Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Αν υπογράφω ας πούμε κάποιο κείμενο ενάντια στην ελαστικότητα των νόμων καποιας χώρας ενάντια στην παιδική πορνεία ή στην κακομεταχείριση γυναικών δεν με ενδιαφέρει αν το κράτος που δείχνει τέτοια αδιαφορία θεωρεί οτι "η εκστρατεία ξεκίνησε απο κάποιους που σκοπεύουν στην αποσταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας τους". Ακόμα και αν ξεκινάει απο την Διεθνή Αμνηστία τα ίδια λένε...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εχεις δίκιο να σου περνάει αυτό απο το μυαλό αλλά η γνώμη μου είναι οτι απο την στιγμή που διαβάζω το κείμενο ξέρω για ποιον λόγο υπογράφω.
Αν υπογράφω ας πούμε κάποιο κείμενο ενάντια στην ελαστικότητα των νόμων καποιας χώρας ενάντια στην παιδική πορνεία ή στην κακομεταχείριση γυναικών δεν με ενδιαφέρει αν το κράτος που δείχνει τέτοια αδιαφορία θεωρεί οτι "η εκστρατεία ξεκίνησε απο κάποιους που σκοπεύουν στην αποσταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας τους". Ακόμα και αν ξεκινάει απο την Διεθνή Αμνηστία τα ίδια λένε...
σωστο και αυτο!

drusilia
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, το θέμα τελικά είναι στην κρίση αυτού που υπογράφει.

rotonda
Δραστήριο μέλος
Από την άλλη, ίσως έτσι πνίγεται ο αυθορμητισμός... Τι να σου πω, εγώ αντιδρώ κατά περίπτωση.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το άλλο με το σκυλάκι στην έκθεση που πέθανε της πείνας σαν "έργο τέχνης" το υπέγραψα ας πούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool