Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν της έπαιξα ένα τραγούδι εγώ δεν φάνηκε ενθουσιασμένη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μήπως ξέρετε τι αρέσει στις γάτες; Πρόσεξα ότι με τον Μπαχ ηρεμεί αρκετά. Με το μπλακ μέταλ ταρασσεται όπως ειναι λογικόΌταν της έπαιξα ένα τραγούδι εγώ δεν φάνηκε ενθουσιασμένη
![]()
τι μουσικη τις επαιξες??????

......αν της επαιξες τζαζ ας πουμε..λογικο να μην της αρεσε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
nothing else matters και μπαλάντες manowar.
αυτα εμενα παντως.........πολυ μου αρεσουν......

για την γατα σου βεβαια δεν ειμαι σιγουρη....

παντως για να μιλησω και λιγο σοβαρα.... στα ζωα και στα φυτα συνηθως αρεσει η κλασσικη μουσικη....με ιδιαιτερη προτιμηση στον...Μοτσαρτ....

αληθεια λεω...εχουν γινει ερευνες πανω σε αυτο το θεμα....

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα το λες με ένα ύφος σαν να είναι κάτι κουλό. Λογικό είναι να τους αρέσουν αυτά. Και στους ανθρώπους επίσης το ίδιο ισχύει πιστεύω. Η κλασσική εκφράζει την συμπαντική αρμονία και έχει ευεγερτικά αποτελέσματα και στον άνθρωπο. Εγώ απο όταν την άρχισα βρήκα την υγεία μου, σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και μειώθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα. Και σε άλλα είδα υπάρχουν καλλιτέχνες φυσικά που αγγίζουν την κλασσική και διαχρονική ποιότητα.
μαλλον με παρεξηγησες....ηθελα να βαλω λιγο χιουμορ....εγω,εχω μεγαλωσει με κλασσικη μουσικη...και ο αγαπημενος μου συνθετης ειναι ο Μοτσαρτ...απλα καποιοι...δεν το πιστευουν οτι μπορει να επιδρα σε ζωα και φυτα...

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει μεγάλη αμάθεια.
σε αυτο συμφωνουμε απολυτα....αλλα εγω δεν ξερω ποιος απο αυτους που γραφουν εδω...ξερουν 'η δεν ξερουν...

...φιλικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μάλιστα ελληνικό
https://www.youtube.com/watch?v=QMOomh3iIbI
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
SISSI LOVE
Νεοφερμένο μέλος
Τι συμβαίνει όταν βάζω μουσική στην γάτα μου!!!
Πιστευω καποιοι θα εχουν αυτο το ερωτημα!!!
Εγω το ανακαλυψα 2 βδομαδες πριν. Εβαλα το απογευμα στην Σισσι μισι ωρα Μοτσαρτ και τι εγινε, ξαπλωσε στον καναπε με τα ποδια ανοιχτα... τρελαθηκα λεω αυτο πρεπει να το τραβηξω στο βιντεο.

Το ιδιο πραγμα εκανα και με κλασσικη ποπ και τζαζ.Δοκιμαστε το και εσεις εχει αποτελεσματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool