Μια διαφορετική περίπτωση...

Katri_Marcell

Νεοφερμένο μέλος

Η Katri_Marcell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Λοιπον...τον Ιουλιο η γατα του παππου μου γεννησε 5 πανεμορφα γατακια!τα δυο απο αυτα μετα απο 2 βδομαδες τα πηρε στο δευτερο του σπιτι με σκοπο να συνιθισουν και μετα ενα να παρω εγω και ενα η ξαδερφη μου(δεν ξερω αν ηταν απολυτα σωστο αυτο).ειχα πολλες γατες κατα καιρους αλλα ηταν συνηθως αδεσποτες και το γατακι σημερα που ηρθε στο σπιτι μου φαινεται οτι του λειπει πολυ το αδερφακι του...φοβαμαι να το βγαλω στην αυλη στο γρασιδι γιατι συνιθησε στο χωριο στην αυλη και φοβαμαι μηπως φυγει!Τι να κανω για να μην παθει καταθλιψη και κυριως να μην φυγει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μια Διαφορετική Περίπτωση...

γεια σου!
εχει περασει καιρος απο τοτε που εγραψες το μηνυμα και ισως να εχει ςβρει την λυση μεχρι τωρα,αλλα δεν πειραζει.
Λογικα θα πρεπει να εχει συνιθισει το γατακι μαζι σου και να μην του λειπει το αδερφακι του.Οσο για την αυλη καλο ειναι να το πεοσεχεις γιατι γενικα τους αρεσει η φυση και ειναι πολυ ποθα νο να φυγει και να τραυματιστει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μια Διαφορετική Περίπτωση...

Αν δεν είναι προστατευμένη η αυλή σου,καλό θα ήταν να μην το βγάλεις έξω το γατάκι..η γάτα είναι εκ φύσεως περίεργη και σίγουρα θα δοκιμάσει να βγει έξω,με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό,πόσο μάλλον που είναι και μικρό ακόμα.
Καλό θα ήταν να το στειρώσεις το γατάκι σε ηλικία περίπου 6 μηνών ,θα μειώσεις τις τάσεις φυγής του,αν και δεν είναι απόλυτο αυτό.
Για κατάθλιψη δεν το πιστεύω γιατί είναι μικρό και τα μικρά προσαρμόζονται ακόμα πιο εύκολα απο τα μεγάλα.Αν έχεις μπαλκόνι μπορείς να κάνεις οχυρωματικά έργα (περίφραξη δηλαδή που να μην του επιτρέπει να φύγει απο πουθενά)και να βγαίνει εκεί
Σου εύχομαι τα καλύτερα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back