Μου λείψατε

kittycat irene

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Γεα σας παιδια,τι κανετε???:):):)Εχω περιπου 1 μηνα να μπω στο σαιτε ,και ανακαληψα κατι....ΜΟΥ ΛΗΨΑΤΕ ΠΑΑΑΑΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΛΛΛΥΥΥ!!!!!:):):):)ξερεται πρωτη φορα βρισκω σε ενα μερος τοσους καλους και εξυπνους ανθροπους(και μιλαω για ολους σας) εγω σας θεωρω σαν οικογενεια ( μια και η δικια μου δεν ειναι και σε πολυ καλη κατασταση...)και νομιζω οτι ηστε οι καλητερη:):):)

Σηγγνομη για τα ορθογραφηκα...:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου!
Αναρωτιόμουν τι έγινε με την γατούλα σου...
Είσαι μικρή ακόμα και δεν έχεις συνηθίσει στα προβλήματα, απλά έχε στο μυαλό σου οτι με τον καιρό τα πράγματα φτιάχνουν. Χρειάζεται υπομονή και αισιοδοξία η ζωή.
Και οτι χρειάζεσαι εδώ ειμαστε εμεις! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιπλέον ,μην ανησυχείς για τα ορθογραφικά... Θα μάθεις σιγά σιγά! Τι να πω κι εγώ που στην ηλικία σου δεν μπορούσε να ανοίξω κάν τον υπολογιστή!!:)

ειναι μια χαρα!!!:):):)τελικα δεν ειναι εγγυος και τρωει κανονηκα...

Ξερετε θελω να σας πω οτι μου φερεστε παρα πολυ ευγενικα(πρωτη φορα μου εχουν φερθει τοσο ευγενικα)...Και γενικα περνω παρα πολυ χυροτερη εκμεταλευσει απο αλλους ανθροπους:(:(...Να ασπουμε σημερα το πρωι πηγενα στο σχολειο παραληγω να με πατησει ενα αυτοκινητο που ετρεχε με χιλια...ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΟς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΧΩΡΗς ΛΟΓΟ(ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΦΤΑΙΓΕ):(:(:(

Μην σε παίρνει απο κάτω καλή μου. Γενικά πολλοί άνθρωποι ειναι κακοί και ανόητοι αλλά δεν είναι ολοι έτσι.
Το έχω πάθει κι εγώ αυτό στο δρόμο, κι εγώ απο γυναίκα οδηγό. Και έφταιγε και αυτή. Ακόμα το σκέφτομαι και συγχίζομαι...

το κακο ειναι οτι εγω δεν σηνγυζομαι,κλαιω....δεν το εχω πει σε κανεναν στην οικογενια μου γιατι φοβμε μην με μαλωσουν...το ξερεις μονο εσυ και το ημερολογιο μου

Τι κλαις βρε, πήγε η άλλη να σε πατήσει και σε έβρισε, που είσαι και μικρό παιδί και κλαις;;; Ας μην μιλήσω καλύτερα για το τι είναι η γυναίκα αυτή...
Απλά θέλει πολύ προσοχή στο δρόμο γιατι εδώ στην Ελλάδα δεν σέβονται τον πεζό. Να προσέχεις πάρα πάρα πολύ ώστε να είσαι έτοιμη και για τις βλακείες των άλλων.

Καλώς ήρθες πάλι!!:):)

Εμένα μια φορά στην ηλικία σου ήμουν περίπου μου συνέβει το ίδιο αλλά με έναν γέρο! Του έριξα μια γερή μούτζα και άρχισα να τρέχω γιατί φοβήθηκα μην με πιάσει:lol::lol::lol::lol:

εμενα παραλιγο να με πατησει ενα τζιπ...οταν ημουν με το ποδηλατο:(:(:( πεισης κι εγω κλαιω οταν συγχιζομαι..κλαιω πολυ συχνα:(
αλλα τελος παντων η ζωη ειναι ωραια:happy::):P:cool: μολις τελειωσα και μαθηματα:up: παω να δω μαρια η ασχημη (που τωρα εγινε ασχημοτερη:down:) αγκαλια με τον εντουλη που τουρτουριζει εξω απο το παραθυρο:redface::redface::redface:
και καλως ξαναηρθες:happy:
υ.γ. κι εγω σας νιωθω σαν οικογενεια μου:baby::inlove::happy::rolleyes:

Τι κλαις βρε, πήγε η άλλη να σε πατήσει και σε έβρισε, που είσαι και μικρό παιδί και κλαις;;; Ας μην μιλήσω καλύτερα για το τι είναι η γυναίκα αυτή...
Απλά θέλει πολύ προσοχή στο δρόμο γιατι εδώ στην Ελλάδα δεν σέβονται τον πεζό. Να προσέχεις πάρα πάρα πολύ ώστε να είσαι έτοιμη και για τις βλακείες των άλλων.

Κότα γυναίκα είναι αυτή!!! Να, το είπα εγώ! Ειρήνη (μάλλον έτσι σε λένε), μου φαίνεσαι πολύ γλυκό παιδί! Μη στεναχωριέσαι για τις δυσκολίες, κοίτα να προσπαθείς να γίνεσαι δυνατή! Κι εμείς πραγματικά εδώ είμαστε:)!

Μην στεναχωριέσαι καλέ :D. Οι οδηγοί πολλές φορές νομίζουν ότι όλοι οι δρόμοι είναι δικοί τους :mad:. Εμένα μια φορά ενώ πήγαινα στο σχολείο ένας γέρος έστριψε σε μονόδρομο που απαγορευόταν ενώ περνούσα απέναντι, πήγε να με πατήσει και ζητούσε και τα ρέστα :down:! Εννοείται ότι τον μούντζωσα :redface::lol:

καλα,πρεπει να σας πω και κατι αλλο που εκανε αυτη η "κυρια".ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΗΞΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ(ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ):mad::mad:

:mad:Αν ειναι δυνατον...καλα βρε κοριτσι μου ,γιατι δεν φωναξες κανεναν να την παει στην αστυνομια??? εισαι μωρε πολυ ευαισθητουλα,,κριμα που ολα τα ασχημα συμβαινουν στους καλους ανθρωπους...

Εγώ όταν είμουν 14 με είχε χτυπήσει αμάξι και μέχρι σήμερα μου πληρώνει τα νοσοκομεία. Πάντως η ηλικία που είπες προηγουμένος δεν παίζει κανέναν ρόλο τελικά!!! Χαίρομαι που είσαι μικρούλα και αγαπάς τα ζωάκια ;)

Τι λες τώρα, σε χτύπησε κιόλας;;;
Και δεν το είπες στους γονείς σου; Πήρε τον αριθμό του αυτοκινήτου;

Μην στενοχωριέσαι, η ζωή καμιά φορά έχει μια περίεργη δικαιοσύνη. Αν συνεχίσει αυτή να κάνει τέτοια, δεν μπορεί θα πέσει και κανένας τρελός στο δρόμο της...

Άκου θράσος κιόλας η μλκσμένη!!!:mad::mad:

Ποιος ξέρει τι κουμάσι ήταν η τύπισα. Γυναίκες οδηγοί, να από κάτι τέτοιες βγήκε το όνομα

Γεια σου! Μας έλειψες κι εμάς!:)

Καλωσήρθες.......:)
Θα έπρεπε να ενημερώσεις τούς γονείς σου.....μπορεί καμιά φορά οι γονείς να θυμόνουμε
λίγο παραπάνω με κάποια πράγματα που κάνουν τα πιτσιρίκια μας (και εγώ το ίδιο κάνω με
τον γιό μου, ειναι 12 1/2 χρονών), αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τούς δικούς σου πράγματα που σου συμβαίνουν.!!!!!!
Αλλωστε, γιατί να σε μαλώσουν για κάτι που δεν έφταιγες ΚΑΘΟΛΟΥ εσύ??????:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back