lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Η lucy2508 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
23-09-15
00:53
Για όσους γνωρίζουν την πρόσφατη τραγωδία μου,ο έρωτας με έρωτα περνάει... 
Ζητάω γατουλινάκι,κατά προτίμηση αρσενικό αλλά δεν θα πω και όχι σε κοριτσούδι,από 1.5 μήνα και πάνω στην χειρότερη 1 μήνα,είτε γκρίζο τιγρε/σκέτο είτε μαύρο,τριχωτά φουντωτά.
Δέχομαι και άσπρο κοντότριχο με στάμπες μαυρό-γκριζό-καφετό-ξανθές πάνω τους (αυτά μωρέ που μπορεί να είναι ολόκληρα άσπρα αλλά να έχουν τιγρέ φάτσα και ουρά :3 ).
Προτιμότερα πάντως είναι τα πρώτα!
Περιοχή Αθήνα
Υπάρχει μία περίπτωση να μην μπορέσω τελικά να φιλοξενήσω,αν συμβεί θα ενημερώσω γρήγορα για να κλειδωθεί το θέμα.

Ζητάω γατουλινάκι,κατά προτίμηση αρσενικό αλλά δεν θα πω και όχι σε κοριτσούδι,από 1.5 μήνα και πάνω στην χειρότερη 1 μήνα,είτε γκρίζο τιγρε/σκέτο είτε μαύρο,τριχωτά φουντωτά.
Δέχομαι και άσπρο κοντότριχο με στάμπες μαυρό-γκριζό-καφετό-ξανθές πάνω τους (αυτά μωρέ που μπορεί να είναι ολόκληρα άσπρα αλλά να έχουν τιγρέ φάτσα και ουρά :3 ).
Προτιμότερα πάντως είναι τα πρώτα!
Περιοχή Αθήνα
Υπάρχει μία περίπτωση να μην μπορέσω τελικά να φιλοξενήσω,αν συμβεί θα ενημερώσω γρήγορα για να κλειδωθεί το θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
23-09-15
01:23
Lucy μου καταλαβαίνω το μεγάλο σοκ που έζησες χάνοντας μέσα από τα χέρια σου το πλασματάκι που έκανες τα αδύνατα δυνατά για να το σώσεις...
Η αγάπη σου για γατάκι που τόσο άδικα "έφυγε" και που μαζί με το παράπονο ξεχειλίζει την καρδιά σου, ας γίνει αφορμή για να κάνει ευτυχισμένο κάποιο άλλο, πιο τυχερό που εύχομαι σύντομα να βρεις και να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου.
Και η ψυχούλα εκείνου που βιάστηκε να πετάξει ας σας βλέπει μ'ένα χαμόγελο απ' τον γατο-παράδεισο.
Η αγάπη σου για γατάκι που τόσο άδικα "έφυγε" και που μαζί με το παράπονο ξεχειλίζει την καρδιά σου, ας γίνει αφορμή για να κάνει ευτυχισμένο κάποιο άλλο, πιο τυχερό που εύχομαι σύντομα να βρεις και να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου.
Και η ψυχούλα εκείνου που βιάστηκε να πετάξει ας σας βλέπει μ'ένα χαμόγελο απ' τον γατο-παράδεισο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
23-09-15
15:40
Λούση, η γάτα σου δεν είχε γεννήσει πριν μερικούς μήνες; Ίσως να μπορούσες να κρατήσεις ένα από εκείνα τα γατάκια. Θα είναι κάποιων μηνών τώρα, όχι ενός σίγουρα, αλλά θα δώσεις ένα σπιτάκι σε ένα από τα γατάκια της γατούλας σου. Επίσης ίσως να είναι καλό να τη στειρώσεις κιόλας τη μανούλα, θυμάμαι έλεγες ότι είναι τεσσάρων χρονών; Νομίζω ότι ήδη έχει αργήσει λιγουλάκι και καλά θα ήταν να προσπαθήσεις να το δρομολογήσεις σύντομα, αν υπάρχει η δυνατότητα. ΣΚέψου ότι όσο μένει αστείρωτη, θα γεννάει συνεχώς η καημένη.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Η lucy2508 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
24-09-15
20:26
....Τα γατάκια έχουν δωθεί.Έχουμε μόνο μεγάλες γάτες πλέον εκτός από δύο οι οποίες θα δωθούν σύντομα και η Κάσι έχει στειρωθεί.Είναι πολύ ευτυχισμένες στο σπίτι των γονιών μου.
Δεν θα ζητούσα γατάκι αν μπορούσα να πάρω δικό μου.
Και έγραψα ότι ίσως δεν μπορέσω να φιλοξενήσω διότι διαπραγματεύομαι με τους γονείς μου να πάρω την Κάσι εδώ,αλλά δεν θέλουν.
Ευχαριστώ.
Δεν θα ζητούσα γατάκι αν μπορούσα να πάρω δικό μου.
Και έγραψα ότι ίσως δεν μπορέσω να φιλοξενήσω διότι διαπραγματεύομαι με τους γονείς μου να πάρω την Κάσι εδώ,αλλά δεν θέλουν.
Ευχαριστώ.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
24-09-15
22:51
Α τέλεια λοιπόν
Δε θυμόμουν πότε είχες γράψει αυτό το μήνυμα για τη λεχώνα γατούλα σου, μου φάνηκε ότι ήταν πριν πολύ λίγο καιρό και γι' αυτό δε φαντάστηκα ότι τα γατάκια βρήκαν σπίτι ήδη ούτε ότι η Κάσι (ωραίο όνομα!) είχε στειρωθεί. Μπαίνω σπάνια πλέον στο σάιτ και φαίνεται μπερδεύω τι διαβάζω.
Στο σάιτ εδώ υπάρχουν πολλές αγγελίες (Χαρίζονται!), είμαι σίγουρη ότι κάποιο γατουλάκι θα βρεις και θα είναι το τυχερό του να βρει το σπιτάκι του μαζί σου
Δε θυμόμουν πότε είχες γράψει αυτό το μήνυμα για τη λεχώνα γατούλα σου, μου φάνηκε ότι ήταν πριν πολύ λίγο καιρό και γι' αυτό δε φαντάστηκα ότι τα γατάκια βρήκαν σπίτι ήδη ούτε ότι η Κάσι (ωραίο όνομα!) είχε στειρωθεί. Μπαίνω σπάνια πλέον στο σάιτ και φαίνεται μπερδεύω τι διαβάζω. Στο σάιτ εδώ υπάρχουν πολλές αγγελίες (Χαρίζονται!), είμαι σίγουρη ότι κάποιο γατουλάκι θα βρεις και θα είναι το τυχερό του να βρει το σπιτάκι του μαζί σου

rouli726
Δραστήριο μέλος
Η έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 743 μηνύματα.
25-09-15
00:18
Εαν θες και μπορέσεις τελικά να πάρεις γατάκι, νομίζω υπάρχουν άπειρα που δίνονται για υιοθεσία, στο ίντερνετ. Δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις και στα χρώματα που θες.
Κάνε ένα κόπο κι αν βρω κάτι θα σου στείλω λινκ.
https://www.facebook.com/maria.salo...0207057153807917.1073741827.1252691709&type=3
Κάνε ένα κόπο κι αν βρω κάτι θα σου στείλω λινκ.
https://www.facebook.com/maria.salo...0207057153807917.1073741827.1252691709&type=3
Τελευταία επεξεργασία:
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
25-09-15
13:27
Ειμαι ακομα στην διαπραγματευση.Νομιζω καλυτερα να κλειδωθει το θεμα διοτι θελω πολυ το Κασουλι μου και ακομα κι αν δεν το παρω,εχετε δικιο μπορω να βρω πολυ ευκολα ενα μικρουλινι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki