comoula
Νεοφερμένο μέλος
Η comoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
18-07-09
21:49
Γεια σας!Οπως ξερετε σε 3 μηνες θα παρω σκυλακι και γατακι...το σκυλακι αρσενικο ενω το γατακι θυληκο...Το γατακι θα ηθελα τοσο πολλυ να γινει μητερα...Υπαρχει μεγαλος εσωτερικος χωρος διπλα στην αυλη οπου θα ειναι και ζεστος και σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχει κατι...Ομως πως?Κρυφα απο τους γονεις μου ομως!Αλλα αν μαθουν πως θα κανει γατακια δεν νομιζω να την πεταξουν στο δρομο!!!!!!!!!Ισα-ισα ειμαι σιγουρη θα τα λατρεψουν στην αρχη θα το παρουν λιγο αποτομα αλλα μετα...Εχω σκεφτει να βαλω αγγελεια εκει οτι ζητητε γαμπρος.Εσεις τι λετε?Θα ειναι μακρια απο το σκυλο θα ειναι και δεμενος.Εχω διαβασει τα παντα για τα ζωα στο ιντερνετ και νομιζω οτι θα τα παω καλα!Γνωμες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
18-07-09
22:02
πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;Οι γονείς σου πρώτα απ'όλα πρέπει να ενημερωθουν για όλα αυτά...Επίσης τα μωρά τι θα τα κάνεις;Θα τα κρατησεις;Και ακόμα μια ερώτηση,το θηλυκό γατάκι το έχεις;Η θα το παρεις από κάπου;Γιατί δεν νομίζω να στο δώσουν αν μάθουν οτι θέλεις να το ζευγαρώσεις...Γεια σας!Οπως ξερετε σε 3 μηνες θα παρω σκυλακι και γατακι...το σκυλακι αρσενικο ενω το γατακι θυληκο...Το γατακι θα ηθελα τοσο πολλυ να γινει μητερα...Υπαρχει μεγαλος εσωτερικος χωρος διπλα στην αυλη οπου θα ειναι και ζεστος και σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχει κατι...Ομως πως?Κρυφα απο τους γονεις μου ομως!Αλλα αν μαθουν πως θα κανει γατακια δεν νομιζω να την πεταξουν στο δρομο!!!!!!!!!Ισα-ισα ειμαι σιγουρη θα τα λατρεψουν στην αρχη θα το παρουν λιγο αποτομα αλλα μετα...Εχω σκεφτει να βαλω αγγελεια εκει οτι ζητητε γαμπρος.Εσεις τι λετε?Θα ειναι μακρια απο το σκυλο θα ειναι και δεμενος.Εχω διαβασει τα παντα για τα ζωα στο ιντερνετ και νομιζω οτι θα τα παω καλα!Γνωμες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
comoula
Νεοφερμένο μέλος
Η comoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
18-07-09
22:14
Εγω ειμαι 11,5 την γατα θα την παρω αλλα η μητερα μου εχει παρα πολλυ αδυναμια στα γατακια και εχει σωσει παρα πολλα!Οσο για τον πατερα μου...Του αρεσουν ολα τα ζωα...Δν πιστευω να μην με βοηθησουν για τα γατακια...Αλλα στιν αρχη μπορει με την σκεψη αυτη να αρνηθουν....
comoula
Νεοφερμένο μέλος
18-07-09
22:16
Μολις ρωτησα την μητερα μου εαν με αφηνει και συμφωνησαμε να γινει και οταν μεγαλωσουν να παρουμε και σκυλακι...
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Η evaki1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
18-07-09
22:34
Αχχ βρε γιατι να κάνει καινούρια γατάκια η γατούλα σου, όταν την πάρεις, απο τη στιγμή που ήδη υπάρχουν πάρα πολλά μωρά που ψάχνουν οικογένεια.
Φυσικά δεν θέλω να σου πω εγώ τι θα κάνεις,απλά σκέψου το, να στειρώσεις τη γατούλα όταν την πάρεις (γιατί καλώς ή κακώς οι γατούλες μπορούν να γεννήσουν 5-6 μικρά 1-2 φορές το χρόνο, τα οποία θα κάνουν με τη σειρά τους το ίδιο και σε λίγο καιρό θα έχεις δεκάδες γατες και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις...)
Φυσικά δεν θέλω να σου πω εγώ τι θα κάνεις,απλά σκέψου το, να στειρώσεις τη γατούλα όταν την πάρεις (γιατί καλώς ή κακώς οι γατούλες μπορούν να γεννήσουν 5-6 μικρά 1-2 φορές το χρόνο, τα οποία θα κάνουν με τη σειρά τους το ίδιο και σε λίγο καιρό θα έχεις δεκάδες γατες και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις...)
comoula
Νεοφερμένο μέλος
19-07-09
12:00
thanks που απαντησες!
Και βεβαια θα την στειρωσο αλλα μετα απο την γεννα που θα κρατησουν τα μικρα!θα ηθελα να εχω μια οικογενεια που να την εχω γνωρισει απο τις αρχες.Αν δω οτι δεν μπορω να τα κρατησω ολα λογω οικονομικου προβληματος θα τα χαρισω σε κατι οικογενειακους φιλους οπου μενουν σε χωριο(Αν θελουν).
Και βεβαια θα την στειρωσο αλλα μετα απο την γεννα που θα κρατησουν τα μικρα!θα ηθελα να εχω μια οικογενεια που να την εχω γνωρισει απο τις αρχες.Αν δω οτι δεν μπορω να τα κρατησω ολα λογω οικονομικου προβληματος θα τα χαρισω σε κατι οικογενειακους φιλους οπου μενουν σε χωριο(Αν θελουν).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum