πειτε εναν τραπεζικο λογαριασμο για μας τους εκτος Αθηνων η στειλτε με πμ Θα χαρω να βοηθησω και εγω:)

Πειτε εναν τραπεζικο λογαριασμο για μας τους εκτος Αθηνων η στειλτε με πμ Θα χαρω να βοηθησω και εγω:)

θα τα πούμε από κοντά νικι νου και θα το κανονίσουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back