Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Unicorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
15-02-06
10:50
Στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι είχαμε 3 γάτες. Μια ολόλευκη, μια ταρταρούγα, και ένα γατάκι κούτσικο (τα 2 τελευταία εμφανίστηκαν προς το τέλος, την ολόλευκη την είχαμε διαρκώς!).
Το κούτσικο, είχε πολύ πλάκα. Δε μπορούσες να το πιάσεις, ερχότανε στα σκαλάκια, αρκετά μακριά από εκεί που ήμασταν εμείς, νιαούριζε πάρα πολύ δυνατά, και όταν προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε, αυτό γινότανε καπνός!
Μια μόνο φορά μπήκε μόνο του μέσα στο ξενοδοχείο, στην αποθηκούλα, προσπαθήσαμε να το πιάσουμε, αλλά πάλι τίποτα!!
Που λέτε, ένα βράδυ, στείλαμε τον φίλο μου να πάει με το αυτοκίνητο μέσα στη Χανιώτη, να μας φέρει να φάμε. Ε πάει εκείνος στη Χανιώτη, σταματάει, παρκάρει, και μετά από λίγο με παίρνει τηλ και τι μου λέει ;; "Το αμάξι νιαουρίζει!!!!!!"
Το γατάκι, είχε μπει μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου, είχε αράξει εκεί, και δεν έφευγε με τίποτα!
Τι ψιψιψι του έκανε, τι του μιλούσε, τι του νιαούριζε, ο φίλος μου κατάφερε και μάζεψε γύρω του όλες τις γάτες της Χανιώτης, αλλά το μικρό δεν έφευγε με τίποτα!
Εν τω μεταξύ ο φίλος μου είναι και λίγο γκαζιάρης, και πηγαίνοντας στη Χανιώτη, που δεν ήξερε οτι ήταν μέσα, το είχε πατήσει λίγο. Καλά που δεν έπεσε στο δρόμο!
Ε αφού το σκατούλι δεν έφευγε με τίποτα, και εκείνος φοβόταν πολύ μη πέσει στο δρόμο και το πατήσει κανα αμάξι, ήρθε πίσω, πηγαίνοντας πολύυυυυυυυ πολύυυ σιγά (τύφλα να έχει ο Αγγελόπουλος). Φτάνει έξω από το ξενοδοχείο, ανοίγουμε το καπώ, παίρνουμε ένα φακό, και ένα σκουπόξυλο να το τρομάξουμε να φύγει! Το γατάκι δεν ήτανε σφηνωμένο, απλά καθόταν και μας κοιτούσε!
Ε το βλέπω με το φακό, του κάνω ψιψιψι, και τι ειναι βρε, και όλα τα χαζάπου κάνουμε όταν βλέπουμε μικρά γατάκια, με κοιτούσε λες και εβλεπε καμια χαζή! Ε μετά πάω να βάλω το ξύλο μέσα στη μηχανή αλλά πριν καν το πλησιάσει, το γατάκι κατεβαίνει απο κει που είχε κάτσει και πατάει ένα κεντερίστικο τρέξιμο και εξαφανίζεται!!! Αυτό πάντως που λέμε από τότε και γελάμε συνεχώς είναι η ατάκα του "το αμάξι μου νιαουρίζει!"

Το κούτσικο, είχε πολύ πλάκα. Δε μπορούσες να το πιάσεις, ερχότανε στα σκαλάκια, αρκετά μακριά από εκεί που ήμασταν εμείς, νιαούριζε πάρα πολύ δυνατά, και όταν προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε, αυτό γινότανε καπνός!
Μια μόνο φορά μπήκε μόνο του μέσα στο ξενοδοχείο, στην αποθηκούλα, προσπαθήσαμε να το πιάσουμε, αλλά πάλι τίποτα!!Που λέτε, ένα βράδυ, στείλαμε τον φίλο μου να πάει με το αυτοκίνητο μέσα στη Χανιώτη, να μας φέρει να φάμε. Ε πάει εκείνος στη Χανιώτη, σταματάει, παρκάρει, και μετά από λίγο με παίρνει τηλ και τι μου λέει ;; "Το αμάξι νιαουρίζει!!!!!!"
Το γατάκι, είχε μπει μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου, είχε αράξει εκεί, και δεν έφευγε με τίποτα!
Τι ψιψιψι του έκανε, τι του μιλούσε, τι του νιαούριζε, ο φίλος μου κατάφερε και μάζεψε γύρω του όλες τις γάτες της Χανιώτης, αλλά το μικρό δεν έφευγε με τίποτα!
Εν τω μεταξύ ο φίλος μου είναι και λίγο γκαζιάρης, και πηγαίνοντας στη Χανιώτη, που δεν ήξερε οτι ήταν μέσα, το είχε πατήσει λίγο. Καλά που δεν έπεσε στο δρόμο!
Ε αφού το σκατούλι δεν έφευγε με τίποτα, και εκείνος φοβόταν πολύ μη πέσει στο δρόμο και το πατήσει κανα αμάξι, ήρθε πίσω, πηγαίνοντας πολύυυυυυυυ πολύυυ σιγά (τύφλα να έχει ο Αγγελόπουλος). Φτάνει έξω από το ξενοδοχείο, ανοίγουμε το καπώ, παίρνουμε ένα φακό, και ένα σκουπόξυλο να το τρομάξουμε να φύγει! Το γατάκι δεν ήτανε σφηνωμένο, απλά καθόταν και μας κοιτούσε!
Ε το βλέπω με το φακό, του κάνω ψιψιψι, και τι ειναι βρε, και όλα τα χαζάπου κάνουμε όταν βλέπουμε μικρά γατάκια, με κοιτούσε λες και εβλεπε καμια χαζή! Ε μετά πάω να βάλω το ξύλο μέσα στη μηχανή αλλά πριν καν το πλησιάσει, το γατάκι κατεβαίνει απο κει που είχε κάτσει και πατάει ένα κεντερίστικο τρέξιμο και εξαφανίζεται!!! Αυτό πάντως που λέμε από τότε και γελάμε συνεχώς είναι η ατάκα του "το αμάξι μου νιαουρίζει!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
15-02-06
11:39
Ε δεν είναι και λίγο να ακούς νιαουρίσματα ΜΕΣΑ απο τη μηχανή!! 
Άντε μετά να πάει το μυαλό σου οτι μπήκε γάτα!!

Άντε μετά να πάει το μυαλό σου οτι μπήκε γάτα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
16-02-06
00:22
καλα μιλαμε φοβερη ατακα χρονια ειχα να την ακουσω χιχιχιχι παντως εγω εχω την πιτσιλο την αλανοαρα κ καθετε πανω στο παπι ολη την μερα κ δεν μου το κλεβουν γιατι μολισ κουνηθει παιρνει μπροστα ο συναγιαρμος κ εγω βγαινω στο μπαλκονι να δω τι τρεχει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum