Μια απορία - Μυρίζουν και δαγκώνουν :P

Christophoros

Νεοφερμένο μέλος

Ο Christophoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Χαίρετε, μιας και γράφτηκα μόλις τώρα στο φόρουμ θα ήθελα να συστηθώ. Με λένε Χριστόφορο και είμαι 21 ετών. Σπουδάζω στην αθήνα web development.
Έχω έναν μαύρο γάτο που τον λένε Μαξ και είναι 9 ετών. Επίσης η μάνα μου φροντίζει τις γάτες της αυλής μου οι οποίες είναι αρκετές:P.
Αυτό που μου έχει κινήσει την περιέργια είναι ότι πολές γάτες όταν μυρίζουν τα χέρια μου για κάποιο λόγο αρχίζουν και τα δαγκώνουν(όχι επιθετικά αλλά λες και ειναι η τροφή τους:hmm:). Θα ήθελα να τονίσω ότι όταν γίνετε αυτό δεν έχω υπολείματα τροφής ή κάτι παρόμιο.
Θα μπορούσε κανείς να μου πει γιατί γίνεται αυτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες.:)
Μπορεί να μυρίζουν άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στα χέρια σου - αν και δεν ξέρω τι μπορεί να βρίσκει ενδιαφέρον μια γάτα. :D Αλλά έτσι όπως τα περιγράφεις, περισσότερο διερευνητικά/παιχνιδιάρικα μου φαίνονται αυτά τα δαγκώματα. Επίσης, το απαλό δάγκωμα, ιδίως αν έχουν προηγηθεί χάδια, μπορεί να είναι ένδειξη τρυφερότητας από μέρους της γάτας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω και εγω μια παρομοια απορια..
γλειφει, γουργουριζει και μετα δαγκωνει (με ολη του την δυναμη το χαζουλι)

Καλά, είπαμε ο Naturo είναι ειδική περίπτωση!:bleh::bleh:
Πλάκα κάνω, μάλλον υπερδιέγερση είναι.

Γειά σου Χριστόφορε, καλώς ήρθες!!!Να χαίρεσαι τον Μαξ και τις αυλικές κυράδες!! Επειδή έχω μια ιδιαίτερη (ως προς τις διατροφικές συνήθειες) γάτα, αυτά με τα χέρια τα έχουμε ψωμοτύρι. Της αρέσει να πιάνει με το στόμα το εσωτερικό του χεριού μου και να το τραβάει, όπως κάνουν τα σαρκοβόρα (λύκοι, λιοντάρια) για να ξεκολλήσουν τη σάρκα από το θήραμα. Δεν με πονάει, την αφήνω, για να εκπαιδεύεται, γιατί ακριβώς έτσι τρώνε τα αιλουροειδή στην άγρια φύση. Μην ξεχνάει και την καταγωγή της!!Οι γατούλες της μαμάς σου ζουν ελεύθερες, οπότε το κάνουν αυτόματα στο παιχνίδι. Αν το παρακάνουν να τις μαλώνεις και να αποσύρεις τα χέρια. :)

Και εγώ έχω μια απορία... τον χαϊδεύω, και δεν γουργουρίζει, αλλά μου κάνει ριγέ το χέρι....:hmm:
Και αν επιμείνω μου κάνει φέτες το χέρι....
Είναι στειρωμένος....:redface:

(Έχω γάτα.. και όχι κροκόδειλο...) και δεν θέλω απάντηση.:D

αυτα δεν ειναι γατια, αλλα υαινες. Μου τραβαει και μενα το δερμα καποιες φορες αλλα ποναει. Αφου νομιζω οτι θα μου βγαλει κανενα κομματι. Του το χω κοψει παντως αυτο τελευταια. Μολις του πω ΜΗ και τον κοιταξω στα ματια μαζευεται, με κοιταει ετοιμος να αρπαξει και γλειφεται (μηπως εχω γατο δρακουλα; ακομα και οι κυνοδοντες του τον κανουν vampire):lol:

Εμένα αν με πιάσει στο στόμα δεν με αφήνει.. και κλείνει και άλλο κανονικά το στόμα... μια φορά τον άφησα να δώ ως πόσο θα με δαγκώσει... ε, δεν κάθισα να περιμένω να μου βγει το δόντι απο την άλλη και τον μάγκωσα, και με το άλλο χέρι του άνοιξα το στόμα για να βγάλω το χέρι!!!!...ωραία πράγματα...:lol:

Και με μένα είναι ανεκτικός.. με τους άλλους, δεν πλησιάζουν ούτε στο μισό μέτρο, πέφτει φάπα.:|

Εμένα αν με πιάσει στο στόμα δεν με αφήνει.. και κλείνει και άλλο κανονικά το στόμα... μια φορά τον άφησα να δώ ως πόσο θα με δαγκώσει... ε, δεν κάθισα να περιμένω να μου βγει το δόντι απο την άλλη και τον μάγκωσα, και με το άλλο χέρι του άνοιξα το στόμα για να βγάλω το χέρι!!!!...ωραία πράγματα...:lol:

Και με μένα είναι ανεκτικός.. με τους άλλους, δεν πλησιάζουν ούτε στο μισό μέτρο, πέφτει φάπα.:|

χαχαχαχαχαχαχαχα
ιδιος ο naruto :bleh:
Μηπως τελικα το εχουν τα αρσενικα αυτο με το δαγκωμα; Ο δικος μου δεν εχει νορμαλ κυνοδοντες παντως. Ειναι υπερβολικα μεγαλοι για γατα και καθε φορα που με δαγκωνει μου αφηνει σημαδι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back