Μια μικρή λεοπάρδαλη!

katsogatoulis

Νεοφερμένο μέλος

Ο katsogatoulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να σωσουμε ενα γατακι 1 μηνα το οποιο ηταν μεσα σε σωληνα πανω απο 5-6 μερες με προβλημα στους πνευμονες,αδυνατισμενο,με διαροια κτλ κτλ ...το οποιο παροτι αναστηθηκε ολα τελειωσαν μεσα σε 20 δευτερολπετα γεματα κραυγες και τρομακτικο παραληρημα του ζωου οπου και επαθε καρδιακη ανακοπη και ετσι κατεληξε ..

Ετσι αποφασισαμε να ψαξουμε.... αρκετες αγγελιες και αρκετες επισκεψεις,,, μεχρι που βρηκαμε εναν πραγματικα υπεροχο γατο με στιγματα λεοπαρδαλης μαυρα σε γκρι φοντο 4 μαυρες ομοιομορφες ριγες απο το κεφαλι και κιτρινοπο τριχωμα στην κοιλια...υγειεστατος μεγαλωμενος μεσα σε σπιτι με αλλες γατουλες...και ειναι 4,5 μηνων ...δεν δαγκωνει,δεν νιαουριζει γενικα ειναι υσηχος εκτος απο την υπερβολικη ενεργεια του που εχει...και μας εκανε να τον ερωτευτουμε αφορητααααα. Θα ελεγα εχει προσωπικοτητα κυνηγου με πολυ παρατηρητικες τασεις γαι τα παντα! Μετα τις 8 μαιου θα τον εχω σπιτι μου θεου θελοντος και εφοσον ολα πανε καλα !

Το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι το σπιτι ειναι σχετικα μικρο για ενα τετοιο γατο και γενικα για ζωο (2 δωματια ενα 38Τμ και ενα 13Τμ +wc ...αλλα ειναι ηλιολουστο με μεγαλο μπαλκονι και πολυ ορεξη για να δεχθει τον γατο) αν και διαβασα για πολυ μικροτερους χωρους χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Ηδη εχω αρχισει να κατασκευαζω χειροποιητα παιχνιδια απο καναβινη τριχια (σχοινι) και λεω να κατασκευασω και ενα ονυχοδρομιο ειται απο φετα κορμου δεντρου ειται κατι απο καλαμια...μιας και πιανουν τα χερια μου αρκετα .

Με απασχολει που θα βαλω την αμμο του μιας και το μπανιο μου δεν εχει παραθυρο...αλλα κατι θα γινει και πιστευω με καλη αμμο και τακτικη καθαριοτητα να μην εχουμε θεματα οσμων .

Η αληθεια ειναι οτι δεν νιωθω καλα απεναντι στο ζωακι μιας και μονο η σκεψη οτι φυλακιζεις ενα αιλουροειδες με κανει και νιωθω καπως αλλα απο το να ειναι εξω στο δρομο αρρωστα και τραυματισμενα ....σιγουρα το σπιτι θα ειναι παραδεισος!

Εχουμε μια ανυσηχια με το μπαλκονι ...και διαφορα αλλα θεματα αλλα εαν δεν ερθει ο γατος δεν μπορουμε να ξερουμε...εξαλου θα κανουμε το καλυτερο για αυτον ! Οπως και αυτος θα κανει τα καλυτερα για εμας μιας και αποτελεσει βαλβιδα αντιστρες σε ολα αυτα που μας πιεζουν καθημερινα ...θα φερει χαρα και ενεργεια στο σπιτι ...

Η αποφαση να στειρωθει ειναι επιβεβλιμενη καθως και να κανει τα εμβολια του ...καθως νομιζω δεν εχει κανει καποιο εκτος απο αποπαρασειτωση εσωτερικη και εξωτερικη .

Μια παλιαπολυθρονα απο το υπογειο καθαριστηκε πλυθηκε και στηθηκε μπροστα απο το τζαμι και διπλα στο καλοριφερ για να γινει η θεση του ...! ειναι σχετικα ψηλα και εχει εποπτια.. Εχω ενα video αλλα επειδη το θεωρω γρουσουζια να τοννδ ειχνω πριν τον αναλαβω μετα τις 8 του μηνος θα επανελθω .Πραγματικα εινα ενα πανεμορφο και πολυ ξεχωριστο γατουλι !!! Μια μικρη λεοπαρδαλη !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back