Μικρός τίγρης ζητάει σπίτι

Stellla_s

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stellla_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
IMG_0614.JPG

IMG_0602.JPG

IMG_0604.JPG

IMG_0608.JPG
Καλησπέρα,
Βρήκαμε χτες ένα μικρό τίγρη να προσπαθεί θαρραλέα να διασχίσει την λεωφόρο Ηρακλείου. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο που μας είπε ότι είναι 30 ημερών περίπου, υγιέστατο και έχει βγάλει δοντάκια και τρώει κονσέρβα. Επίσης σήμερα πήγε και μόνο του στην άμμο! Είναι πολύ όμορφο με μεγάλα αυτάκια και γαλάζια ματάκια. Είναι μια μικρή μπουκίτσα. Βοηθήστε με να του βρούμε ένα σπιτάκι. Έχω δύο άλλες γάτες και δεν μπορώ να το κρατήσω στο μικρό μου διαμέρισμα... Μπορώ όμως να βοηθήσω στα έξοδα για εξετάσεις και να δώσουμε σπιτάκι, άμμο και κονσέρβες που θα χρειαστεί το γατάκι. Στέλλα 6956093928

Αρ. Πρωτ.: Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας 25700/2005

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0614.JPG
    IMG_0614.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_0602.JPG
    IMG_0602.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 58
  • IMG_0604.JPG
    IMG_0604.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_0608.JPG
    IMG_0608.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 58
  • IMG_0614.JPG
    IMG_0614.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_0602.JPG
    IMG_0602.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 58
  • IMG_0604.JPG
    IMG_0604.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_0608.JPG
    IMG_0608.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 58
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρός! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά γοητευτικός μικρούλης!! Καλή τύχη γατομωράκι :)

καλη τυχη τιγρακι!

Kουκλάκι πανέμορφο, εύχομαι να βρει το σπιτάκι του!!!

Εντελώς φάτσα τίγρη έχει ο μικρούλης! Κούκλος είναι! Καλή τύχη!!

Ψιψίνι μου! Καλότυχο να είσαι μωρό μου! :)

Καλη τυχη γλυκο τιγρακι!!!

Άντε, γρήγορα σε μόνιμο σπίτι! Αφού σώθηκε από το δρόμο, είναι γραφτό να μην ξαναβγει εκεί ποτέ :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back