Μικρό γατάκι με πρόβλημα στα μάτια

PITULISSS

Νεοφερμένο μέλος

Η PITULISSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Προχθες βρηκα εξω απο το σπιτι μου ενα γατακι αρκετα μικρο.Δυστυχως δεν μπορω να το κρατησω.Του εδωσα να φαει και του αφησα ενα χαρτινο κουτι να μπαινει μεσα αν κρυωνει.Θα το κρατουσα ευχαριστως αλλα ειμαι ανηλικη και οι γονεις μου δεν το θελουν!To γατακι λοιπον εχει ελαφρως κοκκινισμενα ματακια που δακρυζουν συνεχως..Μηπως γνωριζει κανεισ αν ειναι απλη αλλεργια η αν προκειται για καποια σοβαρη ασθενεια η τιποτα τετοιο?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρέπει να το δει το γατάκι κτηνίατρος, φοβάμαι ότι μια διάγνωση στο έτσι ίσως να έχει αρνητικές επιπτώσεις για το μικρό...
Εσύ έχεις την δυναντότητα να το πας στον κτηνίατρο είτε μόνη είτε με την συνοδεία κάποιου άλλου ατόμου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με τον Γιώργο. Θα προσθέσω όμως ότι το γατάκι χρειάζεται κάτι περισσότερο από κτηνίατρο. Χρειάζεται φροντίδα, τροφή, ζεστασιά, νερό, προστασία από τους δρόμους, τις φόλες, το κρύο.
Ανέβασε αν θες την γνώμη μου απόψε κιόλας μια αγγελία εδώ

Εχω μιλησει με καποιους φιλους που πιθανον να το θελουν.Εαν οχι θα ανεβασω μια αγγελια εδω ή θα καλεσω τη φιλοζωικη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back