Μουσική και γάτες

Ducati

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
Μήπως ξέρετε τι αρέσει στις γάτες; Πρόσεξα ότι με τον Μπαχ ηρεμεί αρκετά. Με το μπλακ μέταλ ταρασσεται όπως ειναι λογικό:DΌταν της έπαιξα ένα τραγούδι εγώ δεν φάνηκε ενθουσιασμένη:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως ξέρετε τι αρέσει στις γάτες; Πρόσεξα ότι με τον Μπαχ ηρεμεί αρκετά. Με το μπλακ μέταλ ταρασσεται όπως ειναι λογικό:DΌταν της έπαιξα ένα τραγούδι εγώ δεν φάνηκε ενθουσιασμένη:rolleyes:

τι μουσικη τις επαιξες??????:lol::lol::lol:......αν της επαιξες τζαζ ας πουμε..λογικο να μην της αρεσε...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nothing else matters και μπαλάντες manowar.

nothing else matters και μπαλάντες manowar.

αυτα εμενα παντως.........πολυ μου αρεσουν......:up::up::up:
για την γατα σου βεβαια δεν ειμαι σιγουρη....:lol::lol::lol:
παντως για να μιλησω και λιγο σοβαρα.... στα ζωα και στα φυτα συνηθως αρεσει η κλασσικη μουσικη....με ιδιαιτερη προτιμηση στον...Μοτσαρτ....:lol:
αληθεια λεω...εχουν γινει ερευνες πανω σε αυτο το θεμα....:)

Μα το λες με ένα ύφος σαν να είναι κάτι κουλό. Λογικό είναι να τους αρέσουν αυτά. Και στους ανθρώπους επίσης το ίδιο ισχύει πιστεύω. Η κλασσική εκφράζει την συμπαντική αρμονία και έχει ευεγερτικά αποτελέσματα και στον άνθρωπο. Εγώ απο όταν την άρχισα βρήκα την υγεία μου, σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και μειώθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα. Και σε άλλα είδα υπάρχουν καλλιτέχνες φυσικά που αγγίζουν την κλασσική και διαχρονική ποιότητα.

Μα το λες με ένα ύφος σαν να είναι κάτι κουλό. Λογικό είναι να τους αρέσουν αυτά. Και στους ανθρώπους επίσης το ίδιο ισχύει πιστεύω. Η κλασσική εκφράζει την συμπαντική αρμονία και έχει ευεγερτικά αποτελέσματα και στον άνθρωπο. Εγώ απο όταν την άρχισα βρήκα την υγεία μου, σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και μειώθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα. Και σε άλλα είδα υπάρχουν καλλιτέχνες φυσικά που αγγίζουν την κλασσική και διαχρονική ποιότητα.

μαλλον με παρεξηγησες....ηθελα να βαλω λιγο χιουμορ....εγω,εχω μεγαλωσει με κλασσικη μουσικη...και ο αγαπημενος μου συνθετης ειναι ο Μοτσαρτ...απλα καποιοι...δεν το πιστευουν οτι μπορει να επιδρα σε ζωα και φυτα...:)

Δεν μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει μεγάλη αμάθεια.

Δεν μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει μεγάλη αμάθεια.

σε αυτο συμφωνουμε απολυτα....αλλα εγω δεν ξερω ποιος απο αυτους που γραφουν εδω...ξερουν 'η δεν ξερουν...:):):)...φιλικα...

Άρχισε να συνηθιζει και το μπλακ μεταλ :D:D:D:D
Burzum+-+Hlidskjalf+(1999).jpg

Και μάλιστα ελληνικό
https://www.youtube.com/watch?v=QMOomh3iIbI

Να υποθέσω οτί την έκανες να τις αρέσει? :)

Πως το εννοείς;

Εγώ πιστεύω ότι οι γάτες όπως και οι σκύλοι παίρνουν πάντα κάποια στοιχεία απο το αφεντικό τους. Οπότε αν εσένα σου αρέσει η Μέταλ λογικό είναι με τον καιρό να τη συνηθίσει. Ας πούμε οι δικιές μου άκουγαν τζαζ!

Α. Αν ταιριάζουν και με το αφεντικό βέβαια. Πάντως περίμενα να αντιδράσει χειρότερα. Έχει πολύ βίαιους ήχους, αλλά θα μου πεις, πολεμίστρια είναι, της πάει:P

Απο την άλλη σκέφτομαι ότι τα ζώα αντιλαμβάνονται συχνότητες που εμείς δεν ακούμε. θα σου πω ένα φοβερό παράδειγμα. Την εποχή που ο φίλος μου άρχισε να παίζει σαξόφωνο ο σκύλος μας κυριολεκτικά αλυχτούσε. Αυτό ήταν όμως φυσικό γιατί και για μένα το άκουσμα ήταν δυσάρεστο - φαντάσου! Τώρα που ο κάλος μου έμαθε πια να παίζει αξιοπρεπώς ο νεγκριτο-ο σκύλος- συμπεριφέρεται σα να μην συμβαίνει τίποτα...

Τι συμβαίνει όταν βάζω μουσική στην γάτα μου!!!

Τι συμβαίνει όταν βάζω μουσική στην γάτα μου!!!

Πιστευω καποιοι θα εχουν αυτο το ερωτημα!!!
Εγω το ανακαλυψα 2 βδομαδες πριν. Εβαλα το απογευμα στην Σισσι μισι ωρα Μοτσαρτ και τι εγινε, ξαπλωσε στον καναπε με τα ποδια ανοιχτα... τρελαθηκα λεω αυτο πρεπει να το τραβηξω στο βιντεο.
:whistle::whistle::whistle: Το ιδιο πραγμα εκανα και με κλασσικη ποπ και τζαζ.

Δοκιμαστε το και εσεις εχει αποτελεσματα
;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back