Μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Ο μαπούλης μου σήμερα όλη μέρα έχει θολό μάτι..Το ένα μόνο!!Σαν να έχει καλυφθεί από μεμβράνη ή κατι τέτοιο..Τι είναι αυτό???Είναι ανησυχητικό??Κολλάει???Μπορεί να είναι αλλεργία μήπως??:hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μαπούλης μου σήμερα όλη μέρα έχει θολό μάτι..Το ένα μόνο!!Σαν να έχει καλυφθεί από μεμβράνη ή κατι τέτοιο..Τι είναι αυτό???Είναι ανησυχητικό??Κολλάει???Μπορεί να είναι αλλεργία μήπως??:hmm::(

Σαν 3 βλέφαρο μου ακούγεται:hmm:....δεν ρωτάς και τον γιατρό του σαιτ να σου πει?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν καταλαβα καλα, εννοεις Κατερινα το τριτο βλεφαρο.:hmm:Αν ειναι αυτο και επιμενει, καλο ειναι να συμβουλευτεις κτηνιατρο.Βεβαια σε μικρα γατακια, αν θυμαμαι καλα, μπορει να εμφανιζεται κατι σαν καταλοιπο ,που στην συνεχεια εξαφανιζεται.:hmm:Σιγουρα δεν ειναι κολλητικο ουτε για αλλεργια μου μοιαζει.:)

Σαν 3 βλέφαρο μου ακούγεται:hmm:....δεν ρωτάς και τον γιατρό του σαιτ να σου πει?;)
Αυτό ποτε βγαίνει????:hmm::hmm::hmm:Ναι θα τον ρωτήσω..ευχαριστώ.!
Αν καταλαβα καλα, εννοεις Κατερινα το τριτο βλεφαρο.:hmm:Αν ειναι αυτο και επιμενει, καλο ειναι να συμβουλευτεις κτηνιατρο.Βεβαια σε μικρα γατακια, αν θυμαμαι καλα, μπορει να εμφανιζεται κατι σαν καταλοιπο ,που στην συνεχεια εξαφανιζεται.:hmm:Σιγουρα δεν ειναι κολλητικο ουτε για αλλεργια μου μοιαζει.:)
Θα ρωτήσω τον γιατρό του φορουμ!:)Αχ ανησυχώ βεβαια!!!:(

Παίζει να τον χτύπησε η Ήλια????Τον κοίταξα από κοντά..Το έχει λίγο πιο κλειστό ..Είναι πιο θολό απο το άλλο και αν έχεις φως γυαλίζει πολύ έντονα σαν να έχει μεμβράνη διαφανή!:(

Κατερίνα δες λίγο και εδώ....είναι παρόμοια περίπτωση;)
όπως και να έχει καλό είναι να πάτε αύριο στο γιατρό να τον δει!

Αυτό ποτε βγαίνει????:hmm::hmm::hmm:Ναι θα τον ρωτήσω..ευχαριστώ.!

Θα ρωτήσω τον γιατρό του φορουμ!:)Αχ ανησυχώ βεβαια!!!:(
Αυτο βγαίνει όταν γενικά ειναι άρρωστο το ζωάκι
μπορείς να βγαλεις φωτογραφία στο ματάκι κ να την ανεβάσεις; Μήπως ειναι κ η Βάσια από τα Βιρμανακια μέσα

Νομιζω οτι το τριτο βλεφαρο ειναι λιγο διαφορετικο.Δεν θα το ελεγα διαφανη μεμβρανη :hmm:Μηπως αν τον χτυπησε η Ηλια δεν μπορει να κλεισει καλα(η συχνα) το ματακι και δεν υγραινεται σωστα? Η περιγραφη που εδωσες μου θυμισε τα ματακια της Μυρτουλας οταν της εκανε ο κτηνιατρος προναρκωση για να της παρει αιμα.Και μου ειπε οτι επειδη δεν υγραινεται σωστα για αυτο εχει αυτην την παραξενη οψη.Και της εσταζε φυσιολογικο ορο για να υγραινει τα ματακια της.:)

Η αλήθεια είναι ότι απλά μου φαίνεται κουρασμένος απο αλλαγή της συμπεριφοράς..Αλλά και η άλλη ταβλιάστηκε εμ τόση ώρα περα δώθε..Εδώ κουράστηκα εγώ να τα βλέπω..Ευελπιστώ ότι ήταν τα 700 μέτρα νύχια της ήλιας(γιατί η μαμα της δεν της τα έχει κόψει εδώ και 2 μήνες...:redface:)Καλά ούτε του Μάπα...

Νικολέτα το είδα το νήμα το άλλο..Ναι έχει και στα δύο μάτια αυτό βέβαια..Δεν μου φαίνεται αυτό το πράγμα να είναι το ίδιο..Εμένα είναι κοτζάμμ γάιδαρος 8 μηνών..Ας ελπίσουμε ότι είναι αυτό που είπε η νίκη..το ότι δεν υγραίνεται σωστα..Θα περιμένω ως αύριο και θα δω!

Έλενα νομίζω δεν είναι αρρώστια εκτός και αν κρύσωσε..Η Ήλια κάπως φτερνιζόταν πρόσφατα και ακούσα κανα δυο φορές και τον Μάπα σήμερα..Τώρα τι να πω..24 ώρες και βλέπουμε πως θα πάει..:|

Κατερινακι για να σε βοηθησω περισσοτερο, τοτε τα ματακια της Μυρτουλας δεν ειχαν αυτην την κλασσικη γιαλιστερη οψη.Εμοιαζαν παραξενα σαν διαφανες "ζελε" και οταν κοιτουσε στο φως λαμπυριζαν σαν κρυσταλοι.Μια πολυ χαρακτηριστικη οψη.:hmm:

Κατερινακι για να σε βοηθησω περισσοτερο, τοτε τα ματακια της Μυρτουλας δεν ειχαν αυτην την κλασσικη γιαλιστερη οψη.Εμοιαζαν παραξενα σαν διαφανες "ζελε" και οταν κοιτουσε στο φως λαμπυριζαν σαν κρυσταλοι.Μια πολυ χαρακτηριστικη οψη.:hmm:
Αχ αυτό πηγα να γράψω τώρα ότι ο μάπας έχει έναν φακό στο αριστερό του ματάκι..Επίσης είναι λίγο κόκκινο και επειδή το κοιτάξαμε καλά είδαμε ότι έχει μια γρατζουνια στο κέντρο...μάλλον τον χτύπησε το άλλο το χαζό γατί...:mad::/:Για αυτό δεν την ακολουθεί πια μάλλον!:(

Έλενα νομίζω δεν είναι αρρώστια εκτός και αν κρύσωσε..Η Ήλια κάπως φτερνιζόταν πρόσφατα και ακούσα κανα δυο φορές και τον Μάπα σήμερα..Τώρα τι να πω..24 ώρες και βλέπουμε πως θα πάει..:|
Ειναι εμβολιασμένα έτσι; Αρα δεν μπορεί να έχουν αρρωστήσει από ίωση εγω έλεγα μήπως είναι κάτι στον κερατοειδή
Αχ αυτό πηγα να γράψω τώρα ότι ο μάπας έχει έναν φακό στο αριστερό του ματάκι..Επίσης είναι λίγο κόκκινο και επειδή το κοιτάξαμε καλά είδαμε ότι έχει μια γρατζουνια στο κέντρο...μάλλον τον χτύπησε το άλλο το χαζό γατί...:mad::/:Για αυτό δεν την ακολουθεί πια μάλλον!:(
έχεις κάτι να βάλεις στο ματάκι του;

Ειναι εμβολιασμένα έτσι; Αρα δεν μπορεί να έχουν αρρωστήσει από ίωση εγω έλεγα μήπως είναι κάτι στον κερατοειδή
Μοιάζει με αυτό που λέει η Νίκη..πιο πολύ..μα τόσο ξαφνικά?????:hmm::hmm::hmm:Καλά θα κάνω υπομονή ως αύριο..

Νίκη εσυ χρειαστηκες να κανεις κάτι...???Πέρα από υπομονή!

Μοιάζει με αυτό που λέει η Νίκη..πιο πολύ..μα τόσο ξαφνικά?????:hmm::hmm::hmm:Καλά θα κάνω υπομονή ως αύριο..

Νίκη εσυ χρειαστηκες να κανεις κάτι...???Πέρα από υπομονή!

Κατερινακι ο κτηνιατρος της εβαζε κατι αμπουλες για να υγραινει τα ματακια της με φυσιολογικο ορο.Δεν ξερω αν ειχαν και κατι αλλο μεσα και δεν πωτησα και πως λεγονται.Στο σπιτι εγω δεν τις εβαλα τιποτε.
Ειχα σκεφτει να βαλω σταγονες Refresh (το ειχα για ξηροφθαλμια που παθαινα το καλοκαιρι) αλλα η Μυρτουλα γρηγορα κοιμηθηκε οποτε εκλεισε και τα ματακια της.Αν ειχες κινητο απο κτηνιατρο και του περιεγραφες την εικονα,και οντος ηταν αυτο, θα σου ελεγε τι να παρεις απο το φαρμακειο.

Κατερινακι ο κτηνιατρος της εβαζε κατι αμπουλες για να υγραινει τα ματακια της με φυσιολογικο ορο.Δεν ξερω αν ειχαν και κατι αλλο μεσα και δεν πωτησα και πως λεγονται.Στο σπιτι εγω δεν τις εβαλα τιποτε.
Ειχα σκεφτει να βαλω σταγονες Refresh (το ειχα για ξηροφθαλμια που παθαινα το καλοκαιρι) αλλα η Μυρτουλα γρηγορα κοιμηθηκε οποτε εκλεισε και τα ματακια της.Αν ειχες κινητο απο κτηνιατρο και του περιεγραφες την εικονα,και οντος ηταν αυτο, θα σου ελεγε τι να παρεις απο το φαρμακειο.
μηπως ηταν natural tears; Παιδια επειδή μια συζήτηση που ειχα με τη Βασια μου είπε οτι ειναι λιγο επικυνδυνο πχ αν δωσεις λαθος κολλυριο (που να εχει κορτιζόνη )καταστρέφεται ο κερατοειδής, καλύτερα να μην δωσεις τίποτα από φαρμακο, μεχρι αυριο που θα τον πας στον γιατρο. Εκτος αν έχεις φυσιολογικό ορο που ειναι ακίνδυνος

Τα έχω αυτά..!!!Να του βάλω?

Τα έχω αυτά..!!!Να του βάλω?
Δεν ξερω βρε Κατερινακι μηπως αντι για καλό κανουμε κακό; Καλό ειναι λέει το απλό Tobrex για το μάτι ολα τα αλλά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό έτσι πιστεύω

Το μισό άσπρο =τρίτο βλέφαρο έκλεισε....:(Ουφ με έπιασε μια ανησυχία τώρα!!!!!Μπορεί να πάθει κάτι μέσα σε 24 ώρες?????

Κατερινάκι εγώ δεν ξέρω τι είναι σίγουρα αλλά είχε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο ο Φρίξος μας αλλά και στα δυο μάτια. Και εμας απότομα το έπαθε και ο γιατρός μας έδωσε κάτι σταγόνες για τα μάτια που του βάζαμε. Δεν θυμάμαι αν του δίναμε και κάτι άλλο γιατί έχει πολλά χρόνια. Αλλά δεν ήταν τίποτα και έγινε αμέσως καλά. Ξέρω δεν βοήθησα πολύ.. :redface:

Αλλά είμαι σιγουρη οτι δεν θα είναι τίποτα και οτι ο Μαπας θα γίνει σίγουρα καλά πολύ γρήγορα. Άντε περαστικά σας! :)

Κατερινάκι εγώ δεν ξέρω τι είναι σίγουρα αλλά είχε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο ο Φρίξος μας αλλά και στα δυο μάτια. Και εμας απότομα το έπαθε και ο γιατρός μας έδωσε κάτι σταγόνες για τα μάτια που του βάζαμε. Δεν θυμάμαι αν του δίναμε και κάτι άλλο γιατί έχει πολλά χρόνια. Αλλά δεν ήταν τίποτα και έγινε αμέσως καλά. Ξέρω δεν βοήθησα πολύ.. :redface:

Αλλά είμαι σιγουρη οτι δεν θα είναι τίποτα και οτι ο Μαπας θα γίνει σίγουρα καλά πολύ γρήγορα. Άντε περαστικά σας! :)
Βοηθάς βοηθας..με το να λες ότι περνάει αμέσως πως δεν βοηθας???Ευχαριστω θένια μου!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back