Μικρό προβληματάκι

fenaki12

Δραστήριο μέλος

Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
Γεια σε ολους! θελω για ακομα μια φορα να ζητησω την βοηθεια σας ή περισσοτερο την γνωμη σας:)
Η μικρη μου ηβη ( τι μικρη δηλαδη ενα γινομαστε τον αλλο μηνα:clapup:) την οποια υοθετησαμε απο εδω απο το σαϊτ μας :):)
μας εχει εμφανισει τους τελευταιους 2 μηνες ενα προβληματακι :redface:
παει κανονικα στην αμμο της αλλα καμμια φορα βασικα κατα το 40% οταν παει για τσισακια παει μεσα σε καμμια σακουλα που θα εχει στο πατωμα ή σε χαλι η στο μπανιο στο πατωμα! ειναι λιγο ενοχλητικο
ψεκαζουμε με ξυδι σε εκεινο το σημειο κανει?
μηπως εχετε καμμια ιδεα γιατι το κανει αυτο?
μηπως επειδη χρησημοποιει την ιδια αμμο με τον Αξελ?:hmm:
σας εχει συμβει και εσας?
οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη:) απλα δεν ειναι οτι ευχαριστω αυτο που γινεται:worry:
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενη; Μπορει να μαρκαρει την περιοχη της. Επισης εχετε αποκλεισει καποια παθολογικη αιτια; Επειδη λετε οτι το κανει εδω και 2 μηνες, το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται ειτε σε μαρκαρισμα περιοχης ειτε στην αμμολεκανη. Οι γατες θελουν την αμμο τους πολυ καθαρη και αν εχετε μονο μια αμμολεκανη ειναι πολυ πιθανο να την βρισκει λερωμενη τις περισσοτερες φορες με συνεπεια να πηγαινει καπου αλλου να κατουρησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενη ναι,βεβαια αυτο με το μαρκαρισμα δεν το ηξερα γιατι εχει ας πουμε 1 βδομαδα να το κανει αυτο απο την στειρωση της περιπου αλλα το εβαλα το θεμα γιατι κ αλλες φορες το εκανε και μετα απο 2 βδομαδες το ξανακανε γι'αυτο δηλαδη τωρα που στειρωθηκε υπαρχει περιπτωση να σταματησε εντελως?

ναι, ειναι πολυ πιθανο να το σταματησει. Οι στατιστικες λενε οτι το 80% των γατων το σταματανε μετα την στειρωση. Δεν προκειται ομως να συμβει απο την μια μερα στην αλλη, ισως παρει μερικους μηνες. Παντως μην αποκλειετε να το κανει και λογω αμμολεκανης. Ο δικος μου εχει κανει κακακια 2-3 φορες εκτος αμμολεκανης επειδη δεν ηταν εντελως καθαρη. Μερικα γατια ειναι πολυ ιδιοτροπα και θελουν την λεκανη τους εντελως καθαρη πριν την χρησιμοποιησουν.

οχι οχι μονο τσισακια :)
τεσπα η αμμολεκανη καθαριζετε καθημερινα αλλα θα το εχουμε υποψν μας

Aυτο με τ σακουλα το κανει και εμενα που κ που εχω ακουσει και οτι τ σκυλια τ κανουν,Δεν ξερω το λογο
Οντως η γατες ειναι πολυ περιεργες αλλαζω το νερο 6 και φορες την ημερα γτ μια φορα να πιουν μετα δεν ξαναπεινουν!!!Περιεργα ζωα...

ναι και σε εμενα γινεται αυτο.... βασικα εμενα δεν θελει καν να πινει απο εκει η κυρια Ηβη θελει μονο απο την βρση του μπανιου αλλα εχει σταματησει τωρα ευτυχως

Περιεργα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!δεν εχω ιδεα πως σκεφτονται!!!!
Με ποια λογικη τ κανουν ολα αυτα..Ξερω ειναι ζωα αλλα το ξεχνας που και που :hehe:

:clapup: :P ναι το ξερω βεβαια αν ειμαστε πουθενα και αυτη δεν εχει να πιει θα της πω εγω.Βεβαια πρσπαθουμε να της το κοψουμε, πινει λιγο και απο το μπολακι, ευτυχως

Αυτο λεω και εγω ...εχουν βρει και τ κανουνε...ολα τα καταλαβαινουν
Πιανουν στον αερα τις αδυναμιες μας!!!

Ναι την Ηβη,αν την μαλωσεις κατεβαζει τα αυτακια φευγει και μετα αν κατσεις η ξαπλωσεις καπου θα ερθει και θα αρησει τις πιπιλιες ή αν εισαι ορθιος ερχετε στα ποδια σου και τριβεται,για να σε γλυψει σαν να σου ζηταει συγγνωμη

Kανουν την ζημια και μετα το παιζουν Παναγιες,,,μαλαγανες ειναι !!! :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Tο ιδιο κανει και ο σκυλος μου μολις κανει τ ζημια παει και κριβεται!!!Κ μολις τ λεμε τ εκανες εκει και κουναμε τ χερι τρεχει!!!Συφουνας
μετα κοκκινιζουν τ ματια της και κοιμαται!!!Κανει που κανει την αταξια μας γεμιζει και με τυψεις!!

Ναι ο ξερω τα ζω και εγω :) Αυτη η κουκλα σας ειναι περσιας ε? δεν αφηνει πολυ τριχα? παντως ειναι ΠΑΝεμορφη

Σε ευχαριστουμε πολυ!!!:)Οντως ειναι μια κουκλα!!!
Δεν αφηνει καθολου τριχα!!!Ειδικα το χειμωνα και ειναι η πιο ησυχη γατα που υπαρχει ειμαι σιγουρος!!Οπου τη βαλεις καθετε τρωει τ παντα ακομα και μια φορα που ειχαμε αμελησει την αμμο δεν εκανε αλλου τσισα.
Την εκανα μπανιο και τεντονοταν να την πληνω καλυτερα!!!Μεχρι και το σπρει για ψυλλους που της εβαλα δεν κουνηθηκε τα αλλα 2 τρεχανε απο εδω και απο εκει κυνηγητο παιζαμε :hehe:Ωρες ωρες σκεφτομαι να την ζευγαρωσω για να βγουν και αλλα γατακια με αυτο το χαρακτηρα!!!
Αφηστε που μας ξυπναει τ χαραμα για ν την χαιδεψουμε στο κεφαλι και σκυβει κιολας
Αλλα ειναι σχετικα μεγαλη ειναι 10 χρονων
Την ειχαν παρει απο εκτροφειο της Κυπρου...Ολη μερα μπορω να μιλαω για την Μαουρα!!!

Για να μην παρεξηγηθω φυσικα και δεν προκειτε να την ζευγαρωσω γτ εκτος οτι οι εξετασεις ειναι πολλες και ακριβες θα ταλαπωρηθει και δεν αξιζει τ κοπο ειναι και μεγαλη και μπορει να παθει και τπτ!!!Ουτε να τ σκεφτομαι

Σε ευχαριστουμε πολυ!!!:)Οντως ειναι μια κουκλα!!!
Δεν αφηνει καθολου τριχα!!!Ειδικα το χειμωνα και ειναι η πιο ησυχη γατα που υπαρχει ειμαι σιγουρος!!Οπου τη βαλεις καθετε τρωει τ παντα ακομα και μια φορα που ειχαμε αμελησει την αμμο δεν εκανε αλλου τσισα.
Την εκανα μπανιο και τεντονοταν να την πληνω καλυτερα!!!Μεχρι και το σπρει για ψυλλους που της εβαλα δεν κουνηθηκε τα αλλα 2 τρεχανε απο εδω και απο εκει κυνηγητο παιζαμε :hehe:Ωρες ωρες σκεφτομαι να την ζευγαρωσω για να βγουν και αλλα γατακια με αυτο το χαρακτηρα!!!
Αφηστε που μας ξυπναει τ χαραμα για ν την χαιδεψουμε στο κεφαλι και σκυβει κιολας
Αλλα ειναι σχετικα μεγαλη ειναι 10 χρονων
Την ειχαν παρει απο εκτροφειο της Κυπρου...Ολη μερα μπορω να μιλαω για την Μαουρα!!!

Πρωτη φορα ακουω περσιας να μην μαδαει!Εμενα η μητερα μου δεν θελει αλλο γατι ασχετα που εχουμε δη 2 και ειναι ασπρα και ολη την μερα η μαμα μου φωναζει για τις τριχες αλλα τα αγαπαει και ετσι τα κραταμε :D:D:D
Πως γινεται ομως να μην μαδαει? ετσι φυσικα η καποιο κολπακι?:hmm::whistle::redface:

Πολυ παλια ειχαμε ενα γατο που μαδαγε μαδαγε μιλαμε για πολυυυυυ τριχα δεν μπορουσαμε να τον χαιδεψουμε...
Η Μαουρα τπτ ουτε τριχα
την χτενιζω καθημερινα και εκει βγαζει τριχες πανω στη χτενα αλλα μονο αυτο
Δεν εχω ιδεα γτ δεν μαδαει:)Αλλα ειμαστε τυχεροι
Ουτε το μικρο δεν μαδαει..
Αν δεν ειχα τ σκυλο θα επερνα σιγουρα αλλες 2 γατες!!!Και να φανταστεις οτι πριν αποκτησω δεν τις πολυ συμπαθουσα ειχα μια αδυναμια στ σκυλακια
Τωρα αλλαξε αυτο:)

Πολυ παλια ειχαμε ενα γατο που μαδαγε μαδαγε μιλαμε για πολυυυυυ τριχα δεν μπορουσαμε να τον χαιδεψουμε...
Η Μαουρα τπτ ουτε τριχα
την χτενιζω καθημερινα και εκει βγαζει τριχες πανω στη χτενα αλλα μονο αυτο
Δεν εχω ιδεα γτ δεν μαδαει:)Αλλα ειμαστε τυχεροι
Ουτε το μικρο δεν μαδαει..
Αν δεν ειχα τ σκυλο θα επερνα σιγουρα αλλες 2 γατες!!!Και να φανταστεις οτι πριν αποκτησω δεν τις πολυ συμπαθουσα ειχα μια αδυναμια στ σκυλακια
Τωρα αλλαξε αυτο:)

:clapup::clapup: πολυ χαιρομαι, ο μικρο αυτο κατι μου θυμιζει το πηρατε απο καποια αγγελεια απο εδω απο το mycat? παντως ειστε πολυ τυχερς στο θεμα με τις τριχες,το σκυλακι σας ειναι και αυτο πολυ ομορφο σαν κυνηγοσκυλο μοιαζει:whistle:;)
εγω θελω πολυ μια γατα βιρμανιας ή main coon χαριζεται μια βιρμανιας αλλα δεν την θελει η μαμα μου επειδη εχουμε ηδη 2 γατες αν ειχαμε 1 λεει θα την περναμε ακου γκαντεμια:D Δεν πειραζει τα αγαπααω και τα δικα μου και δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτα:whistle::)
:) Ειναι και τα εξοδα ομως αλλο να ζεις μονος και να εχεις 2-3 γατουλες η σκυλακια και αλλο σε μια οικογενεια με 3 παιδια:eek: οπως και να χει τα αγαπαω ολοι στην οικογενεια,ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι απο εδω μεσα οποιο γατι βλεπουν η βρισκουν το θελουν αλλα δεν μπορουν ητε λογο χωρο η λογο εξοδων;)

:clapup::clapup: πολυ χαιρομαι, ο μικρο αυτο κατι μου θυμιζει το πηρατε απο καποια αγγελεια απο εδω απο το mycat? παντως ειστε πολυ τυχερς στο θεμα με τις τριχες,το σκυλακι σας ειναι και αυτο πολυ ομορφο σαν κυνηγοσκυλο μοιαζει:whistle:;)
εγω θελω πολυ μια γατα βιρμανιας ή main coon χαριζεται μια βιρμανιας αλλα δεν την θελει η μαμα μου επειδη εχουμε ηδη 2 γατες αν ειχαμε 1 λεει θα την περναμε ακου γκαντεμια:D Δεν πειραζει τα αγαπααω και τα δικα μου και δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτα:whistle::)
:) Ειναι και τα εξοδα ομως αλλο να ζεις μονος και να εχεις 2-3 γατουλες η σκυλακια και αλλο σε μια οικογενεια με 3 παιδια:eek: οπως και να χει τα αγαπαω ολοι στην οικογενεια,ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι απο εδω μεσα οποιο γατι βλεπουν η βρισκουν το θελουν αλλα δεν μπορουν ητε λογο χωρο η λογο εξοδων;)

Ευχαριστουμε!!!!!:clapup:
Οντως ειμαστε τυχεροι
Ναι το μικρο απο εδω τ βρηκαμε για αλλο πηγαινα για το αδερφακι του αλλα μολις το ειδα τρελαθηκα!!Ηθελα κεραμυδι χρωμα και αυτο ειναι ξανθο:)
Το σκυλακι ειναι beagle me boxer το ειχαν πεταξει στα σκουπιδια!!!!!!:ropalo::devil:
Και εμενα μαρεσουν πολυ της Βιρμανιας και τ main coon kai oi norway forest kai οι βρετανικες οι μλπε:):whistle:αυτα...
Ειναι πολλα τ εξοδα τ ζωακια τα εχει η κοπελα μου σπιτι της η οποια ειναι φοιτητρια και της στελνουν χρηματα οι δικοι της δεν ειναι καθολου ευκολο, και εγω μενω μαζι της και την βοηθαω:)
Και η μητερα της τα τρεμει τ ζωα μιλαμε για πολυ πολυ φοβο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back