Μπέμπα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΜΑΤΟΥΛΑ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.
γεια σας ειμαι η μπεμπα 9 μηνων στειρωμενη και εμβολιασμενη . γεννηθηκα σε μια αποθηκη καποιας εκκλησιας στην αθηνα
μαζι με τα αλλα 3 αδερφακια μου τα οποια εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας ... ημουν ομως πολυ ευτυχισμενη μαζι με την μαμα μου και την ανθρωπομαμα μου η οποια μας ταιζε και μας εδινε πολυ αγαπη ... ομως καποια στιγμη η μαμα μου αρχισε να με διωχνει οπως και τα αλλα γατακια του παρκου , ενιωσα πολυ μονη μου και απροστατευτη !!! μονο η ανθρωπομαμα μου με αγαπουσε πια ? αυτο φαινεται ενιωσε και κεινη και με μαζεψε απο τον δρομο , ασε που απο το πολυ που με εδιωχναν μπορει να με παταγε και κανενα αυτοκινητο .
τωρα ωαχνω να βρω ενα νεο σπιτι που να με αγαπουν οσο η ανθρωπομαμα μου , η οποια δεν μπορει να με κρατησει γιατι εχει πολλα ζωακια . εγω απο την μερια μου θα δωσω στην καινουργια μου οικογενεια πολυ αγαπη , πολυ χαρα και παρα πολυ παιχνιδι !!! :);):clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN1418.JPG
    DSCN1418.JPG
    414,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSCN1438.JPG
    DSCN1438.JPG
    387,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSCN1440.JPG
    DSCN1440.JPG
    365,8 KB · Εμφανίσεις: 46
Απάντηση: μπεμπα

Ειναι κουκλιτσα!!! Καλη τυχη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχού ένα μουσούνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Καλή τύχη ψυχούλα μου και γρήγορα σε ένα ζεστό σπιτάκι.

Τι ωραία μασκούλα που φοράει στο μουσουδάκι της!!!! Είναι σαν θηλυκιά Ζορό :mastigio σσ φορά και μαύρη κάπα :P
Καλή τύχη να έχει το κουκλάκι :)

Καλη τυχη να εχεις καλη μου!!:D

Ειναι κουκλιτσα!!! Καλη τυχη!!!

Αχού ένα μουσούνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Καλή τύχη ψυχούλα μου και γρήγορα σε ένα ζεστό σπιτάκι.

Τι ωραία μασκούλα που φοράει στο μουσουδάκι της!!!! Είναι σαν θηλυκιά Ζορό :mastigio σσ φορά και μαύρη κάπα :P
Καλή τύχη να έχει το κουκλάκι :)

Καλη τυχη να εχεις καλη μου!!:D

η θηλυκια ζορο σας ευχαριστει ολους παρα πολυ !!! τα ιδια ελπιζω και εγω !!! :clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back