Μια πολύ περίεργη ιστορία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολη την γατοπαρεα.Θα ηθελα να σας πω την προσφατη,πολύ περιεργη,εμπειρια μου που ειχα με τον Μπουγκι~μπουγκι μου(στειρωμενος 6 χρονων) Πριν περιπου ένα μηνα εβαλα στον μπουγκακο μου την πιπετα (πολύ γνωστη)για τα ενδοπαρασιτα( δεν μπορει να παρει χαπι γιατι είναι πολύ αγριος σε αυτά τα θεματα) .Την επομενη μερα ειδα έναν μπουγκακο εντελως διαφορετικο .Κρυβοτανε συνεχεια,ηταν τρομαγμενος,δεν με αφηνε να τον αγγιζω,σηκωμενη τριχα και ουρα! Το βραδυ θυμηθηκα ότι και τις προηγουμενες φορες που του ειχα δωσει αυτό το φαρμακο,ειχε εξισου αλλοπροσαλλη συμπεριφορα.Απο την επομενη ,ενώ ετρωγε ξηρη τροφη με το που του εβαζα κονσερβα,πηγαινε να τη φαει με λαιμαργια και ξαφνικα με το που την εβαζε στο στομα εφευγε κατατρομαγμενος! Στις επομενες ημερες σταματησε να τρωει και την ξηρη τροφη με τα α ιδια παντα συμπτωματα,με το που εβαζε στο στομα του φαί ,εφευγε κατατρομαγμενος!!τον πηγα στο γιατρο,του καναμε ολες τις εξετασεις,υγειεστατος. Ο γιατρος τα ειχε χασει. Την επομενη δεν επινε ουτε νερο,τρελαθηκα,μεσα σε 6 μερες ειχε μεινει ο μισοςμαζι του και εγω, είναι δυνατον να χανεις το γατο σου σου ,επειδη φοβατε να φαει!!! Την επομενη,τον εβλεπα που παλευε με τη φοβια του,εβαζε τροφη στο στομα του κ εφευγε,με τα πολλα ,αφου του ελλιωσα κοσερβα και με πολύ υπομονη…αρχισε να τρωει…το τι κλαμα εριξα…ετρωγε σαν λυσασμενο! Με τον γιατρο καταληξαμε στο συμπερασμα ότι ηταν μια σπανια παρενεργια του φαρμακου,τον χτυπησε στο κεντρικο νευρικο συστημα!!Αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια,παρακαλω πολύ να μου την πει.:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουφό! :blink: Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο... :hmm:Ευτυχώς ο γατούλης συνήλθε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά μόλις το διάβασα, είπα Ιησούς Χριστός, τι άλλο θα διαβάσω ακόμα.
Αν είναι ποτέ δυνατόν να τον κτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
Τότε λογικά δεν πρέπει να του ξαναβάλεις πιπέτα. Ο γιατρός σου τι προτείνει ?

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι εννοειτε πως δεν θα του ξαναβαλω πιπετα,απλα μια φορα το χρονο(επειδη ειναι απολυτα προστατευμενος) θα του δινουμε παστα. Αργοτερα,αφου ειδε οτι ειχα ξεπερασει το σοκ και μπορουσαμε να αστιευτουμε,μου ειπε να του ξαναδωσω,να δουμε την αντιδραση του,για να εχουμε επιστημονικα συμπερασματα..χι.χι.χι...:P:Pευτυχως που ειχε ξεπερασει τον κινδυνο ο μπουκακος μου .αλλιως θα του εριχνα μπουνια στο ματι γρ.γρ.γρ:down::down::down:.Παντως,χωρια την πλακα,ευχομαι να μην το περασει κανενας αυτο που περασαμε..ηταν εντελως εφιαλτικο και παρανοοικο:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back