julia
Διακεκριμένο μέλος
τρίχρωμα αρσενικά, ομοφυλόφιλα αρσενικά, ομοφυλόφιλα θηλυκά.... οτι "ανωμαλία".... πίστευα ότι την είχα δει...

Το είδα και αυτό.
Θηλυκό εδώ και 4 μήνες στειρωμένο, θηλάζει άλλης γάτας απογαλακτισμένο μικρό....
Είπαμε ήταν ΚΑΛΗ μάνα... αλλά αυτή το μπίπ!!!!

Έχει και το κοινό της φυσικά!

Έχω και μία άλλη.. που ακόμα ψάχνει να κάνει φωλιά, και χώνετε στα ντουλάπια.....αυτή είχε ΚΛΕΨΕΙ μικρά απο άλλη άσχετη γάτα(πρίν στειρωθεί)...
Ελπίζω να ΜΗΝ ξανακλέψει, γιατί πλέον ΔΕΝ έχει γάλα, και ούτε πρόκειτε να κατεβάσει!!! (ελπίζω δηλαδή!!

)Αποδείξεις, ότι η στείρωση ΔΕΝ αλλάζει τον χαρακτήρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και το μωρό εδώ που τα λέμε δεν είναι κ τόσο μωρό ειναι γκοτζαμαν γαταρος.Γενικά έχω δεί αρκετά με τις γάτες....
τρίχρωμα αρσενικά, ομοφυλόφιλα αρσενικά, ομοφυλόφιλα θηλυκά.... οτι "ανωμαλία".... πίστευα ότι την είχα δει...
Το είδα και αυτό.
Θηλυκό εδώ και 4 μήνες στειρωμένο, θηλάζει άλλης γάτας απογαλακτισμένο μικρό....![]()
Είπαμε ήταν ΚΑΛΗ μάνα... αλλά αυτή το μπίπ!!!!
Έχει και το κοινό της φυσικά!
Έχω και μία άλλη.. που ακόμα ψάχνει να κάνει φωλιά, και χώνετε στα ντουλάπια.....αυτή είχε ΚΛΕΨΕΙ μικρά απο άλλη άσχετη γάτα(πρίν στειρωθεί)...
Ελπίζω να ΜΗΝ ξανακλέψει, γιατί πλέον ΔΕΝ έχει γάλα, και ούτε πρόκειτε να κατεβάσει!!! (ελπίζω δηλαδή!!)
Αποδείξεις, ότι η στείρωση ΔΕΝ αλλάζει τον χαρακτήρα!!!![]()
Μιας φίλης μου η σκυλίτσα έκλεψε τα γατάκια της γάτας της γιατί δεν την θεωρούσε καλή μητέρα (κ πραγματικά δεν ήταν) κ τα μεγάλωσε κ τα θήλαζε αυτή. Αλήθεια απ αύτα που έχεις δει το ποσοστό της ομοφυλοφιλίας είναι μεγάλο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλήθεια απ αύτα που έχεις δει το ποσοστό της ομοφυλοφιλίας είναι μεγάλο;
Τί να σου πω... μάλλον όχι.. ενα 1%-2%... αλλά δέν έχω κρατήσει αρχείο..

Ξέρω απλά ότι τυχαίνει... και όταν το συναντώ.. γελάω!!

Γιατί ρωτάς, υποψιάζεσαι και εσύ για κανένα δικό σου???

Αν έχεις δεί τα αρσενικά "καβαλάνε" συχνά τα μικρά αρσενικά.. αλλά αυτό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία...είναι πιο πολύ επίδειξη δύναμης και υπεροχής.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι όχι τα δικά μου είναι στειρωμένα εκτός από μία μικρούλα που δεν έχει εκδήλωση ακόμη σημάδια οίστρου κ μάλλον αυτή είναι που καβαλάει τον αρσενικόΤί να σου πω... μάλλον όχι.. ενα 1%-2%... αλλά δέν έχω κρατήσει αρχείο..
Ξέρω απλά ότι τυχαίνει... και όταν το συναντώ.. γελάω!!
Γιατί ρωτάς, υποψιάζεσαι και εσύ για κανένα δικό σου???
Αν έχεις δεί τα αρσενικά "καβαλάνε" συχνά τα μικρά αρσενικά.. αλλά αυτό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία...είναι πιο πολύ επίδειξη δύναμης και υπεροχής.![]()
Απλά το ρώτησα για άσχετο λόγο απλά είχαμε μια συζήτηση με την παρέα μου πρόσφατα όπου προσπαθούσε κάποιος να με πείσει ότι η αύξηση ομοφυλοφιλίας οφείλετε σε τροφές κ στην ατμόσφαιρα κ διάφορα άλλα περίεργα κ ως επιχείρημα μου είπε ότι παρατηρείτε αύξηση κ στα ζώα γι αυτό σε ρώτησα μια κ το ανέφερες. Όταν λες τα καβαλάνε εννοείς κανονικά
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και πολυ παραστατικες οι φωτο.

Εμενα ομως, μου αρεσε περισσοτερο ο Κικης που παρατηρει το φαινομενο με μεγαλο ενδιαφερον!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Όταν λες τα καβαλάνε εννοείς κανονικά![]()
Ναι, απλά συνήθως δεν φτάνουν .... λόγο μικρού ύψους... ή αντίδρασης του μικρού ή της μάνας...

Είχα δεί ενα ντοκυματέρ στο ΣΚΑΙ για την ομοφυλοφιλία στα ζώα.. όπου και έδειχνε κανονική επαφή μεταξύ αρσενικών...και το ανάλογο μεταξύ θηλυκών. Σε πιθήκους, δελφίνια, καλα σκύλους.. κλασσικό, και άλλα ζώα.
Και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι ΠΟΛΥ διαδεδομένο και συχνό στα ζώα, απλά εμείς το έχουμε σαν ταμπού και "κακό". (Εκτός απο την Αρχαία Ελλάδα...οπου όλα επιτρέπονταν...)
Πάντως, δέν νομίζω ότι έχει να κάνει με την μόλυνση, κλπ κλπ.. μιάς και υπήρχε, υπάρχει παντού και όχι μόνο στις πόλεις κλπ κλπ.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα Julia μου.Και πολυ παραστατικες οι φωτο.
Εμενα ομως, μου αρεσε περισσοτερο ο Κικης που παρατηρει το φαινομενο με μεγαλο ενδιαφερον!![]()
Ναι, το πουλάκι μου.... σαν το παιδί της πόλης, που ήρθε στο χωριό και είδε πρώτη φορά, ακρίδα!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι σίγουρα υπήρχε υπάρχει κ θα υπάρχει αλλά μιλούσαμε για την ραγδαία αύξηση που έχει σημειωθεί. Το έχω δει κ εγώ αυτό το ντοκιμαντέρ είχε όμως κ κάποια είδη όπως οι βάτραχοι που αναγκαστικά αλλάζουν φύλο όταν καταλαβαίνουν ότι απειλούνται σαν είδος. Τέλος πάντων να μη σου χαλάσω το θέμα, πραγματικά μερικά ζώα με εκπλήσσουν το πόσο τρυφερές κ καλές μάνες είναι όπως επίσης εκπλήσσομαι πολλές φορές κ από τους ανθρώπους για ακριβώς το αντίθετοΝαι, απλά συνήθως δεν φτάνουν .... λόγο μικρού ύψους... ή αντίδρασης του μικρού ή της μάνας...
Είχα δεί ενα ντοκυματέρ στο ΣΚΑΙ για την ομοφυλοφιλία στα ζώα.. όπου και έδειχνε κανονική επαφή μεταξύ αρσενικών...και το ανάλογο μεταξύ θηλυκών. Σε πιθήκους, δελφίνια, καλα σκύλους.. κλασσικό, και άλλα ζώα.
Και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι ΠΟΛΥ διαδεδομένο και συχνό στα ζώα, απλά εμείς το έχουμε σαν ταμπού και "κακό". (Εκτός απο την Αρχαία Ελλάδα...οπου όλα επιτρέπονταν...)
Πάντως, δέν νομίζω ότι έχει να κάνει με την μόλυνση, κλπ κλπ.. μιάς και υπήρχε, υπάρχει παντού και όχι μόνο στις πόλεις κλπ κλπ.![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι σίγουρα υπήρχε υπάρχει κ θα υπάρχει αλλά μιλούσαμε για την ραγδαία αύξηση που έχει σημειωθεί. Το έχω δει κ εγώ αυτό το ντοκιμαντέρ είχε όμως κ κάποια είδη όπως οι βάτραχοι που αναγκαστικά αλλάζουν φύλο όταν καταλαβαίνουν ότι απειλούνται σαν είδος. Τέλος πάντων να μη σου χαλάσω το θέμα, πραγματικά μερικά ζώα με εκπλήσσουν το πόσο τρυφερές κ καλές μάνες είναι όπως επίσης εκπλήσσομαι πολλές φορές κ από τους ανθρώπους για ακριβώς το αντίθετο
Δεν ανοίγεις άλλο θέμα, μιάς και είναι ενδιαφέρον όλο αυτό??? Και να δούμε και τί λένε και άλλοι...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Απο τη μια φοβάμαι να μη χαρακτηριστεί ρατσιστικό και από την άλλη για να πω την αλήθεια δεν είμαι καλή να ανοίγω θέματαΔεν ανοίγεις άλλο θέμα, μιάς και είναι ενδιαφέρον όλο αυτό??? Και να δούμε και τί λένε και άλλοι...![]()
Αλλά πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν πολλές απόψεις άλλες ακραίες κ άλλες όχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool