Μικρός Γατούλης αναζητά μεγάλη και μόνιμη αγκαλιά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

τζενη μ.

Νεοφερμένο μέλος

Η τζενη μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Ο μικρός γατούλης της φωτο αναζητά ενα μόνιμο σπιτάκι και μια οικογενεια για να της δώσει και αυτος όλη την αγάπη που διαθέτει.Βρέθηκε παρατημένος σε καποιο δρόμο του Ν.Ηρακλείου και κινδυνευε να πατηθεί απο διερχόμενα οχήματα.Η ηλικία του είναι περίπου δυο μηνών υγιεστατος και πανετοιμος για υιοθεσία.Τρώει τα πάντα(κονσερβα αλλά και ξηρά τροφή) και ξέρει να χρησιμοποιεί άψογα την αμμολεκάνη.Τα πάει πολύ καλα και με άλλες γατούλες καθότι πολύ παιχνιδιάρης και έξυπνος.Δίδεται με την προυπόθεση πως θα στειρωθεί (αν το οικονομικο είναι προβλημα αναλαμβάνω τα έξοδα εγω) και πως δν θα εγκαταλειφθεί σε αυλή η σε καποιο κοινοχρηστο χωρο.Οποιος ενδιαφερεται για το μπεμπουλη ας επικοινωνήσει μαζί μου στο εμαιλ tzenh_m@hotmail.com ,στο Facebook ''Kornhlia Tsopana'' ή εδώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τζένη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτογραφία του ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βουλα καλημερα
Δεν καταφερα χτες να βαλω.μηπως μπορεις να με κατατοπισεις πως ανεβαζω φωτο?
Ευχαριστω

Τζένη, πας απάντηση και πατάς τον συνδετήρα (συν/να αρχεία). Κάνεις επιλογή φωτό και ανέβασμα.
Εγώ για να ανεβάσω φωτό πρέπει να είμαι στο google chrome, αλλιώς δεν μπορώ.

μα και εγω απο κει το προσπαθησα αλλα τζιφος.δν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που λες για το γκουκλ χροουμ.παντως κριμα διοτι παλιοτερα θυμαμαι ειχα ανεβασει φωτος για αλλα ζωακια.αν ωστοσο σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω μεσω εμαιλ ή να τον δεις απο το προφιλ μου στο φεησ μπουκ.(Kornhlia Tsopana)
πες μου αν θες να στις στειλω τωρα διοτι σε λιγο θα φυγω για δουλεια και δν θα μπορω

Στείλε μου ότι έχεις στο μειλ v_xenou@yahoo.gr και θα τις ανεβάσω εγώ στο θέμα του, ΟΚ ?

Για να δούμε αν θα καταφέρω να ανεβάσω τον μικρό γατούλη..

Συνημμένα

O επιμένων νικά:)

Συνημμένα

• xouliganaki 2010 021.jpg
    xouliganaki 2010 021.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • xouliganaki 2010 022.jpg
    xouliganaki 2010 022.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • xouliganaki 2010 023.jpg
    xouliganaki 2010 023.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • xouliganaki 2010 024.jpg
    xouliganaki 2010 024.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • xouliganaki 2010 029.jpg
    xouliganaki 2010 029.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • xouliganaki 2010 033.jpg
    xouliganaki 2010 033.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • xouliganaki 2010 034.jpg
    xouliganaki 2010 034.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Ο μικρούλης είναι πολύ όμορφος, πολύ γλυκός και πολύ τυχερός που σώθηκε. Μακάρι να βρει την δική του οικογένεια το συντομώτερο.

Βούλα και πάλι σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες.
ο μικρούλης μας βρήκε τελικά σπίτι
Να sai καλά!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τζένη δεν έκανα κανένα κόπο:) Χάρηκα πολύ με την υιοθεσία του και εύχομαι να ζήσει ευτυχισμένος με τους γονείς του για πολλά πολλά χρόνια. Και εσύ να είσαι καλά που τον έσωσες και τον φρόντισες:)
Μπορείς να κλειδώσεις το θέμα πλέον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back