kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω περιπου 1 μηνα να μπω στο σαιτε ,και ανακαληψα κατι....ΜΟΥ ΛΗΨΑΤΕ ΠΑΑΑΑΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΛΛΛΥΥΥ!!!!!

ξερεται πρωτη φορα βρισκω σε ενα μερος τοσους καλους και εξυπνους ανθροπους(και μιλαω για ολους σας) εγω σας θεωρω σαν οικογενεια ( μια και η δικια μου δεν ειναι και σε πολυ καλη κατασταση...)και νομιζω οτι ηστε οι καλητερη

Σηγγνομη για τα ορθογραφηκα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αναρωτιόμουν τι έγινε με την γατούλα σου...
Είσαι μικρή ακόμα και δεν έχεις συνηθίσει στα προβλήματα, απλά έχε στο μυαλό σου οτι με τον καιρό τα πράγματα φτιάχνουν. Χρειάζεται υπομονή και αισιοδοξία η ζωή.
Και οτι χρειάζεσαι εδώ ειμαστε εμεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

τελικα δεν ειναι εγγυος και τρωει κανονηκα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

...Να ασπουμε σημερα το πρωι πηγενα στο σχολειο παραληγω να με πατησει ενα αυτοκινητο που ετρεχε με χιλια...ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΟς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΧΩΡΗς ΛΟΓΟ(ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΦΤΑΙΓΕ)

drusilia
Διάσημο μέλος
Το έχω πάθει κι εγώ αυτό στο δρόμο, κι εγώ απο γυναίκα οδηγό. Και έφταιγε και αυτή. Ακόμα το σκέφτομαι και συγχίζομαι...
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά θέλει πολύ προσοχή στο δρόμο γιατι εδώ στην Ελλάδα δεν σέβονται τον πεζό. Να προσέχεις πάρα πάρα πολύ ώστε να είσαι έτοιμη και για τις βλακείες των άλλων.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εμένα μια φορά στην ηλικία σου ήμουν περίπου μου συνέβει το ίδιο αλλά με έναν γέρο! Του έριξα μια γερή μούτζα και άρχισα να τρέχω γιατί φοβήθηκα μην με πιάσει

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

πεισης κι εγω κλαιω οταν συγχιζομαι..κλαιω πολυ συχνα
αλλα τελος παντων η ζωη ειναι ωραια

μολις τελειωσα και μαθηματα
παω να δω μαρια η ασχημη (που τωρα εγινε ασχημοτερη

και καλως ξαναηρθες

υ.γ. κι εγω σας νιωθω σαν οικογενεια μου

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Τι κλαις βρε, πήγε η άλλη να σε πατήσει και σε έβρισε, που είσαι και μικρό παιδί και κλαις;;; Ας μην μιλήσω καλύτερα για το τι είναι η γυναίκα αυτή...
Απλά θέλει πολύ προσοχή στο δρόμο γιατι εδώ στην Ελλάδα δεν σέβονται τον πεζό. Να προσέχεις πάρα πάρα πολύ ώστε να είσαι έτοιμη και για τις βλακείες των άλλων.
Κότα γυναίκα είναι αυτή!!! Να, το είπα εγώ! Ειρήνη (μάλλον έτσι σε λένε), μου φαίνεσαι πολύ γλυκό παιδί! Μη στεναχωριέσαι για τις δυσκολίες, κοίτα να προσπαθείς να γίνεσαι δυνατή! Κι εμείς πραγματικά εδώ είμαστε
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Οι οδηγοί πολλές φορές νομίζουν ότι όλοι οι δρόμοι είναι δικοί τους
. Εμένα μια φορά ενώ πήγαινα στο σχολείο ένας γέρος έστριψε σε μονόδρομο που απαγορευόταν ενώ περνούσα απέναντι, πήγε να με πατήσει και ζητούσε και τα ρέστα 

kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ειναι δυνατον...καλα βρε κοριτσι μου ,γιατι δεν φωναξες κανεναν να την παει στην αστυνομια??? εισαι μωρε πολυ ευαισθητουλα,,κριμα που ολα τα ασχημα συμβαινουν στους καλους ανθρωπους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Και δεν το είπες στους γονείς σου; Πήρε τον αριθμό του αυτοκινήτου;
Μην στενοχωριέσαι, η ζωή καμιά φορά έχει μια περίεργη δικαιοσύνη. Αν συνεχίσει αυτή να κάνει τέτοια, δεν μπορεί θα πέσει και κανένας τρελός στο δρόμο της...
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Θα έπρεπε να ενημερώσεις τούς γονείς σου.....μπορεί καμιά φορά οι γονείς να θυμόνουμε
λίγο παραπάνω με κάποια πράγματα που κάνουν τα πιτσιρίκια μας (και εγώ το ίδιο κάνω με
τον γιό μου, ειναι 12 1/2 χρονών), αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τούς δικούς σου πράγματα που σου συμβαίνουν.!!!!!!
Αλλωστε, γιατί να σε μαλώσουν για κάτι που δεν έφταιγες ΚΑΘΟΛΟΥ εσύ??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool